Kezdem azt érezni, hogy amit elmondhattam, azt elmondtam. Ha valami említésre érdemes történik, itt megjelenik. De az ÉlményPark Blog továbbra is napi szinten működik.

A jelen problémája

Van, akit az érdekel, min dolgozom épp. Ennek mondjuk 3D-ben csak részetekről van értelme, mert ezek XD időrésekben történnek, azaz ha nem végzek egy adott idő alatt, akkor folytatnom kell majd valamikor, amikor ismét felvillan ugyanez az időrés. Azaz a munkák nem logikus sorrendben zajlanak.

Most épp az van, hogy én admin szintű műveleteket végzek, ám a játéktérről folyamatos támadások érnek. Azaz a játékcél fontosságú lények nem tudnak különbséget tenni a játék és az admin szintek között. Lehet, hogy nem is akarnak, ám itt a problémát pont ők jelentik. Ezt a problémát, amit jelentenek röviden úgy tudom elmondani, hogy sok isten jelent meg emberekben, ám nem az isteni, hanem az emberi látószögön követelnek maguknak isteni hatalmat.

Itt állok szemben egy rakás topozékoló istennel (valójban magas szakrális címet viselő lényekkel), akikkel lehetetlen az értelmes párbeszéd. A megoldásnak úgy kezdtem neki, hogy átalakítottam a világvezérlést. 5 szintet hoztam létre, amik mindenkinek megfeleltethetők:

JÁTÉK - JÁTÉKSZINT
Ide kerültek az emberi látószögű istenek és már nem tudják tönkretenni a világot (jelenleg világelitnek nevezik magukat)
JÁTÉK - ADMINSZINT
Ők azok, akiket ti ezósoknak láttok, azaz működésük területe a külvilág, ám annak helyreállítási (és helyes működtetési) szándékával
VÁRÓ
Belépésre, kilépésre, átlépésre, ítéletre várók
ADMIN - ADMINSZINT
Itt a rendszer felügyelete, beállításai, javításai és fejlesztései zajlanak, nem játékcélú, tízéves időléptékű zóna, jelenleg egy emberrel, akinek sikerült bejutnia ide
ADMIN - JÁTÉKSZINT
Ide csak az admin-adin szintről lehet bejutni és jelenleg élesben tesztelem

A sok indiai jógi, meg tibeti láma simán hozhatná az admin-admin szintet, ám ők inkább a Váróban csücsülnek és lényegében nem csinálnak semmit. Az admin-játékszint pedig olyasmit szabályoz, amire még sosem volt példa és a jelen problémáját is lehet, hogy megoldja.

Ugyanis ha admin feladatban vagyok és rám lőnek a játékszintről, azzal ők szörnyű bűnt követnek el. Ők erre azt mondják, hogy engem ők nem ismernek el admin minőségben és jogosak a lépéseik. Én pedig azt, hogy ez az ő hitük, amihez alkalmazkodtam. Lassan elérkeztünk oda, hogy a mögöttük álló segítőknek kell nyilatkozniuk, mert én sem ismerem el Orbán Viktort, mégis ő a miniszterelnök.