Kezdem azt érezni, hogy amit elmondhattam, azt elmondtam. Ha valami említésre érdemes történik, itt megjelenik. De az ÉlményPark Blog továbbra is napi szinten működik.

Az idegen megszállás

Mivel akik a 3D-ben magasabb dimenziókban is érzékelnek, nehéz egy konkrét időpontra meghatározni az idegen megszállás kezdetét. Bár egyszerűbb, ha fidesznek hívom őket.

Az egyik ilyen T0 időpont a teljhatalom megszerzése, amit a kormány hirdet ki, de az országgyűlés mondja ki annak végét. Biztosak lehetünk abban, hogy ez soha nem fog bekövetkezni. Hogy miért? Mert ez egy terv, amiben a demokrácia eltörlése a cél és annak visszaállítása visszalépést jelentene a tervben. Legalábbis a terveik szerint.
Én ennek vagyok a frontvonalában a tudati szinteken és nem mondom, hogy kellemes. Se nekem, se nekik. Pontosan tudom hogy csinálták és hogyan tartják fenn a hatalmukat. Fokozatosan omlasztom össze, mire újabb rétegekkel reagálnak, amiket rám pakolnak. Ez a cigány harcmodorra jellemző és szerintem ez is a probléma, hogy amikor elkészítették a megszállási láncot, a cigányok elég komoly szerepet kaptak benne. Ennek oka az, hogy a mi világlátásunk messze áll az idegenekétől, a cigányoké viszont nem. Az ilyen láncnak az a jellemzője, hogy akik benne vannak, sugározzák a náluk alacsonyabb szintek felé a saját személyiségüket, viselkedési- és jelemmintájukat.

Már régóta mondom, de még most is az a jellemző, hogy a periférián lévő ember vagyok, akit alig olvasnak. Ez azoknak a rétegeknek köszönhető, amik megakadályozzák, hogy érvényesülni tudjak és minden ilyen szándékot magukhoz irányítanak. Ez ellen alulról szinte lehetetlen felvenni eredményesen a harcot, ám a "szinte" nem azt jelenti, hogy tényleg lehetetlen. A cigányok hatalmi felfogása a családra épül, a szülőnek teljhatalma van, az idősebb testvér pedig a főnök. Minden, értsd úgy, hogy minden a hatalomról szól náluk, pláne egy ilyen környezetben. A demokráciához úgy viszonyulnak, hogy csak ellenzékben demokraták, amíg meg nem szerzik a hatalmat. Bár akkor sem, hisz itt sem történt más, mint addig rombolt ez a majom, akinek most nem térnék ki részleteiben, hogyan szerezte meg a kétharmadját, amíg hozzá nem került a hatalom.

Mondanom sem kell, hogy a kiszolgálóira és a végrehajtóira mi vár! Átléptek egy olyan határt, amire már nincs más válasz, mint a harc. Én már rég elkezdtem, de mi a helyzet veled? De ne aggódj, a felkészülésem a "számíts a legjobbra, de készülj a legrosszabbra" elv alapján történt. Azaz teljesen egyedül is menni fog. Ettől függetlenül azt is látom, hogy egyre többen csatlakoznak. A forgatókönyv rugalmas és dinamikus, azaz ezeket a csatlakozásokat is figyelembe veszi. Ne feledjétek, a koronavírus nem az, amire ezt az eseményt tervezték!Annyira elcsépelték már az ilyen szavakat, mint "hazaáruló", ettől függetlenül én ritkán használom és emiatt sokkal nagyobb is az ereje. Hazaárulásnak tekintem például azt, ha valaki egy 50 forintos szövetmaszkot 3500 forintért ad és azt is, ha valaki a lopott közvagyonból nagy vagyonokat csinál magának, miközben az ország nagy része a szegénységben tengődik. Folytathatnám, de ez az idegen stratégia, mert az idegenek azt vallják, hogy csak a szegénységben lehet az ember boldog. Aki a fidesz szekerét tolja, ebben a programban vesz részt, csak még lehet, hogy nem tudja.