Kezdem azt érezni, hogy amit elmondhattam, azt elmondtam. Ha valami említésre érdemes történik, itt megjelenik. De az ÉlményPark Blog továbbra is napi szinten működik.

Álca

Volt pár generációváltás, mire ejutottam ide. Az ide egy külön vetítés, amihez már másfajta álcák kellenek. De nem mindig volt ez így.

Az elején ugye az ember tapasztalatlan és még nem ért semmit az egészből. Ilyenkor a legjobb a fejlett álcázás. Ha én rád hangolódva játszom el neked Krisztust, sokkal hitelesebb leszek számodra, mint az igazi. A gyakorlatban bárkivel találkoztam, ő önmagát látta meg bennem, de nem jött erre rá. Én pedig ő voltam. Kis szépséghiba, hogy ez több embernél nem, vagy nagyon furán működik, számomra ez konkrét fejlesztési lehetőség.


Meditációban a tükör túloldalán vagyok és más ügyekkel vagyok elfoglalva. Mert mit kezdenél azon túl, hogy bolond vagyok azzal, hogy rendkívül magas dimenziószintekkel kommunikálok? A bolondot legalább érted.

A tükörpajzs spirituális verziója egy olyan holojáték, amiben a játékosok célja a Tükör mögé belátni. Ezzel megértik, hogy ez egy tükör volt és meglátják a hátamat is, aki ott melózok a túloldalon. Így tényleg csak a jóarcok jutnak ide, hisz a tükörben én is az vagyok, mint aki közelít. A tükörben senki sem úgy látja meg önmagát, ahogy ő azt szeretné, sőt nem jellemző, hogy bárki felismerje azt. Később ebből lett az Automata Vádemelési Rendszer, ahol a gyanúsított beismerő vallomása mellett lelkesen képviseli a vádat is.

Hogy ennyi mindent elmondhatok, ahhoz jó tudni, hogy csak olyasmikről beszélek, amiknél legalább két kvantumugrással fejlettebb a technológiám.