Kezdem azt érezni, hogy amit elmondhattam, azt elmondtam. Ha valami említésre érdemes történik, itt megjelenik. De az ÉlményPark Blog továbbra is napi szinten működik.

A stresszfaktor

Ami miatt egyértelműen ki lehet jelenteni, hogy ez a világ (még) nem rezeg az isteni szinten, az egyértelműen a stressz. Amit kintről úgy látnak, hogy önmagadat pusztítod mások álmaiért. A probléma ennél komplexebb, mert a dimenzióhasadás következtében sok olyan ember él itt, akik (spirituális) rangja magas. Ám mivel nem sokat tudnak a világnak eme részéről, úgy viselkednek, mint a szolga. Ezt ki is használták bizonyos érdekek, ám az ÉlményPark ezt a problémát is rendezi. Kérdés, hogy mikor, mert a nem uralkodó hatalom egyik hátulütője az, hogy ez rajtatok is múlik.

Az ÉlményPark kinn már olyasmi, ha bármilyen problémájuk van, ráhívják azt. Bár sokszor térek vissza állandó motívumként arra, milyenek is ezek a lények és hogyan gondolkodnak, nos a problémamegoldás logikai alapú rációt kíván és olyasmi nem nagyon van nekik. Mivel hozzászoktak a szigorú hierarchiához, az ellenvéleményre sem a mi etikai elvárásaink szerint reagálnak és innen nézve azt mondanánk, minden problémát erőből igyekeznek megoldani. Ehhez képest az ÉlményPark problémákra ráhívása olyan út, amit ők láthatnak erőből megoldásnak, mi viszont ilyen értelemben fellélegezhetünk.

Amúgy most egy olyan sűrű időszakot élek, amilyet már sokszor éltem, ám van egy nagy különbség. Amikor kezdtem, azt nagyon fönn kezdtem. Ahogy haladtam lefelé és kezdődött minden előlről, nagyon sokszor hallottam, hogy végre beindult a változás, ám itt nem látszott ezekből semmi. Vagy ha látszott is, nem így gondoltam. A probléma érzékeltetésére itt egy régebben írt geg.


Lehet, hogy páran ezért vádolnak engem fideszbarátsággal, ami elég távol áll a valóságtól. Egyszerűen nem vették figyelembe a minőségi kritériumokat, vagy ha figyelembe vették, azt úgy oldották meg, mint azok az arab vezetők, akik kicsinálják a mérsékelt ellenzéküket, hogy ne legyen más, mint ők vagy a szélsőségesek. Lehetetlenné téve, vagy súlyos évtizedekkel eltolva a folytatást.

A mindenhatóságra való szoktatásnak van egy nagy hátránya, ha valami nem úgy történik, ahogy azt ők akarják. Láttam már izaelieket váratlanul nagy pánikba esni emiatt. A dolog a következőképp működik. Elvárod, hogy a nagy ember, akibe a bizalmadat fekteted, legyen mindenható és amikor kiderül, hogy nem az, csalódni fogsz, majd ellene fordulsz. Sokan nem értették fönn, miért utasítom el a felajánlott emberiket. Azért nem, mert én adok a minőségre és inkább legyünk kevesen, de felkészülve, mint nézzünk ki úgy, mint egy ementáli sajt a sok lyukkal. Ők nem értik a mniőségre törekvést, hisz olyan világból jönnek, ahol a rokon és a haver adott a feladatokra, ám én azt vallom, a hülyék hűsége nem sokat ér, ha valódi kihívásokkal kell szembenézni.

A stressz úgy alakul ki, hogy olyan elvárásoknak kell megfelelni, amik túl sok időt, kapacitást vonnak el, vagy nem vagyunk felkészülve rájuk. Akik megpróbálnak a céljaimtől eltávolítani azt tették, hogy amíg fönn más dolgokkal voltam elfoglalva, itt különös hangsúlyt fektettek két dologra. Az egyik az emberek fel nem készítése, a másik a saját embereik bebetonozása, hogy mire ideérek, ne legyen senki, akivel az elvárt minőségben dolgozhatnék. Erre a megoldás adott, ki kell lépnem a "magyar" komfortzónából és mindenki számára nyílttá tennem a pozíciókat. A válasz erre a hazaárulással való vád lesz, amire az enyém a magyar minőség kifejtése. Hisz a magyar csak ma jelent egy nemzetet, eredetileg egy minőséget jelentett, aminek bárki tagja lehetett, aki elfogadta ezeket a paramétereket.

Ha én elkezdenék stresszelni, a következőket vonná maga után. Azon a tudatszinten, ahol dolgozom ezt támadásnak fognák fel. A válasz az lenne rá, hogy ideküldenének olyan flottákat olyan lényekkel, akik azon a tudatszinten vannak, hogy oldják meg a problémát. Amikor engem az anyagi helyzetemmel igyekeznek stresszhelyzetbe hozni azok, akiknek ez a taktikájuk (hogy létrehoznak egy pénzfüggő világot, ahol az ellenfeleiket nem engedik pénzhez jutni), az ilyesmire nem készültek fel. Gyakorlatilag célpontot csináltak a bolygónkból, hogy aztán megvádolhassanak azzal, hogy én veszélyeztetem a Földet. Ennek akkor lesz vége, ha ezek a flották ideérnek, képbe kerülnek, hogy mi is történik itt valójában.

