Kezdem azt érezni, hogy amit elmondhattam, azt elmondtam. Ha valami említésre érdemes történik, itt megjelenik. De az ÉlményPark Blog továbbra is napi szinten működik.

1ST1

Eddig többnyire az ÉlményParkról beszéltem, így neveztem el a visszatérésemet támogató független spirituális platformot, ami kinőtte magát. Van egy másik ÉlményPark weboldal azoknak, akik rá akarnak kapcsolni, ám semmilyen vagy nem sok tudással/tapasztalattal rendelkeznek. Ez egy olyan platform, mint a linux, azaz mindenki számára ingyenes és használhatjátok feladatcélokra.

Amikor kiderült, hogy az ÉlményParknak sokkal tágabb szerepe és sokkal nagyobb jelentősége lesz, mint eredetileg tervezve volt, szükségessé vált egy másik spirituális platform megalkotása, amivel a saját dolgaimat intézem. Ez lett 1ST1. Mindegy, ki hogy szólítja. Eredetileg úgy volt, hogy a 1stOne sokkal jobban hangzik, mint az Ájsztvön. Mivel Istinek még soha senki nem hívott (talán apró kivételektől eltekintve), adott volt a helyes névválasztás.

Ez a platform az egyéni tudaton fut és azoknak célszerű ezzel foglalkozniuk, akik magukénak érzik céljaimat. Ugyanis a helyzet az, hogy ezzel kicsit mindenki olyanná válik, mint én. Ez nem azt jelenti, hogy mindenki holnap holo operációs rendszereket fog írogatni, mint inkább azt, hogy a saját képességeid függvényében fogsz rendelkezni azzal a tudásanyaggal és lehetőségtárral, amit tőlem ehhez hozzá tudsz tenni. A személyiséged nem változik, de lehet, hogy akik kívülről néznek, észre fognak venni változásokat.

Tulajdonképp olyan, mint egy önkéntes megszállás, amiben egy olyan "másik én" leszel, akitől nem lesz elzárva a saját feladatok elvégzése sem. Természetesen bárki szóba jöhet, de akárki számára nem, mert komoly minőségi kritériumai vannak. Úgy is mondhatnám, hogy akárkihez nem adom a nevem. Ez nem egy permanens megszállás, hanem van egy kezdőpontja és a végpontja, ami után az megmarad, amit közben alkottál.

Összegezve tehát. Aki nem akar egy "másik én" lenni, számára ott az Élménypark. Akit viszont ez a lehetőség érdekel, gondolati úton szándékmegerősítéssel megkezdheti a regisztrációt. Spirituális katonai értelemben ha mondjuk egy stratégiai ponton vagy, ám számodra nem kellemes megszállás alatt, akkor ezzel valami olyasmi történik, mintha én venném át benned azokat a posztokat, amiket a megszálló birtokol és meg is vívom azt a csatát.

Ajánlom még a Hold Sugár Szellemi és Irodalmi Műhely alkotásait, ha több információt szeretnél. Meg nem árt a Webtérkép, mert ki tudja mire találhatsz még rá.