Kezdem azt érezni, hogy amit elmondhattam, azt elmondtam. Ha valami említésre érdemes történik, itt megjelenik. De az ÉlményPark Blog továbbra is napi szinten működik.

Mennyi múlik rajtad?

Érdemes áttekinteni, hogy egy szándék mit ér és mennyi múlik azok végrehajtóin. Ér-e valamit az emberi kvalitás? Mennyi ebben a segítők hatalma?

Először azzal érdemes foglalkozni, hogyan néz ki egy mágikus szándék. Ez azért lényeges, mert itt már olyan tényezők is belépnek, amik a múlt-jelen-jövő ok-okozati összefüggésekben gondolkodók keretein túllépnek. Hisz ha a szándék a jövőben indul, aminek a múltba hullámzásait igyekszünk értelmezni a jelenben, az szinte lehetetlen egy adott látószög alatt. A legjobb erre az abszolút rögtönzés úgy, hogy igyekszünk a saját szándékainknek megfelelő sugarat a megérzéseinkkel követni.

Általános tézis, hogy a legmagasabb dimenziós szándék érvényesül a végén. Ám eközben sokszor úgy tűnhet, hogy az azzal ellentétes szándékok tündökölnek. Ám valahogy a kép mindig a győztesnek áll össze. Egyszer olvastam a neten egy beszámolót, amiben annak írója elmesélte, hogy a LSD fölső küszöbértékének többszörösét vette be. Kibukkant egy olyan helyen, ahol pár lény egy bonyolult társasjátékot játszott, amibe ő is beszállt annak ellenére, hogy a szabályaiból keveset értett. Olyan sok időt nem tudott ott eltölteni, mert kizuhant belőle, ám értékes információkkal szolgált. Ha létezik is olyan, hogy legfelsőbb isteni szándék, akkor az sokkal komplexebb utakon fut át, mint azt bárki is gondolná, aki az angyalkás hitvonalon halad.

Személyes véleményem szerint ha megnézzük azt, hogy ezek fölöttünk milyen emberi tulajdonságokat tekintenek értéknek, azt látjuk, hogy az itt másod- és harmadvonalbeli embereket emelik fel vezetőknek. Sem a tehetséget, sem a tisztességet nem értékelik, pláne nem az önálló gondolkodást. Ez arra enged következtetni, hogy abban az erőben bíznak aminek mindegy a végrehajtók személye. Ehhez olyan spirituális árnyékolást alkalmaznak, ami alatt az ellenfél nem képes megszervezni önmagát és gyakorlatilag lebénulva amolyan bábként csak áll és nézi, ahogy ezek teret nyernek. Személyes harctéri tapasztalatom, hogy nem szoktak hozzá az ellenálláshoz és minden esetben pánikkal reagálnak arra, ha valami nem úgy történik, ahogy azt ők szeretnék. Sajnos ez a pánik sokszor párosul túlzott agresszvitással, ezért az ezzel szembeni taktikánál figyelmebe kellett vennem az állag- és embermegóvást.

Itt Hunyadi taktikája a nyerő, aki rájött, mit kell tenni a törökkel szembeni sikeres hadműveletekhez. Ő arra jutott, hogy át kell venni a harcmodorukat és jobban kell náluk csinálni. Ami nem nehéz, ha itt gondolkodnak, ott peedig nem. Azaz a végpontokon, ahol az egyes emberek csapnak össze, a gondolkodó ember komoly előnyben van (kicsit erős túlzás a Star Trekből a borg), amit ők ezzel a spirituális háttértámogatással ellensúlyoznak, amiről korábban már ejtettem szót. Na én azt csinálom most, hogy erre a háttértámogatásra mérek katonai csapást, amitől a hülye embereik ennyire jók és már nem tűnik olyan reménytelennek a harc. Ez a reménytelenség a kilátástalansággal is az ő művük, ilyen érzéseket képesek létrehozni az ellenfelekben. Ezt meg lehet tanulni figyelmen kívül hagyni, de ha azt nézzük, mennyi magyar hagyta el az országot, hogy megszabaduljanak a várható ellenállástól, azért figyelemreméltó ereje van.

A gond az, hogy amit minden ezoterikus könyv tanít, azokat nagyjából el is lehet felejteni egy szívmegszállás esetén, mert hiába jön a saját megérzésed, annak jele nagyon gyenge lesz a megszállóéhoz képest. Bár az is tény, hogy az igazán jókat itt lehet kiválasztani, mert az ember emlékszik arra, ki volt és ha szilárdak az elvei, azt nem lehet csak úgy felülírni. Olyan van, hogy a tapasztalatok és új információk változtatnak rajtad, de attól a szándéktól, amivel az elején indultál akkor sem szabad eltérni. Mert akkor te nem leszel más, mint az ő emberi másolata, aki szolgaként cselekszik. Annak idején az utamnak ugyanebben a szakaszában arra jöttem rá, hogy vagy a szív, vagy az elme mutatja a helyes utat és azonnal át kell váltani, ha azt befolyásolják.

A félelmeid ereje adja az ellened indított akciók potenciális erejét is. Ha egyáltalán nem félsz, egyáltalán nem tudnak neked kárt okozni. Erre azt találták ki, hogy beavatkoznak a családi viszonyokba és róluk helyeznek félős embereket fölém, azaz elkezdett rám áradni a félelem. Ezért érzik az egyre kétségbeesettebb pánikot, mert aki ilyesmit tesz, azaz a szeretetcsatornát használja harci célokra és veszít, azzal itt különösen kegyetlenül bánnak és ez alól én sem vagyok kivétel. Vannak olyan dolgok, amire nem vagyok hajlandó és ezt egy primitív ellenség ki is használja, ám a primitív ellenség rendszerében annyi hiba van, hogy ha az ember elég ideig kitart, akkor biztosan megfordul a szélirány.