Kezdem azt érezni, hogy amit elmondhattam, azt elmondtam. Ha valami említésre érdemes történik, itt megjelenik. De az ÉlményPark Blog továbbra is napi szinten működik.

Az idő viselkedése meditáció közben

Nagyon megtévesztő, ha a folyamatos idővonalat tekinted elsődlegesnek. Mert egyáltalán nem folyamatos, hanem összevissza ugrál.

Amikor mondjuk harc közben lepattintod magadról a megszállást, fogsz érezni és hallani valamit. Ám amit hallasz, az nem a "most" állapota, hanem az a hangulat és körülmény, amikor a megszállás rád került. Ez logikus, hogy tudd azt, mi volt a helyzet a megszállásod pillanatában és sokkal lényegesebb információ, mint az, hogy mi van most.


Aki itt él a fizikai síkon, az érzékelésének elsődlegessége a külvilág, amin fut egy idővonal. Ez az idővonal sokszor nincs szinkronban azzal, amit a belső érzékelésed mond. Ez képes komolyan is megingatni egy olyan ember önmagába vetett hitét, aki nem látja ezt át. A segítőhöz nem feltétlen érdemes fordulni ilyenkor, mert ők meg a külvilágot nem látják át és két dolgot nehezen értenek. Az egyik az egyéni tudat, vagyis hogy te vagy te és csak téged kell érteni ilyenkor, a másik az időpont. Neked kell tehát a nagyobb megértésre törekednek, ami egyre nehezebb, minél nagyobb rációt iktatnak ki a fejed felett belőled. Azért teszik, amiért te is erősítenéd az egyéni nézőpontot fordított esetben. Ez számunkra amúgy olyan súlyos probléma, hogy én például képes voltam átminősíteni ellenséggé egy olyan kört, akik amúgy nem lennének azok, csak rájöttem, hogy értik amit mondok nekik, mégis folytatják. Ez amúgy általános probléma, hogy nem az egyéni tudatnak segítenek emelkedni. Így viszont csak a hierarchiájuk legalján van nekünk hely és ismerve a világukat az a mai emberiség végét jelentené, ezért azonnal fejlesztésbe kezdtem a probléma elhárítására. Nem ennek az írásnak a témája, ezért röviden annyi, hogy az Élménypark regisztráció megoldja. Úgy neveztem el, hogy Ráció Emuláció.

Visszatérve az idő relatív viszonyára a 3D-ben, ez lehet időnként igen zavaró. Ma például délelőtt éreztem valakit, akit azonosítani is tudtam és nagy pánikban volt, mert rájött, hogy a helyzete reménytelen, majd pár óra múlva már engem anyázott. Ez logikailag nem vágott össze, hisz ha te vereséget szenvedsz, akkor a legjobb, ha kussolsz és nem kezded el a megszállód forrásának az anyját szídni. Inkább az történt, hogy a tudatom összevissza ugrál az idősíkokon, ami jelen esetben a jövő és a múlt (vagy a jelen) között zajlott.

A magasabb dimenziós időrelációt nekünk megérteni nem érdemes, visszafelé viszont elvárás lenne egy segítő felé. Ám a mi folyamatos, múlt-jelen-jövő idővonalunk föntről nézve közel sem olyan folyamatos, mint amilyennek látszik. Ha pontos ellenséges műveleteket érzékelsz, azok mind vagy egy-egy eseményhez vannak kötve, így függetlenek az időtől, vagy földi bázisúak, vagyis egy titkos társaság vagy szolgálat lehet benne. Kevés országnak vannak ilyen szintű titkosszolgálatai, mert ehhez állami szintre kell emelniük a mágiát. A többitől sincs ez a lehetőség elzáva, ám akiknek van ilyen, azok még a titkosszolgálataik előtt is titkosak.


A mi idővonalunkat úgy lehet a legjobban megérteni, ha még tudod, mi az a merevlemez. Amiben az olvasófej is összevissza ugrál, te mégis logikus és összefüggő dolgokat látsz a monitorodon.