Kezdem azt érezni, hogy amit elmondhattam, azt elmondtam. Ha valami említésre érdemes történik, itt megjelenik. De az ÉlményPark Blog továbbra is napi szinten működik.

Mi zajlik most a kinti térben

A földi szinteken most a koronavírus által okozott váratlan helyzet köti le mindenki figyelmét. Az eggyel fölötti térben most nagy a zavar van, mert a vírus őket is váratlanul érte és nem képesek az azonnali reagálásra, mivel ők komótosan egy tervet követnek. A kettővel fölöttünk lévő térben pedig megindultak a felelősségrevonási vizsgálatok.

A koronavírus egy váratlan tényező. Akik a tervet elkészíteték, nem erre az eseményre készültek, ám a terv erre lépett működésbe. A terv célja a teljes hatalomátvétel és egy globális diktatúra bevezetése, ami teljes egészében alárendeli az emberiséget az idegen szándékoknak. Ezek az idegenek valójában nem lennének annyira idegenek, ám az eddigi világrend nem volt érdekelt abban, hogy ezeket a kapcsolatokat nyíltan közzétegye. Azok, akik átvenni szándékoznak ezt a hatalmat pedig vérszemet kaptak és úgy gondolták, hogy a tőlem megszerzett energiákkal kvázi független Földet alakítanak ki maguknak, amiben leszámolnak minden kritikus tényezővel és egy borzalmas világot hoznak létre, ami csak számukra nem az. Ám ehhez nekem továbbra is a mélytranszban kellene lennem és nem a visszatérésnek ebben a stádiumában.

Az eggyel fölöttünk lévő térben a zavar elsőszámú oka az, hogy a saját világlátásukkal ellentétes folyamatok zajlanak. Mi egy olyan istenben hiszünk, akinek létezésére nincs bizonyíték (bár az ellenkezőjére sem), azaz a személyes jelenléte ellentétes a hitünkkel. Ráadásul a személyében rejlő logikai buktatók is erősítik ezt a homályt, ami nagyon is megfelel a földi hatalmat szakrális biztosítékokkal gyakorlók számára. Az idegenek a legfelsőbb lény intézményében hisznek, aminek röviden az a lényege, hogy a legmélyebb tudatszintű, vagyis a legmagasabb dimenziós lény igazolt megtestesüléseinek a lény által megadott hierarchikus rendet fogadják el. Ám itt a Földön történt egy anomália, ami felborította ezt a rendet, ugyanis itt egy darab ember az egyéni tudatával emelkedett a legmagasabbra. Egy darabig még sikerült a kollektív csatornákon a hatalmamat magukhoz irányítani, ám eljött az idő, amikor már nem működött tovább a problémák szőnyeg alá söprésének politikája. A kollektív hierarchikus rend alapvetően a nőuralomra épül, azaz férfiak nem gyakorolhatnak valós hatalmat. Itt pedig most azzal néznek szembe, hogy egy földi férfi felel meg a vallásuk által előírt legfelsőbb lény személyének, akit ráadásul eddig rabszolgaként tartottak, míg közben megpróbálták valahogy megölni. Ez nem sikerült és a visszatérésemmel ráadásul el is kezdtek gyengülni, ami egyre erősödő pánikot is okoz.

A kettővel fölöttünk lévő térben élők az eggyel fölöttünk lévők szemében hasonlóak ahhoz, ahogy itt a Földön is van. Azaz vannak, akiknek az a foglalkozásuk, hogy ezekkel a lényekkel tartják a spirituális kapcsolatot, de a többség elől ezek az információk el vannak zárva. Én eddig azt játszottam, mintha a kettes szintről az egyes szintre akarnék lépni, miközben már ez előtt (jóval) észrevételnül lejöttem. Ez is a zavar oka, mert egy olyan világban, ahol a szakrális hatalom irányítja a világit, most egy erre a rendre fittyet hányó ember erősödött az isteni rangra. Azaz egy logikai csapdába kerültek, mert ha meg akarnak felelni az eddigi hitüknek, akkor engem kellene követniük. Ha pedig nem engem követnek, akkor szembe mennek mindazzal, ami szerint eddig éltek. Ráadásul megtagadják istent és a helyzetet csak bonyolítja az, hogy itt számomra csak Sátánként van hely.

