Kezdem azt érezni, hogy amit elmondhattam, azt elmondtam. Ha valami említésre érdemes történik, itt megjelenik. De az ÉlményPark Blog továbbra is napi szinten működik.

Pazarlás

Ez az a szó, amiről elsőre Amerika jut az eszembe. Kevés dologra mondom azt, hogy teljesen reménytelennek érzem és ezek egyike az, hogy megértessem velük, miről is szól az isteni rezgésszint.

Ők a zsidó értelmezésben lubickolnak már jó ideje, amihez hozzájön az a jólét, amit az alapoz meg, ami mindenki másnál bűncselekmény. Ilyen amúgy az OPEC is, ami egy olajkartell és mint tudjuk, a kartell az. Amióta az USA dollárt elválasztották a fedezettől és hozzákötötték az olajhoz, majd azt kizárólagossá tették a világon, vagyis hogy olajjal csak dollárban lehet kereskedni, megteremtették a világ kizsákmányolásának intézményét. Ez azt jelenti, hogy korlátlanul teremthetnek nagy értékű dollárt a semmiből, amit hitelezéssel helyeznek ki, ám amikor visszafizeted, annak valósmunkaértéke és anyagértéke van. Ez teremtette meg azt a jólétet, amiből tényleg egy csodás világot lehetett volna csinálni.

Boszniában dolgoztam egy évig a háború után és ott hallottam a következő történetet. Az országban nagy volt a szegénység, nem csak a szétlőtt házak, hanem a nagy belső migráció miatt is. Itt jegyezném meg azt is, hogy mindenhol vadonatúj mecseteket láttam, rengeteget. Szaúdi pénzből épültek szerte az országban. Erre volt pénz, az emberekre nem. De visszatérve az amerikaiakra, akik sokszor alkalmaztak helyi munkaerőt sok feladatra, nos ők megdöbbenve látták, hogy milyen hatalmas ételmennyiséget dobnak csak úgy ki a kukába. Köztük teljes csirkéket. Amikor felvetették, hogy ezeket adják oda a helyieknek azt válaszolták, hogy élelmiszerbiztonsági okokból ilyet nem tehetnek. Mert ha egy helyi megbetegszik egy ilyen ételtől, az az ő felelősségük lesz.

Olvastam blogon egy kint élő magyartól, hogy ha az ember Amerikába utazik, amihez hozzá kell szoknia az az óriási pazarlás, ami ott megy. Annyira másképp látják a világot, hogy szinte lehetetlennek érzem azt, hogyan tudom nekik elmondani ezt. Képzeljétek el, hogy mondjuk Trumppal ültök egy assztalnál és ezt felvetitek neki. Persze egy csomó minden más mellett, amire ő azt fogja mondani, hogy utopisztikus kommunizmusról beszélek neki, de a legjobb esetben is szocialistának fog bélyegezni. Álláspontom az, hogy a mai Amerika sok mindenben hasonlít az állatvilág törvényeihez. Az isteni szint pedig alapvetően arról szól, hogy az ember megérti, hogy itt mindenki egy "másik te", azaz a felemelkedés során megérti a hálózati, vagy kollektív mintákat. Az ezzel a gond, hogy akik ilyen kollektív mintákat lehoztak a Földre, azok mind diktatórikus vagy túlgondoskodó formáit alkalmazzák, akik nem tűrik nemhogy az ellentmondást, de még az építő jellegű kritikát sem.

Most egy érdekes gondolatébresztő megjegyzéssel folytatom. Az én leprogramozott megoldásom teljesen egyéni tudat bázisú. Azaz csak az adott embert nézi és a kollektív befolyást is az határozza meg, mennyi isteni szintre alkalmas emberi alakja van. Ilyen értelemben a paraméterek nem tartalmazzák a nem, bőrszín vagy más megkülönböztetés formáit, csak és kizárólag az egyes emberek értékét. Ezzel szemben a zsidókat, akik a ma Amerikáját meghatrozzák, a minden zsidót megillető kollektív felemelésben részesítették, amivel súlyos hibát követtek el. Nem csak azért, mert erre mindenki megpróbálja ezt másolni, létrehozve ezzel a zsidókon kívül mindenki másnak tilos nacionalizmust, hanem azért, mert olyan precedenst teremtettek, amit a zsidók bukása után mindenki jogosnak vél megismételni. Nevezzük Jahvénak, de mondtam neki is, hogy ha egy primiítv társaságot felemelsz, attól azok még ugyanazok a primitív majmok maradnak, csak magasabb szinten fognak rezegni. Itt jegyezném meg azt is, hogy ha az eddigi blogos előéletemben bármit (hangsúlyozom bármit) írtam a zsidókról, tekintet nélkül annak tartalmára (vagy igazságtartalmára), minden esetben bosszúenergiák érkeztek. Ez egészen addig jó ötletnek tűnt, amíg nem hitték volna, hogy én ezeken túljutok. Nem hogy túljutottam, de ezzel komoly bizonyítékok is kerültek a kezembe ahhoz a rendrakáshoz, ami le van programozva, így elkerülhetetlen.

