Kezdem azt érezni, hogy amit elmondhattam, azt elmondtam. Ha valami említésre érdemes történik, itt megjelenik. De az ÉlményPark Blog továbbra is napi szinten működik.

Irányítási rendszer

Jogosan vetődik fel a kérdés, hogy ezek, amikről írok nálatok hogyan jelentkezik a mindennapok szintjén.

A gond ezzel az, hogy ezt sokan olvassák és ezek a sokak nincsenek azonos látószögön. Ezért nem beszél soha senki konkrétan ezoterikus vonatkozásban, kivéve nagyon keveseket, akik rendelkeznek azzal a képességgel, hogy minden látószögön nagyjából az annak megfelelő értelmezés kerekedjen ki ebből.

Nem tudom hányan tapasztalták meg az égi vezetést, gyanítom hogy nem sokan. Pedig ilyet nap mint nap átéltek, ám sosem kerültök abba a helyzetbe, hogy ez észrevehető legyen. Egy olyan példát mondok, ami már több, mint 10 éves sztori és egy olyan emberrel történt, aki először esett át egy ilyenen. Találkoztam vele és elmentünk a város egyik panelövezetébe, hogy elintézzünk egy rövid dolgot. Este volt, esett az eső és amikor végeztünk, a srác véletlenül hátramenetbe kapcsolt és ránk is taccsant egy fekete ruhás kivilágítatlan biciklis (szakmabeliek értik). Kiszálltunk, kiderült hogy senkinek nem esett baja és továbbmentünk. Ekkor a srác hirtelen tök szabálytalanul egy éles kanyart vett az ellenkező irányba. Majd elkezdte nekem mondani, hogy ez tök furcsa volt, mert ezt nem ő csinálta. Átvette fölötte az irányítást egy láthatatlan erő, amikor megfordult. Mondanom sem kell, ilyesmi velem nagyon sokszor megtörtént és aki nem pánikolós típus, az ilyenkor értékes megfigyelésekhez jut. Biztos vagyok abban, hogy ezt komoly kételyekkel olvassák sokan, de majd emlékezzetek! Ja és ne essetek pánikba.

Amúgy az őrangyalok is hasonlóképp működnek, amikor a másodperc tört része alatt védesz ki mondjuk egy balesetet és utána elgondolkodsz, hogy az oké, hogy ilyen jó vagy, de azért fura. Nem véletlenül alakítottam ki ezt a hologfrafikus játékprogram elméletemet és nem véletlenül álltam rá ennyire erre a világértelmezésre. Mert ha hipnózisban megég a kezed, ha azt hiszed arról az érméről, hogy az egy izzó fémdarab, akkor könnyen lehet, hogy a külvilág effektíve nem is létezik, csak egy játékdíszlet. Ha mondjuk egy monitort nézve játszol egy kalandjátékkal, amiben hirtelen öntudatra ébred az egyik karakter, mit mondanál neki arra a kérdésre, hogy mi a tér és az idő? Hogy az a sok tárgy kötülötte valóságos-e?

El is jutottunk oda, hogy ha te a tudatodat behelyezve megjelennél mondjuk 12 ilyen emberben és a rendszer meghibásodik vagy vírustámadás éri, akkor könnyen lehet, hogy te a játékot a valóságnak fogod hinni. Annak idején volt egy érdekes definícióm az emberiségről.

"A mai emberiség ufóktól rettegő, tudatvesztéses amnéziában szenvedő rengeteg ufó."

Amit a világban látunk szerintem az, hogy ezt a problémát igyekszik összehangolatlanul megoldani mindenki és ezzel még nagyobb galibát okoznak. Amikor ezzel a problémával kezdtem foglalkozni arra jutottam, hogy ezt kibogozni képtelenség, legalábbis hatalmas munka lenne, sokkal egyszerűbb az anomáliát határokkal ellátni és kiirni rá, hogy ÉlményPark. Azaz nem problémaként, hanem lehetőségként kell rá tekinteni és meg kell szervezni a játékot, az admin szinteket, a jogosultságokat ésatöbbi ésatöbbi. Csak annyi kell hozzá, hogy a világot úgy képzeld el, mintha egy holografikus videojátékban játszanál és innentől már nem is olyan bonyolult a dolog. Már csak a megfelelő tudatszint kell hozzá.