Kezdem azt érezni, hogy amit elmondhattam, azt elmondtam. Ha valami említésre érdemes történik, itt megjelenik. De az ÉlményPark Blog továbbra is napi szinten működik.

Szakmai tanácsok

Úgy tudom lecsökkenteni ezeket a tanácsokat és érem el a legjobb eredményt, ha annyit mondok, képzeld el a világot úgy, mint egy holografikus videojátékot, amiben benne játszol.

Innentől sokkal könnyebb elképzelni a téged irányító játékos lehetőségeit, az ellenfeleid lehetőségeit, beleértve a csalásokat is, azaz ha valaki a játékot meghackeli. Nagy nehézség ebben az, hogy mindezt önmagadban érzékeled és figyelni kell az érzésekre is, azaz észnél kell lenni, mert ezek sokszor nem te vagy. Ha emeled a tudatod, akkor meg pláne, ugyanis ez egy hálózat, ahol az egyén egyre kevésbé számít.

Alapvetően egy értékes tanácsom van, mert lehetőséged van a szabad akaratra is. Szinte minden, ami a jelenben nagy hülyeségnek látszik, értékes ponttá vákik a jövőben. Amiről a jelenben még semmit sem tudsz. A fölötted állók sokszor tesznek neked keresztbe, ám ennek megítélését érdemes későbbre halasztani, ugyanis a rövidtávú érdekeid és a hosszabb távúak ritkán esnek egybe. Ha valamit elbénázol, az lehet a fölöttede lévő beavatkozása, hogy ne sikerüljön valami, amit nagyon szeretnél rövidtávon. A harag és a bosszú itt bábbá tesznek téged, ugyanis ez után kiszámíthatóvá válsz és könnyedén manipulálhatóvá is.

Ilyenkor jönni arra rá, hogy ez a csodálatosan értelmes ember mennyire is hülye és szűklátókörű, indulatos, ostoba lény. Amikor pedig rájössz, ha sok dolgot sokkal jobban is meg lehetne csinálni, mint amit ahogy az angyal mutatja (most nevezzük így az érthetőség kedvéért), akkor jönni rá, hogy ezek fönn mennyire is hülye és szűklátókörű, indulatos, ostoba lények. Az itteni beszállással te azt teszed, hogy az eredeti megszállásba bevonsz egy másikat, aki igyekszik ebben a zűrzavarban, aminek majd minbden bizonnyal érzékelni fogod a helyzetet, stabilan vezessen úgy, hogy amiben te vagy a jobb azt te csinálod, amiben ő, azt ő.