Ezekre a szintekre amúgy fölülről érkeztem, ez lehet hogy számotokra elképzelhetetlen, de az általatok ismert celebistenségekkel (mert csak őket ismeritek) én rendszeres munkakapcsolatban vagyok. Meg a többivel is, akiket nem ismertek, mert amúgy a normálisabbak nem nyalatják a seggüket az emberekkel. A változást nagyon át kell gondolni és ésszel csinálni, mert ezek olyan mélyen beágyazták magukat a földi hatalomba, hogy nélkülözhetetlenek legyenek, azaz kénytelen legyek őket átmenteni. Szó szerint így akarnak rákényszeríteni arra, hogy figyelembe vegyem őket és számoljak velük a hatalomváltás után is. Ám aki ismer engem, az tudja, hogy nem vagyok az a zsarolható típus és inkább szarrá rombolom ezt a világot, minthogy átemeljem azokat, akik ezt a problémát okozták. Van egy lépcsőzetes felpítésű tervem, amiben a legjobb megoldást követi a kevésbé jobb és így tovább egészen a legvégéig, ahol nem a teljes rombolás van, hanem a teljes önmegsemmisítés. Ugyanis itt is érvényes az alapfilozófiám, hogy önmagamat is alárendelem a célnak és itt a cél a mulitiverzum rendbetétele. Ezt azoknak mondom, akik még most sem tesznek semmit, pedig már tehetnének. Közben átléptünk a legjobb megoldásból egy kevésbé jobb, de még jó megoldásba és nem fog működni az a taktika, hogy arra játszanak, hogy majd népszerűtlen leszek annak tükrében, hogy mivel látom, mi a tét, leszarom a népszerűséget.

De annyi személyes megjegyzésem lenne, hogy ilyen gátlástalan, bunkó társaságot nem is szívesen neveznék ki ellenfélnek. Nem is tekintem annak őket, mert hiányzik belőlük minden, amitől az ember legalább valamennyire élvezné a feladatot, amiből ezért csinálna játékot. Megoldandó problémának tekintem őket és lassan itt lenne az ideje, hogy összeszedjék magukat, mert bűnösök közt cinkos az is, aki némán hagyja ezt. A Freedman beszédet már lecenzúrázták a YouTube-omról, amivel hatalmas öngólt lőttek, mert az nem nektek szólt, hanem nekik. Minden olyan zsidók által írt könyv eltűnt a süllyesztőben és a feledés homályába merült, ahol ezzel a problémával foglalkoztak. Hogy mennyiben okai a zsidók az antiszemitizmusnak. Mert ezzel sem foglalkozik senki, csak a következményeivel, amiből egyrészről hasznot húznak, másrészről eltipornak mindenkit, aki ezt a helyzetet rendezné. Ez egy irtó primitív istenértelmezés, nem véletlenül nevezik a szakirodalomban a zsidók istenét törzsi istenségnek, hisz ez tényleg az a szint. Akkor is, ha limuzinból szállnak ki.

Elpazarolták az esélyeiket, elpazarolták ennek a bolygónak az értékeit és erőforrásait és tudom, hogy miben bíznak. Épp most fejeztem be egy tárgyalást, ahol az illetékeseknek (akikben bíznak) leesett, ha itt teljes megsemmisülés lesz, az véget vet az ellopott energiákból élősködés korának. Meg nem csak annak. A magam részről biztosítottam őket, hogy a közegüket egy rendkívül primiítv, tisztességtelen és igazságtalan világnek tekintem, amihez semilyen formában nem adom a nevem és az első pillanatban elhúzok úgy, hogy teljes mértékben minden kapcsolatot megszakítok velük, ha akadályoznak. A zsidók bukását nem én fogom okozni, hanem az a tény, hogy mivel már tudják, kivel tárgyalnak választás elé kerültek. Ugyanis ha itt már az ő seggük a tét, már nem lesznek ezek itt lenn olyan fontosak. Amúgy ez a Szentföld mese egy hatalmas nagy kamu, mert az igazi Szentföld a Kárpát-medence. Ezt jól tudják ők is, nem véletlenül kezdtek ilyen felvásárlásokba és ültették ide ezt a helytartót, akinek dolga a magyarok felkészítése a rabszolgalétre. Szerintem nem várt fordulat állt be ebben az ügyben és nem csak ebben!