Kezdem azt érezni, hogy amit elmondhattam, azt elmondtam. Ha valami említésre érdemes történik, itt megjelenik. De az ÉlményPark Blog továbbra is napi szinten működik.

Párkapcsolati prevenció

Az ember társas lény. Ez két potenciális problémát hordoz magában, ha az ember ilyesmibe kezd. Az egyik az, hogy a meditációt ha komolyan gondolod, azt csak a magányban lehet végezni. A másik az, ha sikerül erőszintre jutnod, akkor értékes leszel azok számára, akik már korábban megtették és számukra úgy a legkönnyebb az energiáidhoz férni, ha odaküldenek hozzád egy ellentétes nemű embert. Igaz, nem voltam túl gendersemleges, de mindenki értse magára.

Amikor már más látószögön vagy és nincs párkapcsolatod, egyre nehezebb lesz a dolog, ahogy egyre mélyebb tudatszintre jutsz. Ha van, akkor az élmény könnyen lehet olyan, hogy a fejlődésed ütemében látod egyre nagyobb majomnak a partneredet, aki mondjuk maradt a játékszinten. Ezt elkerülni úgy lehet, ha olyan partnered van, aki belátja, hogy amit csinálsz, az a te dolgod és elfogad téged így is, hogy ő ezekhez nem ért. Ha nincs ilyen partnered, akkor minden bizonnyal állandó basztatás tárgya vagy, aki egy hülye, miközben pénzt is kereshetnél ahelyett, hogy ott ücsörögsz és nagyon unalmas is vagy és ha ezen nem változtatsz, akkor vége a kapcsolatnak. Mondanom sem kell, hogy ez nem túl szerencsés egy másik tudatszinten.

A sajtó és a közvélemény ebből le is vonhatja a következtetést, hogy nőgyűlölő vagyok (ha nő lennék, akkor meg jogosan lenne igazam), ami nem vagyok, ám akárki nem lehet a partnerem. Most nem feltétlen arról beszélek, hogy a tudatszintem mindenki fölött van, ami az idegenek vallásában megfelel egy élő istennek (nem vagyok vallásos, ezért nem hat meg annyira, de azért van ennek egy különös bája), hanem inkább arról, hogy kinn főképp matriarchális társadalmak vannak. Ez pedig nem kis feladat és felelősség egy olyan ember mellett, aki tényleg komolyan is gondolja az egyenlőséget, amiért még talán ki is végeznének, nem elég hogy férfi vagyok és még ez is. Épp elég probléma nekem az, hogy mikor ezek kinn leesnek, fönn csak ilyen-olyan úrnők érkeznek, akik egy feudális világban nem annyira a kiérdemlés ívén haladnak. A kinti emberek mások, mint mi. Minket egyrészről vadembereknek látnak az agresszió és a fegyverek miatt, másrészről csodálnak minket, hogy anyagmegmunkálással elértük azt, amit ők energiasűrítéssel és ugye minden hierarchikus közeg vágyakozva néz a megvetett szabadságra. Akik ebből többet látnak, mert olyanok is vannak, azok számára a földi ember egyedülálló azzal, hogy agyának racionális féltekéjét is használja.

Illetve a többség vagy ezt használja, vagy azt és persze az idegen beavatkozás egyik célja, hogy mi is csak azt használjuk, ezért nyilatkozik már szinte mindenki úgy, hogy kezd elbutulni a világunk. Lefordítva informatikus nyelvezetre te vagy a HDD-d használod, vagy a neten kapcsolódsz egy szerverre és ők azt akarják, hogy ne használd a HDD-t, hanem csak a netről gondolkozz, lehetőleg csak az ő szerverükről. Azért nevezhetők fejlett embereknek, mert ehhez képest nem omlanak káoszba, mint itt lenn, ahol ha emlékszünk Szíriára, akik a szabadság légkörére reagálva millió frakcióra esve azonnal egymás torkának estek hetente váltakozó szövetségekkel. Amúgy ezzel többet elmondtam, mert a ráció nélküli ember itt a Földön is van, azaz a kinti ember gondolkodása nagyon hasonlít az arabokéra, cigányokéra, feketékére, bár ők fehér emberek, tehát inkább a régi magyarokéra vagy még ma is megtalálható ez Erdélyben.

Nem könnyű tehát velük a komunikáció, ha csak az eszedet használod. Ha meg sikerül eljutnod oda, hogy mindkettőt egyszerre tudod használni, akkor pedig rendkívül veszélyes leszel mindenki hatalmára. Nem véletlen épült ki ez az épp most megszűnő világrend a pénz uralmára építve és nem véletlenül akarják emezek bevezetni az újat isten hatalmára építve. De vissza a témához, a földi csajokat mindenki ismeri, a kintieket azonban szerintem kevésbé. A saját benyomásom alapján egy apáca, egy SS tiszt és egy kisgyerek érdekes kombinációja fedezhető fel bennük, ami egy vízöntő számára elég távol van a csábítótól.

