Kezdem azt érezni, hogy amit elmondhattam, azt elmondtam. Ha valami említésre érdemes történik, itt megjelenik. De az ÉlményPark Blog továbbra is napi szinten működik.

A kollektív tudat gyors megértése

Már szóval az istenek megértése. Vagy fix emberi alakokban jelennek meg, vagy bárkiben megszállással. A játékban előfordul, hogy az egyik kísérletet tesz más emberek elfoglalására, ilyet személyesen is volt alkalmam megfigyelni.

A hónap utolsó napján kiváló alkalom nyílt arra, hogy más logikával is érzékeltessem. Tényleg gyorsan meg lehet érteni, ha az ember nem a nőkért rajong, hanem a pináért, ami számtalan nő képében jelenik meg. Persze lehetett volna ezt a pénisszel is érzékeltetni, ám akkor nem adnék táptalajt a hímsoviniszta vádaknak.

A kollektív tudatnak céljai vannak, ami állandóan ütközik az egyéni tudatok érdekeivel. Ezért mindenféle módokon kísérleteznek, ezt a problémát hogyen hidalják át. Az esetemben megpróbálták kiiktatni a rációt, azaz személyes tapasztalataim vannak arról, milyen terminálként működni és ezt immáron más embereken is felismerem. Ezt a különösen engedetlen embereken alkalmazák, akikre szükségük van. Én pedig ellenséges műveletként kezelem.

Ha már így esett, elkezdtem kísérleteket folytatni és érdekes megfigyeléseket gyűjtöttem. Teljesen soha nem tudtak megszállni, pedig engedtem nekik. Érzésre elég kellemetlen egy rendkívüli intelligenciával rendelkező ember számára, mert olyan élmény, mintha elbutulnál, bár ezt belső nézetben nem érezni csak akkor, ha emlékszel milyen voltál és képes vagy az elmédben összehasonlítást végezni.

A rendkívüli intelligencia bizonyítéka az, hogy erre még előtte fel tudtam készülni úgy, hogy elképzeltem a lehetséges veszélyeket és ez is köztük volt. Jó, ha az ember készen áll bármire, mielőtt visszatér és a bármi alatt a teljes megszállás is benne volt, amiben elzárják a szabad akarat lehetőségét. Mert igen, létezik a szabad akarat, mégpedig olyan módon, hogy vagy a célt határozza meg, vagy a hogyant. Egy ember helyes vezetése az egyenlőségen alapul, mert a nagy buktató az, hogy az ember világát csak az ember ismeri és ha átállnak kézivezérlésre, annak sok buktatója lesz. itt egy jó példa Trump esetében, aki széles nyilvánosság előtt fejtette ki a a tisztítószerek belső használatára vonatkozó ötletét, amivel seperc alatt véget lehetne vetni a járványnak. Az akkor nem Trump volt, hanem a megszállója és ebből már sejteni lehet azt a hozzáértést, aminek hiányáról már többször értekeztem az itt beavatkozók vonatkozásában.

Azzal is vigyázni kell, ha az ember érvényesíteni tudja a szándékait, lefordítva képes működésbe hozni a racionális agyféltekéjét kollektív megszállás alatt, mert nagyon könnyen sátán lehet belőle. Bár én csak elhitettem ezt velük, de sikerült így is nagy pánikot okoznom. Mivel ők nem hiszik azt, hogy én (jóval) fölöttük jártam (mert ezzel elismernék a magasabb rangomat), így már nem jutottak el a megértésben oda, hogy XD-ben telepítettem magamnak egy olyan szervert, ami imitálni tudja a rációt a kollektív-intuitív csatornán. Ráció Emulációnak neveztem el, amivel az ember tud gondolkodni. Technikailag nem, mert ugyanolyan bután bámul csak ki a fejéből és végzi, amire utasítás jön, ám az utasítás jelen esetben a XD szerverről jön, ami lejjebb úgy néz ki, mintha az ember gondolkodna. Nagyon vicces, mert ilyenkor szétrebbennek és az ember újra nyugalomban lehet tőlük.

Ha valakinek megfordulna a fejében az, hogy ha én ilyeneket tudok és ilyen repertoárral rendelkezem, akkor mégis csak igaz lehet, amikről eddig írtam és akkor miért nem látni ebből semmit, akkor közlöm, hogy nem jó megfigyelő. Látszik, csak nincs reflektorfényben. Mert egy akkora poén olyan nagyot mertem álmodni, amihez a legjobb, ha minden hirtelen történik.

Amúgy amelyik ember megérti a kollektív tudatot, előrébb jár, mint ő, aki még most sem érti az egyéni tudatot. Pedig ha értené, tudná, hogy minden embere, akikről meg van győződve arról, hogy (az idegenekhez hasonlóan) azok feladattudatban égnek, rendelkezik saját érdekekkel. Ez azt jelenti, hogy ő azt hiszi, hogy a hűség tartja egyben a bandát.