Kezdem azt érezni, hogy amit elmondhattam, azt elmondtam. Ha valami említésre érdemes történik, itt megjelenik. De az ÉlményPark Blog továbbra is napi szinten működik.

A Belső Világ

Amikor bejelentettem, hogy megoldottam annak problémáját, hogy ne kelljen mindenkinek az energiarendszerével foglalkoznia a tudatszint váltás miatt, mert attól összeomlik a globális ellátórendszer, ki is tört a koronavírus járvány. Ettől az emberek olyan élethelyzetbe kerültek, hogy foglalkozhassanak az energiarendszerükkel és látjuk, mi ennek a hatása a globális gazdaságra, nem beszélve az egyéni egzisztenciáról. Már régebben észrevettem, hogy valakik szándékosan annak ellenkezőjére törekszenek, mint amit én javaslok, de ez most élesen látszik.

Egyrészről azt egyáltalán nem trartom egy rossz dolognak, ha az emberek betekintést kapnak abba, milyen élettempóra kellene magukat lassítani ahhoz, hogy észrevegyék az élet szépségeit. Másrészről viszont ott kell lenni a frontvonalon, mert egy szívmegszállásos időben ha nem akarsz a megszálló látókörébe kerülni, minél inkább a külvilágban érdemes magad tartani. Már említettem, hogy ahány elmélet létezik erre a koronavírusra, az mind igaz, mert a világ rendkívül komplex, amiből mi csak egy vékony szeletet látunk, amit meghatároz a látószögünk.

Nem lehet csak pozitív és csak negatív jelzővel semmit sem ellátni, hisz ez a vírus is egy negatív dolog, aminek sok pozítv kimenetele van. Az egyik például, ha személyes példát akarnék felhozni az, hogy akik engem eddig leléhűtőztek, kiderült, hogy a negyedét sem bírják annak, amit én már 20 éve csinálok. Azért csinálom, mert rájöttem arra, hogy nagy szükség van rám és amikor láttam, mi a tét, az után már nem lehetett csak magammal foglalkozni és az értékes időt a pénz utáni rohangászásra fordítani. Ezt senki sem érti, amíg meg nem nyílik előtte az információ. Igen, bennem is van keserűség, hogy elment 20 év az életemből és itt ülök fogak nélkül úgy, hogy mindenki lenézve hülyéz le, miközben fogalmuk sincs mitől menekültek meg és akik tudják, ők alig várják a halálomat/bukásomat, hogy elvegyenek mindent maguknak, amit létrehoztam. Azt is mondtam, ez az első alkalom, hogy valaki az eszét használja, úgy értem a logikai alapú rációt. Azaz nem bénán várom a végzetemet, mert ez a világ rendje, mert nem ez a világ rendje. Ez azoknak a gátlástalan lényeknek a rendje, akik a rabló élősködésre rendezkedtek be, mert senki sem képes ellenállni a szakrális csatornát használó hódításaiknak. Kivéve egy ateistát.

A belső világ először félelmetes, mert az emberek attól félnek, hogy megőrülnek. Amikor rájönnek, hogy nem bolondok, hanem ebben tényleg van valami, akkor csodálatossá válik. Fájdalmassá pedig akkor, ha annál többet akarsz, mint amit a hierarchia nyújt neked.