Kezdem azt érezni, hogy amit elmondhattam, azt elmondtam. Ha valami említésre érdemes történik, itt megjelenik. De az ÉlményPark Blog továbbra is napi szinten működik.

Hogy lehet az emberből terrorista?

Kimondja az igazat Amerikáról. Ám én Amerikát a teljes lencsén át nézem és nem csak az egyik vagy másik irányból. Ezért nehéz a Közép, mert mindenki ellenségnek látja. Ám én a magyarokat is tudom több irányból nézni, de ettől nem vagyok hazaáruló, ellentétben azokkal, akik majd ezzel vádolnak.

A puding próbája az evés. Ha a rendszer, amit létrehoztam jó, bárki rám támadhat. Ha nem jó, akkor a világnak úgyis vége. Ez a lényeg és akkor most jöjjön a rizsa. A lényeggel senki sem fog foglalkozni, de a rizsa lesz mindenki szemében a fontosság.

A mai világot egy rideg, lelketlen közeg hozta létre, amelyik kitermelte ugyanúgy a maga ellenzékét, ahogy most ezek teszik. Ezek fönn elzavarták azokat és beültek a helyükre. Itt lenn megjelentek az értelmiséget lenéző, populistának nevezett politikusok, akik valójában nem populisták, hanem csak önmagukat adják. Mivel nem rendelkeznek a pozícióhoz szükséges szaktudással, azt pofázással pótolják és ezt nevezzük ma populizmusnak.

A föntiek nem tudnak csak úgy kapcsolatba lépni az emberekkel, mert az emberek elsősorban agyuknak a racionális agyféltekéjét használják. Akikkel kapcsolatba tudnak lépni azok, akik nem használnak rációt. Ezek a gyerekek, a természeti népek, a muszlimok, cigányok, feketék és az állatok. Az első kapcsolatfelvételek tehát így történtek. Az idők során rájöttek arra, hogyan tudják megoldani azt, hogy úgy jöjjenek le, hogy emberi testben legyenek. Ez hatékonyabb, mint a megszállás, ám lehet ellene védekezni. Mégpedig úgy, hogy elfelejtik ezek az emberek, hogy kik ők valójában, lesz munkájuk, családjuk, barátaik, múltjuk és mindennapi életük. Van még egy probléma az új jövevényekkel, akiket 3D-be bekötve úgy látsz, mintha mindig is itt lettek volna.

Nem nagyon tudják kezelni az egyéni tudatot. Általában megfigyelhető, hogy törekszenek a kollektív minták felvételére akkor is, ha nincsenek rákényszerülve. Azaz akkor is kényszeríteni akarnak, ha amúgy azt szívesen tennéd magadtól is. Mind az abszolút személyes hatalomra törekszik és nem tudnak ellenállni a kísértésnek és a csábításnak, mert ezekre nem tudnak felkészülni egy olyan közegben, ahol ilyesmik nincsenek. Mindezek ellenére nem állítom, hogy veszélyesek lennének, ilyen összehasonlításban mi sokkal veszélyesebbek vagyunk náluk. De az is tény, hogy csak kevesen tapasztalták meg a mágia erejét, ami ott része a mindennapoknak.

A Földön azzal a helyzettel találkoztak, hogy liberális demokrácia van, amit ők nem értenek. Szigorú hierarchiában élnek és nem ismernek mást. A parancsuk az, hogy a szabadságot el kell tiporni. Paradox módon azonban pont azok lettek az elején a természetes szövetségeseik, akik nem különböztették meg őket faj, nem és bőrszín szerint. Vagyis a liberális baloldal. Akik egyenlően viszonyultak hozzájuk, de mivel ők nem értik az egyenlőséget, azt látták, hogy azok nem akarnak fölöttük uralkodni. Ha ti nem, akkor majd én. És megszállták a liberális baloldalt. Ez után feltűntek a jobboldalon a populista politikusok, akik hogy hogy nem, a hatalomba kerültek. Innentől már nincs szükség a liberális baloldalra és ami Magyarországon zajlik, az jól mutatja a forgatókönyvüket. Vannak más csoportok is, akik forgatókönyveit is meg lehet figyelni. Például egy londoni utcai kamera felvételén az volt látható, hogy egy feketékből álló csoport ment az utcán és elkaptak egy pubból épp kilépő fehér fickót, aki pont rosszkor jött ki onnan. A program működésbe lépett. Körülvették és megkéselték, mire egy nő ezt meglátva odasietett, hogy segítsen a sracnak, azt leütötték. A muszlimok ugyanezt tették Egyiptommal. A férfiakat megölték, a nőket magukba olvasztották. Nem vagyok vak és több információ is érkezik hozzám. Attól, hogy ezeket elmondtam, még nem leszek fasiszta... de tudjátok mit? Az nem lettem, de rasszista már igen. Semmi más nem lettem, mint ami ők, csak nekik szabad. Na ebben a pár szóban össze is foglaltam az idegen jogrendet, amiből még alig érzékeltek valamit, én viszont időben szólok és érzem is a reakciókat. Tudjátok kik ezeknek az első hadosztályaik? Ti. Akik elnyomjátok és megbélyegzitek azokat, akik kimondják, amit ti még nem láttok.

