Kezdem azt érezni, hogy amit elmondhattam, azt elmondtam. Ha valami említésre érdemes történik, itt megjelenik. De az ÉlményPark Blog továbbra is napi szinten működik.

Átlépés

Amióta elértem a havi időléptéket, hónapról hónapra történnek az átlépések. Ezek tudati átlépések és úgy zajlanak, hogy hol kisebb, hol nagyobb lépéseket teszek.

A gyakorlatban ha a külvilágot nézem, eddig nem sok dolog történt, talán annyi, hogy a helyzet az általam kijelölt célok tekintetében egyre rosszabb lett. Erre két magyarázat létezik, amik összefüggenek. Bár ha azt nézem, hogy ezek a fejem fölött sík hülyék, van egy harmadik is.

A megértést ott kezdeném, hogy megfigyeltem, hogy ezek a beavatkozó lények nem gondolkodnak. Elsősorban azért, mert agyuknak a racionális féltekéjét nem használják. Ha durva példát akarnék felhozni, ez a StarTrekből lenne a Borg. Háttérmagyarázatként pedig a kollektív tudat abszolút uralmát jelenti, ilyen társadalmak a Földön is vannak például a cigányok, arabok és a vallásos zsidók képében. Ilyesmit akar a fidesz is megcsinálni Magyarországon. Ez egy olyan minta, amit ők éginek neveznek ám az ezzel a gond, hogy lemértem a boldogságindexüket és 20%-ot mértem úgy, hogy ebben a mi szétbarmolt világunkban is ugyanez 50%.

A harmadikkal kezdeném. Mindenki hallott már a Bukott Angyalokról, amire vannak magyarázatok. Én egy akkora baromságot hallottam erről az egyik ezós csoportban, csodálkoztam is, hogy ezt ki hiszi el. Kiderült, hogy a gondolkodó ember kivételével mindenki. Az volt a magyarázat, hogy ezek az angyalok fellázadtak, mert nem voltak elég közel istenhez és közelebb akartak hozzá kerülni. A saját megfigyelésem eredménye azonban sokkal hihetőbb. Amikor ezek a lények ide lejöttek, rendelkeztek előzetes tervvel, amit bizonyos információkra alapoztak. Jobban megimserve őket ezeket az információkat mi a légbőlkapott jelzővel illetnénk. Szóval ezek az angyalok ide lejőve azt tapasztalták, hogy a helyzet gyökeresen más, mint amire a tervet alapozták. Úgy döntöttek, hogy a terv szellemisége szerint cselekszenek, amit fönn úgy láttak, hogy eltérnek a tervtől. Lefordítva ők a tervet hajtották továbbra is végre, ám azt a helyszínen látott helyzethez igazították, amivel (jelentősen) eltértek a betű szerinti végrehajtástól. Aki ismeri a szigorú hierarchikus viszonyaikat, tudja, hogy ez komoly kockázatot jelent és ez is történt, hisz megmagyarázni nem tudják olyan lényeknek, akiknek nincs eszük. Amikor én a műveleteimet végzem és nagy is rá a kiakadás, időnként szoktam hallani egy hangot, hogy "jó illata van". Lefordítva "bizonyítékom van rá", mert az angyalok így kapnak rengeteg információt, amit jelen esetben az illat hordoz. Itt ne feltétlen a testre gondoljatok, inkább a lélekre. Szóval ha az a parancs, hogy itt minden kék és lejőve azt látják, hogy itt minden zöld, ők akkor is úgy cselekszenek, hogy itt minden kék, különben szembe mennek a paranccsal, aminek komoly kockázata van. Ilyen értelemben ezek a bukott angyalok mindjárt jófiúkká válnak és meg kell küzdeniük azzal, hogy az általános hit ellenséges velük szemben. Ez amúgy Jézus visszatérésének a problémája is, aki a hitetek szerint egy grandiózus hófehér figura és ez jelentős akadályát képezi a visszatérésének. Személyes megjegyzésem az, hogy meglepődve azonosítottam Osama bin Landenben őt, akit amúgy csőbe is húztak az amerikai (zsidók) partnerei. Szóval a harmadik verzióm az, hogy a tervet vakon követők az átlépéseimmel szinkronban egy fals információkra alapozott tervet követnek szolgai módon, engem állandóan lehülyézve, amikor kísérletet teszek a korrekcióra.

Ezek a kísérletek amúgy idővel áthelyeződtek a szó felől a spirituális harci ütközetek területére, hisz a kollektív tudatú lények a szóból nem, csak az erő nyevén értenek. Így az átlépéseim zömmel inkább áttörések, amik most már havi időléptékben zajlanak. Ezt igazolja a látogatottsági mutató is a weboldalaimon, ami általában jelentősen csökkenni szokott a hó végére.