Az itteni embereik egyfajta ÉER-ben működnek (Égi Együttműködés Rendszere), aminek lényege az, hogy a földi viszonyokhoz tök hülye segítők viszonylag nagy mozgásteret adnak az embereiknek, cserébe azok hűségéért és ez a naivitás jellemző az égi társadalmakra, ahol a bizalom olyan fontos, mint itt a pénz. Paradox helyzet, hogy az embereik pont ezt a bizalmat rombolták le a Földön, de ennek alapvetően az az oka, hogy az égi kiválasztás irtózik az értelmes, gondolkodó emberektől és így a középszerű, tehetségtelen seggnyalók tömegei kerültek be a politikai rendszerbe. Akik ész nélkül nyomogatják a gombokat a parlamentben, ahogy az utsítás szól és ha ebbe nem lépek közbe, akkor szó szerint kiirtottak volna mindenkit, aki nem ért velük egyet mindenben. Na most az, hogy én egyetértenék ezzel, finoman szólva sem mondható el rólam. Azok állnak velem szemben itt lenn, akik azoknak a hűséges kiszolgálói, akik az állandó ellenvetésemre csak annyit válaszoltak a megkötésem biztos tudatában, hogy "fogjam be a pofámat és legyek nekik hálás". Miközben belehallgatva a kommunikációikba, azt hallottam, hogy "nem tudjuk megölni".

Épp ma reggel jött egy ajánlat, ami rengeteg pénzről szólt. Ennek az volt a célja, hogy a bizonyos időközönkénti állapotjelentés az ellenkezőjét jelezze, mint ami az én problémám, vagyis hogy bevétel nélkül élek egy olyan helyen, ahol minden pénzbe kerül. Azaz a nyomorban tartottak és ha ezt elfogadtam volna, akkor a jelzés engem cáfolt volna. Átmentették volna a seggüket és a következő ciklust azzal kellett volna töltenem, hogy velük hadakozzak. Kiismertem őket, a lovagiasság legkisebb jele nélküli gátlástalan ellenségek, akik a gesztust és a tárgyalási szándékot a másik gyengeségének látják és csak az erő nyelvén értenek. Akikkel szemben ha erőt mutattam fel, azonnal felrohantak sírni az eggyel följebbi szintre, ahol anélkül adtak nekik igazat, hogy megkérdezték volna a másik felet. Ezért a hadműveleteimet az egyes szint megadásáig fölfelé koncentráltam és ez úgy sikerült, hogy ezek itt lenn ebből semmit sem vettek észre.

Most kezdenek érkezni azok a fajok, akikkel eddig többnyire kapcsolatban álltam és ez azt jelenti, hogy vége annak az időszaknak, amíg ezt az egészet el lehetett titkolni. Ezek a fajok messzebbről érkeznek, hisz a tudatszintemmel (és a valós helyzetemmel) ők is tisztában vannak és ők leszarják, hogy minek tekintik ezek a földi embert. Ők azt látják, hogy saját erőnkből jutottunk ki az űrbe és látnak még egy csomó más olyan dolgot, aminek a teljes megsemmisítésére tett kísérletnék tekintik ezt az idegen beavatkozást. Mindenki nagy szerencséje, hogy már régóta készülök egy olyan szerepre, amihez nem nagyon illik a sírás-rívás, sem a panaszkodás, ám illik hozzá a problémákhoz magas intelligenciával hozzáállás. Nagy szerencse, hogy bizonyos spirituális képességeimet eddig nem tudtam használni, mert így gyakorolnom kell őket motivált élethelyzetekben. Ezért azok a srácok és lányok, akik ma Magyarország és a világ urai, kapnak egy kis előnyt.