Kezdem azt érezni, hogy amit elmondhattam, azt elmondtam. Ha valami említésre érdemes történik, itt megjelenik. De az ÉlményPark Blog továbbra is napi szinten működik.

Rendkívüli állapot

Most az évek során történt meditációs információkból állítok össze egy csomagot. Amit össze is kötök a neten terjedő háttérinformációkkal.

Arra lehet, hogy kevesen jöttek rá, hogy itt egy idegen beavatkozás zajlik. Az emberek kettősséggel állnak az idegenekhez. Egyrészről félnek az ufóktól, másrészről bennük bíznak, hogy megoldják a Föld problémáit.

Nekem volt lehetőségem arra, hogy jobban megismerjem őket. Az emberek félelme abból fakad, amit a filmek sugallnak, hogy jönnek és elfoglalnak minket. Ez azért van, mert abból indulunk ki, hogy ők is olyanok, mit mi. Olyanok, de nem úgy. Nincs hadseregük és a békés létet egyfajta vallásként élik meg. Azaz ha valakinek félnie kell a másiktól, azok ők lennének és mitőlünk.

A félelemre még egy kiegészítő információ. Ha tudjuk, hogy évtizedek óta itt vannak, akkor már rég támadtak volna, nem? Nem keringene egy műhold sem, mert már rég kilőtték volna őket. Az ő félelmük azonban sokkal reálisabb. Ha mi rendelkeznénk azokkal a technológiákkal, amikkel ők, már rég ott lennénk mindenhol katonákkal és szárnyalna a tőzsde. Na pont ez az az ok, aminek eredménye az a beavatkozás, amit azért nem vesztek észre, mert ügyesen csinálják.

A régészet azért jár gyerekcipőben, mert a mai ember gondolkodásával akarnak megérteni olyan korokat, amikben az emberek teljesen másképp látták a világot. Az akkori emberek úgy látták a világot, ahogy az idegenek körülöttünk. A History Channel tele van az ősi idegenekről szóló elméletekkel, amik nagy része igaz is. Ám a szakértők, akik ezekben a sorozatokban láthatók szintén úgy látják a világot, ahogy a régészek. Nagyon sokat tudnak erről, de halvány fogalmuk sincs a dolgokról.

Az idegeneknek nincsenek mobiltelefonjaik és azért nem vesszük a rádiójeleiket, mert nincsenek rádiójeleik. A földi ember azt hiszi, hogy csak az a fejlett lény, aki ugyanazt a technológiát használja, amit mi. Ha úgy mondanám, ahogy először értitek, akkor azt mondanám, hogy kristálytechnológiát használnak, ami nem elektromosság alapú. Bizonyíték erre talán a piramisok belseje, ahol vaksötét van, mégsincsenek fáklyanyomok a plafonon. Mi egy modern világban élünk, amit úgy lehetne jellemezni, hogy feltupírozott ősemberek építettek maguknak egy technikai alapú civilizációt. Külső szemmel legalábbis ilyennek hatunk.

Az idegenek azért nem használnak mobiltelefont, mert gondolatkommunikációt használnak. Ez elsőre hihetetlennek tűnik, de csak azért, mert a földi ember csak a külvilágban él. Azaz mindent kívül keres és mindenre külső megoldásban gondolkodik. Akik foglalkoznak ezotériával, rájöttek, hogy más tudatszinteken a gondolatátvitel lehetséges. A logikus következtetés az, hogy akkor az idegenek mind beavatottak. A mi szemünkben legalábbis, hisz olyan dolgokat használnak napi rendszerességgel, amire mi azt mondanánk, hogy misztikus. Az idegenek tehát olyan tudással rendelkeznek a spiritualitás területén, amihez képest mi gyerekcipőben járunk.

Ezért nem is veszitek észre a beavatkozást. Ha én ránézek egyes politikusokra, a gazdasdági élet bizonyos szereplőire, celebekre, látom rajtuk az idegent. A spirituális megszállásoknál már rég rájöttem arra, ha megszállnak, a megszállót önmagadként érzékeled. Ez azt jelenti, hogy ha attól félsz, hogy semmit sem tudsz az ufókról, csak nézz körbe a közéletben és többet tudsz róluk, mint ők maguk. A megszállásuk célja pedig az, hogy átformáljanak minket a saját képükre. Ennek sikere esetén megszűnne az a fenyegetés, amit a profitgondolkodás jelent rájuk.

Most nézzük, mi terjed az interneten. Már régóta zajlik egy láthatatlan összecsapás a különböző érdekkörök között, aminek egyik oldalán a cionista háttérhatalom áll, akik uralják a pénzvilágot. A másik oldalán pedig egy olyan szövetség, akik meg akarják reformálni és élhetővé szeretnék tenni a világot. Valójában ez egy zsidó belháború, ami azért terebélyesedett így ki, mert a felek - főképp a mágia segítségével - külső szereplőket vontak be a játékba, ami mára globálissá vált. Ebbe a játékba szálltak be az idegenek, ám ne feledjünk két dolgot. Az egyik az, hogy az idegenek teljesen másképp gondolkoznak, mint az agyuknak főképp a racionális féltekéjét használó földi emberek. A másik pedig az, hogy a fő hadszíntér egy olyan terep, ahol ők vannak igazán otthon.

