Kezdem azt érezni, hogy amit elmondhattam, azt elmondtam. Ha valami említésre érdemes történik, itt megjelenik. De az ÉlményPark Blog továbbra is napi szinten működik.

Gondolatok a karanténról

Van aki nem tudja, de én 20 éve ülök egy lakásban, ahol meditálok. Amikor a kormány bevezette az intékedéseit, akkor jöttem rá arra, hogy az én életem semmit sem változott.

Annyi a különbség, hogy úgy vigyázok édesanyámra, hogy nem találkozunk, vagy ha igen, húzok a szám elé egy maszkot. De a mindennapok szintjén eddig is csak a boltig mentem és most is csak a boltig megyek. Ám mégis van egy különbség. Akik most hasonló helyzetbe kerültek, lassan megtanulnak tisztelni engem.
Bár ezek már nem az orthodox mélytransz évek, amikor felnéztem és jéééé világos lett, aztán jééé beesteledett. Én is fokozatosan fejlődök, fejlesztem magam és alakítom a dolgokat a 3D-hez. A tízéves időlépték tempójába kapnak azok rövid bepillantást, akiknek most mondjuk egy hónapra leállt az életük. A tízéves időlépték jellemzője, hogy annyira, de annyira nem történik semmi, hogy még a legapróbb dolgokat is észreveszem.

Amikor azt mondom, hogy nektek már nem kell ezzel foglalkoznotok, mert megoldottam az energiarendszeretek és a tudatszint váltás problémáit, akkor ettől mentesültetek. Hova áraznátok be egy ilyet? Mert abban biztos vagyok, hogy egészen máshova a karantén előtti időkben, mint utána. De ne aggódjatok, ez nektek ingyenes és hogy hol van nekem ebben az üzlet, az hétköznapi tudattal nehezen érthető. Ám nekem mégis sikerült érthetően kifejtenem. Bár először egy humoros hangvételű írás volt, de úgy döntöttem, hogy változatlan formában emelem be a köztudatba és most is ott virít az ÉlményPark főoldalának kirívó helyén.

Valami még változott, de ezek inkább a jövőjelből tűntek el. Az a mérhetetlen lenézés, ami azért ért engem, mert nem dolgozom sehol. Dehogynem dolgozom, csak senki nem érti, mit is csinálok. Ma sem érti senki, de legalább megtanulták tisztelni azt a lemondást, amire mindenki rádöbbent, ahogy ő is megtapasztalta. Hogy miért én? Mert nekem olyan sok dolgot nem kellett megtapasztalnom, hogy megértsem, hogy kiemelkedtem a mezőnyből. Mások úgy mondták, hogy rendkívüli intelligencia. Igen, az is kellett hozzá és így spóroltam meg évszázadokat, hogy előre igyekeztem felkészülni mindenre az eszemmel, ám az is kellett hozzá, hogy hallgassak a megérzéseimre. Így is kerültem amúgy ebbe a meditációs élethelyzetbe.
A gyors IQ emelés titka

Megpróbálod magad mások szemével reálisan látni.