Kezdem azt érezni, hogy amit elmondhattam, azt elmondtam. Ha valami említésre érdemes történik, itt megjelenik. De az ÉlményPark Blog továbbra is napi szinten működik.

Koronavírusról másképpen

Akit érdekelnek a kornavírus információk, mindenki megtalálja a maga weboldalát, ahol a számára megfelelő látószögön kapja meg a maga igazságát. Én azt feltételezem, hogy az olvasóim nem elégednek meg csak egy sima igazsággal és valami másra vágynak.

Bevezetésképp annyit érdemes tudni, hogy bizonyos csatornák időnként megnyílnak és van, hogy évek telnek el, mikor újra ugyanazokkal kommunikálok. Azaz a dolognak már van előzménye és amikor lemértem, az jött ki, hogy felerészben ez volt a koronavírus kitörésének oka. Megjegyzem még azt, hogy ez nem csak szimpla módon értendő, mert a világ sokkal komplexebb ennél, hanem a látószögnek megfelelő tudatszinten értendő. Amúgy emberi ésszel felfoghatatlan a hologramnak az a tulajdonsága, hogyan képes egy eseménnyel nagyon sok okot összesűríteni.

Az a párhuzamos valóság, akikről most szó van egy olyan világ, ahol a Harmadik Birodalom győzött a második világháborúban. Amerikában például a német a hivatalos nyelv. Hozzánk képest sokkal rendezettebbek és nincs náluk túlnépesedés. Van aonban egy olyan kör, akik úgy emelkedtek a mi összefésülési utunkba, hogy több szabadságot akarnak. Az összefésülési út azt jelenti, hogy körülbelül 300 év alatt teljesen megegyezik a két világ (bár esetemben ez a kettő az nyolc) és eggyé válik egy magasabb rezgésszinten.

Ilyen értelemben érthetővé válik az ukrajnai konfliktus, mert még nem derült ki, hol lesz a függetlenné váló Oroszország határa. A Brexit is itt kap nagyobb értelmet és az a törekvés, hogy az EU legyen egységesebb és ennél központosítottabb. Ott pedig épp az van, hogy a Harmadik Birodalom kezd átalakulni Európai Unióvá. Hirtelen ötlettől vezérelve rákérdeztem, hogy ki ott a kancellár és na kitaláljátok ki? Eddig a dolognak semmi köze nincs a koronavírushoz. Akkor kezdett valami derengeni, amikor rákérdeztem az ottani dátumra és kiderült, hogy nem vagyunk szinkronban. 3 hónappal járunk előttük.

Ekkor előálltam egy érdekes elmélettel. Azt hallottam, hogy ez a vírusjárvány körülbelül 3 hónapig fog tartani és miatta gyakorlatilag ez a világ leállt. Ha beérjük egymást, akkor még három hónap amíg a szinkronizáció stabilizálódik, azaz ez az év közepére várható. Hogy utána mi lesz? Elkezd a két világ hatni egymásra. Sokkal jobban, mint eddig. Már évekkel ezelőtt felhívtam a bevándorlók figyelmét arra, hogy ideje lenne hazatárni. Egyrészről ki a fasz vagyok én, egy senki. Másrészről ha valaki, akkor biztos egy fasiszta. Na és mi van, ha valaki vagyok, de nem vagyok fasiszta, csak kurvára nem tetszik, amit Európában látok? Meg ahhoz sincs kedvem, hogy nercbundás, fürdőköpenyes, faliórás amerikai fekák játsszák nekünk az elsőrendű világpolgárt. Meg még egy csomó olyan dolog nem tetszik, ami így megoldódni látszik és ugyanígy vannak ezzel ők is.