Kezdem azt érezni, hogy amit elmondhattam, azt elmondtam. Ha valami említésre érdemes történik, itt megjelenik. De az ÉlményPark Blog továbbra is napi szinten működik.

Üzenet Amerikába

Évekkel ezelőtt felajánlottam a segítségem nekik. Azt válaszolták, hogy a zsidókban jobban bíznak. Én meg erre azt, hogy ezzel egyedül vannak a világegyetemben.

Aki ismeri a színfalak mögötti történeteket, jól tudják, hogy az USA felemelkedésében a zsidók nagy szerepet vállaltak. Akikről azt tudjuk, hogy fellázadtak Róma ellen. Én meg azt, hogy valószínűleg azért, mert ők akartak lenni Róma. Nos ez az USA-val sikerült.

Rómának a hunok vettek véget, bár az átírt történelem nem így tanítja. Nem vetem meg őket ezért, hisz mindenki szereti a dicsőséges múltat. Ami Amerika esetében elég nehéz dolog, de kárpótolnak minket az indiánokról elnevezett helikopterek. Nem kívánok történelemórát adni, de azért azt jó tudni, hogy végeztem egy kis zsidókutatást és számomra nem egészen egyértelmű, hogy ki is a zsidó. Különösen annak tükrében, hogy a mai Izrael zsidó lakosságában nincs egy gramm szemita gén sem, mert ők kazárzsidók, egy hun népcsoport, akik annak idején felvették a zsidó hitet. Inkább nevezném tehát ezt a szövetséget üzleti-, vagy érdekszövetségnek.

A zsidókkal kapcsolatos álláspontom a létező legveszélyesebb rájuk nézve, mármint azokra nézve, akik a vezető kasztba tartoznak, ha szabad így neveznem. Ugyanis leszarom nagy ívben, hogy ki a zsidó és ki nem. Mindenkire egyformán vonatkozó szabályaim vannak és ebbe beleértem a feketéket is. Amikor játszom a nagy rasszistát, az jó poén megzavarni azokat, akik egészen másra számítanak és van még egy titka. Azt mondom ki, amit azok gondolnak, akik vádaskodnak, csak fordítva kapják a szemükbe. Figyelem, itt nem a buta Allah jön szembe, hanem a Tükör! Amúgy amikor a muszlimok megkérdezték, hogy viszonyulok Allahhoz, azt válaszoltam, hogy nekem az igazságos Allah a szövetségesem, nem ez, akit ők imádnak.

Arra a vádra, miszerint én szocializmus akarnék Amerikába, nehéz mit mondania annak, aki látja a szivárványt, de akik vádolják, csak bizonyos színeket. Amit én akarok oda, azt úgy hívják, hogy fejlett kapitalizmus. Hogy mitől fejlett? El kellene felejteni egy szót, mégpedig azt, hogy kizsákmányolás. Na innentől válok a zsidók szemében terroristává, pedig olyan sok terrort nem látok. Akik megrémülnek, hogy félelmet keltek, azok az a szűk réteg, akik kizsákmányolnak. Vagyis az USA elitrétege. Akik a világot is kizsákmányolják, hisz a fedezet nélküli olajdollár olyan nagy értékű ingyen pénz, amiért valós nyersanyagokhoz, termékekhez és munkaértékhez jutnak. Két nagyon lényeges dolgot mondanék.

Az egyik az, hogy ha valaki nem lép közbe, az USA szétreped attól, hogy nem képes túljutni az olajon. Gondoljatok bele! Ez egy ősrégi, elavult technológia, miközben már a 10 éves mobiltelefonodat is kiröhögöd. De az olajon nem képes ez a csúcstechnológia túllépni. Mivel a dollár az olajhoz rögzült, egy generációváltás az energiatechnológiában azonnal bedöntené a tőzsdét, így akik ezt a kezükben tartják, megölnek mindenkit, aki ezt veszélyezteti. Ebben pedig Oroszország is nagy szövetséges, akiknek a piacképes exportcikkei az olaj, a gáz és az atomerőművek. Bátran elmondható, hogy ez egy olyan rendszerhiba, amiből önmaguktól nem fognak tudni az elemek kiszabadulni. Ám ha ez külső segítséggel történik, én nagyon megnézném ezt a külső segítséget és meg is néztem. Nos el kellett volna fogadni a segítségemet. Beljebb lennénk pár értékes évvel.

Ami a nagy különbség az én földi mennyország elképzelésem és az égi között az, hogy én ezt a mostani világot emelném az isteni rezgésszintre, az égi pedig egy külső világot másolna ide, aminek a boldogságindexe 20% szemben ezzel a mai szörnyű világgal, ami még mindig 50%-ot mutat. Paradox helyzet, mert ilyen értelemben én képviselem Amerikát azzal az Amerikával szemben, aki istentől várja a csodát. Nos ami onnan jön, ahhoz képest Orwell világa egy gyerekmese. No nem kell betojni, mert a magasabb tudatszint egészen más kollektív kapcsolódást eredményez, mint ez az elkülönült és a ma még ebben diktatúrát látó demokrata sem fog tudni mást elképzelni (mint a kollektív központ). Mivel egyedül kellett bármiféle segítség és erőforrások nélkül ezt a problémát megoldanom, Amerika számára lesz majd egy üzleti ajánlatom, amikor kiderül, hogy milyen nagy piaci igény támad a szolgáltatásomra, amivel amúgy egyedül vagyok a piacon.