Az történik itt valójában, hogy néhányan azt hitték, övék lett a világ és senki sem tehet ezzel szemben semmit, mert kiválóan levédték magukat kívülről. Ám az ÉlményPark belülről indult el úgy, hogy gyorsindítanom kellett, ami azt jelenti, hogy három napba került az, amire három hónapot szántam. Ennek ára az, pláne ha nincs erre elegendő minőségi ember, hogy az elején fájni fog. Az egy naív elvárás föntről, hogy itt mindenki örülni fog annak, hogy beindul a változás, mert elsőre senki sem fog magasztosabb szinteken gondolkozni és ebben mindenki a saját kis világára jelentő veszélyt látja. Ha megnézzük, hogy milyen hírek terjengenek róam is ennek a következménye. A probléma gyökere itt az, hogy akik beavatkoznak, azok világaiban nincs se szakértelem, se felelősség. A szakértelem és felelősség nélküli lények pedig olyan világot hoznak itt létre, amivel szemben beindult egy olyan ellenállás, aminek múltba kiható vonzatai vannak, ami számunkra maga a jelen.

Amikor te a kis világodat véded, sosem gondolsz a közép- és hosszútávra. Márpedig így rövidtávon pont azok érdekeit véded, akik közép- és hosszútávon elvesznek tőled mindent, amid még van. Könnyű bárkiből sátánt csinálni, ám ez csak azokra hat, akiket megérint a vallásosság. Én simán felvállalom, mert nekem végülis mindegy, nektek nem mindegy. Ha a világ a hitedet tükrözi vissza, két választásom van. Elkezdek magyarázkodni, tájékoztató kampányokba fogni és meggyőzni téged arról, hogy itt nem erről van szó. Sok idő és energia. Itt, ezzel az írással most ezt teszem és ha végeztem, részemről le is zártam. A másik út, hogy megfelelek a hitednek, ami talán még olyan plusz hatalmat is ad nekem, amivel nem számoltam, hisz sokan annyifélét hisznek már rólam, ami új szereplehetőségeket nyit meg számomra.

Sosem értettem például azt, mi annak a sportértéke, ha egy bolygónyi majom fölött uralkodsz. Az emberek elbutításának következménye pedig ez. Ha tönkreteszed az értékeidet, nem egy csodás világ trónján ülsz, hanem egy porfészken, amit elsöpör az első vihar.

Nézzük, mi okozza a legtöbb embernél a stresszt. Nincs elég pénz. Ahol a pénz van, ott olyan elvárások vannak, amiknek megfelelés olyan célokat szolgál, amik ellentétesek a fejlett ember világában. Azaz a pénz miatt fel kell adnod az elveidet, az emberségedet, ám ha nincs pénzed, nem tudod azt megadni a családodnak, ami tőled telik. Ez pedig nem a pénz hibája, hanem azoké az embereké, akik olyan lényekkel kötöttek szövetséget, akik erről a világról semmit sem tudnak. Ha itt olyan lények avatkoznak be, akiknél csak a hűség számít, olyan embereket fognak a földi hatalomba emelni, akik ezért a hatalomért hódolnak be nekik. Amikor látsz egy csapat kutyát, te is azokat fogod választani, akik odajönnek hozzád a farkukat csóválva pitizni. A világunk így megy tönkre és amikor még az Élménypark előtt ezt nekik felvetettem, az volt rá a válasz, hogy "alattam vagy, ne ugass".

Úgy gondolom lassan ez a helyzet megváltozik és ekkor lesz érdekes megnézni őket, ha a saját hitük és érvrendszerük fordul ellenük. Mi lesz belőlük? Lázadó? Veletek mi lesz, amikor kiderül, hogy a feladataitokat nem végzitek, mert kisemberek vagytok, akik nem szállhatnak szembe a nagy emberekkel? Tudjátok ti kik vagytok és mi a rangotok? Azt tudjátok, hogy ezek a nagy emberek kik és milyen rangjuk van?

Amikor az ÉlményParkot gyorsindítottam, egy olyan komplex problémakört oldottam meg egy húzással, amit még fel sem fogtok. Mert ha megtennétek, az a sok stressz, ami ér titeket a pénz miatt, sehol sincs ahhoz képest. Amikor engem a hatám mögött gyaláztok, a saját helyeiteket alapozzátok meg ,mert ne ghondoljátok, hogy a szó elszáll! Ez egy holografikus világ, ahol semmi sem száll el, hisz a 3D idővonalon minden szabadon kereshető. Amilyen helyzet itt kialakult olyan, mintha valaki egy fejlett világért dolgozó demokratát egy kegyetlen diktátor szerepébe akarna kényszeríteni. Gondolom a sok híresztelés is ennek a diktátornak az alakját mélyíti el a hitetekben, hisz a híresztelés forrása jól tudja, hogy amit hiszel, neked az van.

Ha ezeket most már tudod, érdemes átértékelni magadban a dolgokat. Én itt már csak azt tudom tenni, hogy ha tőlem félsz a legjobban, akkor minden más félelmedet el tudod engedni.