A második verzióm arra, hogy a külvilágban a helyzetet általában rosszabbnak látom az átlépéseim után az, hogy a közben rajtam lévő megszállók érvényesítik a lehetőségeiket. Ebben az esetben sincs más választásom, mint továbbmenni, ugyanis nincs hova leállnom és nincs hova hátrálnom sem. 20 éve csinálom ezt bevétel nélkül és ha leállnék, semmi esélyem nem lenne a munkaerőpiacon, nem beszélve arról, hogy ezt a harcot a fogaim is megsínylették. Szó szerint az utcán kötnék ki, ami annak fényében, hogy sok kukában kotorászó hajléktalanban ismertem fel az angyalokat, ez egyáltalán nem lenne az állítólagos segítőim ellenére. Akik teljesen másképp látják a világot, kivéve ha lejönnek, mert akkor mind a nagy vagyon megszerzésére koncentrál, egy se akar hajléktalan lenni, de nyomatják a rizsát, ami teljesen ellentétes a viselkedésükkel. Akik meg már azok, megszívták, de legalább hűek az elveikhez. Itt még nagy balhé lesz ebből, ami őket ismerve úgy oldódik meg, hogy ez a világ a hibás, a pénz a hibás, meg minden és mindenki a hibás, csak ők nem. Nem véletlen kezdtem tőlük független megoldásba, mert ezek teljesen nélkülözik a beavatkozáshoz szükséges szakértelmet és mivel felelősséget sem ismernek, így nem is vállalnak.

Az első és legvalószínűbb verzió a külvilág rosszabbodására az, hogy minden ilyen áttörés, átlépés után közelebb kerülök a probléma forrásához, amit lekövet a külvilág.

Ezt nem lehet vallásos emberekkel kivitelezni, sem a még velem szimpatizáló idegenekkel sem, akik inkább hasonlítanak ellentmondást nem tűrő hittérítőkre, mint gondolkodó szövetségesekre. Olyan hangulatban, hogy a fejem fölött ilyeneket hallok elég sokszor, hogy "nem tudjuk megölni". A dolgot bonyolítja az, hogy olyan ellentétes érdekek vibrálnak, amikre nem is gondolnátok. Többek között az, hogy ezek a lények nincsenek felkészülve az itt talált szabadságra, sem a kísértésre és a csábításra. Sokan olyan szinten kompromittálódtak, hogy bármit megtesznek, hogy az ezzel járó szégyent elkerüljék. Itt rendet rakni nem lehet, csak rendet vágni és pont ez is az én tervem. Persze engem is lejáratnak, ám ettől a ponttól gyakorlatilag mindegy, mert innen már nem számít, ki mit hisz rólam. Továbbra is az az álláspontom, hogy mindenki számára legjobb a feltétel nélküli megadás, ha szembe kerülnek velem a csatamezőn. De a helyzet az, hogy a legutóbbi, egy amúgy inkompetens emberen keresztül verbális szinten zajlott tárgyalásom a szíriusziakkal nem végződött túl jól. Érzékeltetem azzal, amikor felajánlottam nekik a feltétel nélküli megadást, azt válaszolták, hogy elfogadják a megadásomat, mire azzal zártam a kommunikációt, hogy "kapjátok be".

Ami benneteket érint ebből az, hogy az elején úgy indultam, hogy mindenki bejut a mennybe, csak a méltatlanok esnek ki onnan. Aztán a multiplex vetítéssel már árnyalni tudtam a képet és kijöhettem ebből a faék egyszerűségű menny-pokol lehetőségtárból. Most már az van, hogy csak az arra méltók jutnak be a mennybe és itt nem az idegen definíció szerinti mennyt kell érteni, mert azon egy értelmes, gondolkodó ember a poklot értené. Amúgy a menny és pokol nem két olyan világ, ahol az egyikben angyalkák repkednek, a másikban meg üstben főnek az emberek az idők végezetéig, hanem ugyanez a világ kétféleképp megélve. Itt zajlik a szemetek előtt úgy, hogy a kedvezményezettek (akik behódoltak, benyaltak) megkapják azok karmáit, akik tényleg a mennyt érdemelnék, mert a kollektíva csak a szolgát ismeri és a megszállási környezetében belátáse szerint cserélgeti ezeket úgy, hogy elveszi tőled és odaadja a kedvenceinek, akiket te olyan menő embereknek látsz, aiiket sokan még sztárolnak is. A szart emelik fel és így tesznek minket tönkre. Az ő céljuk távlati, amihez csak szükségük van ezekre, de nem számolnak velük hosszabb távon, ám velük intéznének el minket a terveik szerint. Ez egy olyan terv, ami arra született, hogyan ússzák meg úgy, hogy eltüntetik a bizonyítékokat. Ám ez a terv nem számolt egy spirituális mutánssal, akinek egy tőlük is magasabb ok folytán szüksége van erre a világra. Nézzétek el nekem, nem vagyok vallásos és inkább nevezem magam spirituális mutánsnak, mint istennek, mert ha azt nézzük, hogy a 42. dimenzióból térek vissza és ti egy 7. dimenziós lényt imádtok az istenként, akkor végülis bárminek nevezhetném magam. Ez a bármi amúgy a Sátán lett, amit rám illettek, de bejött nekem, ahogy Cartman-nek a hitleres videó.