Hiába vagyok én demokrata és a szabadság nagy barátja, ha azok, akik így helyzetbe kerülnek nem azok. A szabadságra meg kell érni, mert könnyű vele visszaélni. Az amerikaiak most egy olyan kör hatalmában vannak, akik érdekes szövetséget kötöttek a kintiekkel. Egy olyan körrel, akik a földi katonákat akarják felhasználni a saját kinti céljaikra és ez az a pont, ahol leszarom, hogy Amerikában mit képzelnek magukról, hogy övék a Föld. Olyan hazárdjátékba kezdtek, aminek bukása az egész emberiség bukását jelenti. Amerika európai szemmel nézve amúgy is egy lelketlen világ, ugyanolyan, amit itt a fidesz akar megvalósítani.

Ha mindenáron azt akarjátok megtudni, hogy kik az én szövetségeseim itt lenn, akkor meg fogtok lepődni. Legalább úgy, mint azok, akiket most megnevezek, mert hogy ők se tudják ezt. Az előző fönti társaságnak az a lenti ellenzéke, akik egy tényleg demkorata világot akartak itt csinálni és akiket csúnyán elárultak. Mondanom sem kell, hogy mi várna rájuk, mivel ezek is, meg azok is a belső ellenzékükkel a legkegyetlenebbek.

Most nem akarok történelemórákat adni, hogy a múltban ezt a műveletet hogyan készítették elő, mert nem hinnétek el és vad összeesküvéselméletnek (inkább minden alapot nélkülöző vad összesküvéselméletnek) kiáltanátok ki. Nem beszélve arról, hogy most az iskolai történelemtanárom is megkönnyebbült, szegény biztos nem tudja még, hogy amit tanított, annak fele merő kitaláció. Arról se feledkezzünk el a nagy nyugati titkos társaságok sztárolásánál, hogy a keresztes háborúkból visszatérő lovagok alapította ilyen társaságok mágiájának alapja az iszlám mágia, mivel tőlük láttak ilyet először, amiket aztán keresztény köntösbe csomagoltak. Mondanám, hogy én maradnék a magyarok ősi mágiájánál, de nem tudom mondani, mert egy teljesen újat fejlesztettem ki.

Na innentől lehet belőlem könnyen terrorista, mert bár egy terrorcselekményt sem követtem el, ennek ki nézne utána és ki merne ellenkezni, ha ezt kiáltják rám. Én sem ellenkezem, inkább elébe mentem és megalapítottam a saját terrorszervezetemet. Ezek csak a teljhatalmat ismerik, ezért nincs se vitakultúrájuk, se gesztusaik, se lovagiasság bennük. A kritikában a hatalmukra fenyegető veszélyt látják és egyáltalán nem kellemes ellenfelek, mert az embernek le kell hozzájuk alacsonyodnia, ha eredményesen akar velük szembeszállni. Úgyhogy innen üzenem azoknak, akiknek ez most velem a bajuk, hogy sajnálom, de az esélyt magkapták még időben, hogy ez ne így legyen. Amikor meg akarom menteni ezt a világot, sokszor esek gondolkodóba, hogy érdemes-e és hogyan csináljam, mert amúgy ilyen közönyre, hitványságra és gyávaságra nem nagyon voltam lelkileg felkészülve, mint amit a visszatérésemkor itt találtam.

Aztán kitaláltam rá a megoldást és minden egyes nappal biztosabb vagyok abban, hogy jó döntést hoztam, amit ilyen körülmények között töltök, amiben azok hagytak, akiknek az lett volna a dolguk, hogy ez ne így legyen. Úgy gondolom igazságos és leszarom, hogy ki mit gondol róla, mert akik ilyeneket gondolnak, egy se volt itt a bajban. De elvárná, hogy átmentsem a seggét. Dolgozzon mindenki meg érte! Aki meg nem teszi, eddig is kiszolgáló ember volt és ez ez után sem fog változni. Amikor föntről rám kérdeztek, hogy mit szólok ahhoz, ha terroristnak nyilvánítanak, azt válaszoltam, hogy terrorista még úgysem voltam és örülük, hogy ezt is kipróbálhatom.