A meditációimban már régóta rendelkezem egy olyan információval, hogy az idegenek és az általuk uralt gazdasági- és politikai vezető réteg csak arra várnak, mikor tör ki a világban egy olyan gigantikus esemény, amire hivatkozva be tudják vezetni a rendkívüli állapotot. Az idegenek világára mi azt mondanánk, hogy erősen diktatórikus. Azaz ha be tudják vezetni a rendkívüli állapotot, onnantól azt a hatalmat már soha nem akarják kiengedni a kezükből. Hisz ez számukra egy olyan út, amiben a rendkívüli állapot megszüntetése egy visszalépés lenne. Ők a demokráciában a saját világukra leselkedő nagy veszélyt látják, amit mindenképp meg akarnak szüntetni. Az ő világukban nincs szabadság, hanem azt a kollektív tudat uralja. Ő gondolkozik, ő biztosítja a békét és gondoskodik az emberekről, ezért hűséget és hálát vár el.

Elmondható tehát, hogy ők nem az egyéni tudatok együttélési rendjét szeretnék magasabb szintre emelni, ahogy mi értelmeznénk a segítség fogalmát, hanem a saját kollektív mintájukat akarják ránk erőltetni. Magam is megtapasztaltam, hogy bánnak a másképp gondolkodókkal (meg úgy általában a gondolkodókkal), hisz 20 éve csinálom ezt bevétel nélkül, ami nem így lenne, ha behódolnék. Az ő kollektív gondolkodásuk azonban nem alkalmas arra, hogy hatékonyak legyenek. A hatékonyság nincs is benne a gondolkodásukban, mert ők nem rohannak sehova. Nincs profit, ami hajtaná őket és nincs verseny sem, amitől fejlődhetnének. Ezek az egyéni tudatok világaira jellemzők, amit ők nem értenek. Nem értik a sportot sem, pláne a bajnokságokat. Olyan sok dolgot nem értenek, hogy megdöbbentem és ami kiváltotta az ellenállásomat az, hogy nem is akarják érteni.

Amibe én belekezdtem annak idején, az ebbe az idegen beavatkozásba avatkozás. Ám nem csak én teszem, mert beszálltak ebbe a játékba többen is. Itt nem csak a világot kizsákmányoló pénzrendszerről van szó, hanem a túlnépesedésről is, ami szintén váratlanságot idézett elő a pályán. A migránsáradat tulajdonképp nem más, mint a túlszaporodásra adott reakció. Amire eredetileg ott voltak ilyenek, mint a háborúk és a járványok. De mint tudjuk, mindkettőt elkezdte akadályozni a fehér ember a katonai erejével és a gyógyszereivel. Aminek az lett az eredménye, hogy maga a fehér ember került veszélybe, ám a fehér ember az, akit fönn az ellenségnek látnak, mert rációt használ, amit ők úgy értelmeznek, hogy felülbírálja a szívét.

A célom az volt ezzel az írással, hogy rávilágítsak a dolgok mögött húzódó lényegre. Hogy én ezt ilyen jól tudom, igazából szart sem ér a szempontjaim érvényesítésének képessége nélkül. Mint ahogy szart se ér az a sok interneten terjedő szemfelnyitó munka a birkák között. Akik arra lettek nevelve, hogy majd jön valaki, akit Megváltónak hívnak és majd ő megoldja a problémát. Helyettetek! Hogy majd ő dolgozik helyettetek. Majd ő magára vállalja a bűneiteket helyettetek. Ingyen, hisz egy hülye, nem?

Ha hagyjátok, hogy bevezessék a rendkívüli állapotot úgy, hogy nem szabnak meg határidőt, ti magatok léptek egy jó nagy lépést abba az irányba, hogy ez a probléma békésen ne legyen megoldható. Az idegen gondolkodás szerint ha ők elkövetnek egy ilyen (békés) tettet és te ezzel szemben tiltakozol, az erőszaknak számít, vagyis te leszel az erőszakos. Gondoljatok csak a Békemenetekre, egykori Polgárok, de arra már ki emlékszik? Azért nem emlékeztek ezekre, mert az idegenek jók az ilyesmikben, hogy ezeknek eltüntessék a fontosságát. Szépen haladtok egy olyan világba, ahol a szövetség fog győzni, akik ekkor döbbennek rá, hogy akik segítik őket, azok szemében ők csak eszközök voltak egy sokkal durvább világ bevezetése felé vezető úton, mint a háttérhatalom.