Ezek a majmok, akik a szemetekben nagy hatalmú látó mesterek, megdöbbenésemre csak egyet ismernek, hogy rám küldenek csajokat. Most képzeljétek el, hogy kinn már terjed, hogy itt a Földön ébredt egy sosem látott tudatszintű isten, ezek meg ebbe nem belegondolva olyan csajokat akarnak rám küldeni, akik ha sikerülne, mindjárt rangban jóval föléjük is kerülnének. Ilyen szemmel nézve is ők jöjjenek? Mert náluk már tradícióvá vált az a sport, hogy amit én mondok, annak az ellenkezője legyen. Ezzel kezembe adva azt a fegyvert, hogy olyan élethelyzeteket keressek, aminek csak egy megoldása van és azt ajánlom nekik föl. Szerintem vissza kellene térni oda, hogy a saját dolgaimat én tudom a legjobban.

Csak hogy betekintést kapjatok a harcok állásába, amik azzal, hogy nem tudnak megölni más síkokra terelődött. Ez most egy olyan társasjáték, ahol a felek a másik teljes ellehetetlenítésére törekszenek, azt minél kellemetlenebb helyzetbe hozva. Célja a másik behódoltatása, tényleg olyan, mint egy sakk. Ők először igyekeztek eltávolítani mindenkit (ezzel megteremtve nekem a mélytransz lehetőségét), aztán azoknak az embereknek a befolyásolása, akiktől függök (ezzel megtanultam a megszállásokkal szembeni védekezést), majd amikor rájöttek, hogy egész jól tudok ebben a helyzetben működni, most jönne az, hogy rám eresztenék azokat a nőket, akikkel eddig nagy sikert értek volna el. Ám nem tudták volna elviselni azt, hogy ilyen nőim vannak, most meg már nem csak a külső számít. Egyre nehezebb helyzetben vannak, amit csak tetéz az, hogy átálltam az ÉlményParkra (ugye ez az az alászállást segítő független spirituális platform, amit pont miattuk kellett létrehoznom) és annak a logikája alapvetően a holojátékokra és holofilmekre épül. Hogy elkerüljem az összes seggfejet úgy, hogy műfaj inkompatibilitást tudjak bejelenteni, a saját filmem műfaja a pornó lett. Ennek két következménye lett. Az egyik az, hogy ez ellen mind tiltakozott (miközben náluk is ez a legnépszerűbb műfaj), azaz a saját tiltakozásaiknak tudtam helyt adni. A másik már sokkal kellemetlenebb számukra, amit eddig úgy kommunikáltam, hogy "az Úr sosem onnan érkezik, ahonnan a bárányai számítanak rá, Gyermekem".

Sajnos még egy ilyen filmet sem sikerült leforgatnom, mert olyan magasan van a léc, hogy még a castingokra sem jutottak be, úgyhogy továbbra is tudok úgy foglalkozni a saját dolgaimmal, hogy a közelembe nem jutnak. Ezzel a lépéssel amúgy rengeteg problémát tudtam egy húzással megoldani és csak egy új keletkezett.

- Van csajozós dumád?
- Igen.
- Megtudhatom mi az?
- Ürítési célból, élvezeti okokból szeretném megdugni, de ne aggódjon, max. 3 hét és lelépek, mielőtt rá unok.

Az őszinteség mindig bejön a nőkkel szemben. Ez egy olyan taktikai információ, amit ne felejtsen el az, aki ilyen harci terepre tévedne. A kurvákat pedig úgy kerülheted el, ha komolyan veszed a "nem"-et. Igaz, hogy ezzel a minimálisra csökken a trófeák száma, ám a később magadról letakarítandó melód is sokkal kevesebb lesz. Aki ezt végigolvasta, biztosan felmerül benne a gyanú, hogy ezt agyamnak csak a raconális féltekéjével írtam, ám megnyugtathatok mindenkit, hogy intuitív suggallatra tettem!

Ja, majdnem elfelejtettem a végére. A párkapcsolati politikám most is az ami a kezdetektől fogva. Ugyanis ami jó, az nem változik. Ha tényleg az igazi párom érkezik, neki semmilyen nehézséget nem jelent a védelmi rendszereimen átjutni. Amit azért kellett felállítanom, mert a gyakorlat nem igazolta azt az elméletet, ami kötelezően áradt rám, hogy a nőket feltétel nélkül tisztelni kell.