Kezdem azt érezni, hogy amit elmondhattam, azt elmondtam. Ha valami említésre érdemes történik, itt megjelenik. De az ÉlményPark Blog továbbra is napi szinten működik.

A fejlődés

Időnként mint nagy kocaindexes, hozzá szoktam szólni azokhoz a blogokhoz, amik a főoldalról nyílnak. Lehet, hogy ismertek, az a nevem ott, hogy a Legfelelősebben gondolkodó felelőtlen ember. Vagyis a politikusok ellentéte. Na ott van egy egybites faszi, aki agyatlan propagandával fertőzi a jónépet a kommentjeivel és most őt kértem fel modellnek ahhoz, milyenek ne legyünk, ha fejlődni akarunk.

Aki nem tudja, nem vesztett sokat, aki tudja, a közíróról beszélek, akit senki nem ismer és szerintem nem is olvas. A faszinak időnként vannak értelmes felvillanásai is, így megtudtam, hogy liberális volt egykoron, most meg nyomatja az egysejtű fidesz propagandát annál sokkal lelkesebben, mintha pézt kapna érte. Biztos érte egy felismerés, de szerintem csak egy sima megszállás.

Bár itt megjegyezném, hogy lehet, mindez csak tudatszint kérdése. Élsz egy világban és ha felemelkedsz, lehet, hogy ott egészen más vagy és ilyenkor az a legjobb, ha igyekszed önmagadat a két véglet középpontjába helyezni. Láttam már ilyet, még az emelkedésem előtt egy bosnyák lány, akit a legértelmesebbnek tartottam, farmer, póló és az után megláttam a facebookon selyemben muszlimszerkóban. Akkor úgy hirtelen nem értettem, de aztán leesett, hogy lehet, hogy ő ott lenn még mindig farmerban járkál. Fura, de ha ilyesmi veled is megtörténik, abban bízhatsz, hogy alapvetően az emberek a te vetítésed szerint fognak viselkedni és akkor nem lesz nagy a kontraszt. Ennek a projectnek is pont ez a lényege, hogy nekünk van eszünk megoldani egy olyan problémát, amit ész nélkül nem nagyon lehet, ám egy olyan környezetben, ahol azonnal ellenségként (jobb esetben bolondként) néznek rád, ha okosabb vagy a főnöknél. Ami amúgy egyáltalán nem nehéz, nem véletlen akarják kiiktatni a rációt. Én meg nem véletlen készítettem el a Ráció Emuláció nevű XD appot, ami segít áthidalni ezt a problémát.

Szóval itt az a helyes lépés, ha fradista vagy és fönn mindenki újpesti, hogy továbbra is fradista maradsz, de szurkolsz az Újpestnek is. Azaz megpróbálod integrálni magadban az oldalakat, hisz nem az a cél, hogy ellenség legyél, hanem az, hogy felemelkedj. Azaz mindenki te vagy, legyen fradista vagy újpesti. Egy olyan közegben, ahol emiatt totál hülyének néznek és elvárják, hogy csak újpesti légy. És akkor most meg is értetted az egyik fő problémát.