Kezdem azt érezni, hogy amit elmondhattam, azt elmondtam. Ha valami említésre érdemes történik, itt megjelenik. De az ÉlményPark Blog továbbra is napi szinten működik.

Az Egy problémája

Csak éjjel foglalkozom ilyesmivel. Nappal üldözöm, de még sosem akadtam a saját nyomomra.

A játék olyan, hogy van az a dimenziószint, ahol az ember már egyedül van. No ez a veszély sokatokat nem fenyeget, de mindig előtűnik valami kistitán, lehet én is egy ilyen voltam egykoron. Szóval a most következők az ilyen feltörekvő Ikaroszoknak szólnak. De jó innen kimondani eme szavakat.

Szóval ha azt akarod, hogy csak te legyél a Főnök, akkor a következőre kell felkészülnöd. Te leszel a Fény és te leszel a Sötétség. Egyszerre. Meg kell oldanod a tisztességes működést, amit harmóniának hívnak. Sokszor azért kell a diszharmónia, mert egy idő után tele lesz mindenkinek a töke a harmóniával és az is érdekes, hogy milyen új felépítésű harmóniákká rendeződnek össze.

Ha te akarsz lenni a Főnök, már kell lennie egy startégiádnak, amihez a taktikusokat keresed. Ennek a startégiának el kell nyernie az égi és földi támogatást. Azaz törekszik az igazságosságra és az állandó fejlődésre. Ám ha te csak egy ifjú titán vagy, szerintem lövésed sincs, miről beszélek. Ha a hologram azt érzékeli, hogy a hatalmaddal nagymértékű visszaesés következik be, akkor nem lesz hatalmad. Ugyanis az Egy komplex Egy, azaz teljes világértelmezésnek kell benne összeállnia.

Egynek lenni kettős élmény, viszont az benne a jó, hogy a minőséget emeli.