Kezdem azt érezni, hogy amit elmondhattam, azt elmondtam. Ha valami említésre érdemes történik, itt megjelenik. De az ÉlményPark Blog továbbra is napi szinten működik.

Az Élet Játéka

Mi azt mondanánk, hogy durva beavatkozások, ők azt, hogy ez a magasabb dimenzió. Ám amikor én leszek a magasabb dimenziós, mindjárt durva beavatkozásokkal vádolnak.

Ez most teoretikus, mert nincs rá bizonyítékom. Az itteni ébredők problémájára reagálva Európa bevezette az alapjövedelmet. Ezt azok, akik továbbra is a kiszolgáltatott munkavállalókra alapozott gazdagságban hisznek, nem nézhették tétlenül és olyan szövetséget kerestek, ami addig elképzelhetetlen volt. Ám a közös ellenség egyesítette őket.

Megindult a menekültáradat és Európa nem fogja bevezetni az alapjövedelmet. A ti idősík észlelésetekben csak az utóbbit látjátok és fogalmatok sincs arról, közben mi zajlik. Hogy valójában mi zajlik. Már többször beszéltem arról, hogy ez valójában a szabadság eltörlésére indított idegen beavatkozás, csak nagyon nehéz ezt olyanoknak elmagyarázni, akik ebből nem látnak semmit és vagy hisznek nekem, vagy nem.

Amikor erre kezembe veszem a dolgok irányítását, felháborodott pofával kérnek rajtam számon egy csomó olyan dolgot, amit maguknak a helyemben eszük ágában sem lenne biztosítani. Ilyen például a tájékoztatás és a vélemények monitorozása. Mert én közben azt is látom, hogy töltik át a személyiségüket tömegekbe és az emberek szép lassan változnak. Elfogadnak mindent, ami addig elképzelhetetlennek tűnt és a saját érdekeik ellen cselekszenek, mert annyira elbutulnak, hogy még ezt sem látják át.

Kitaláltam azonban annak módját, hogyan lépjek be a Játékba. Eddig olyasmi hangulatom volt, mint egy játékfejlesztőnek, aki jobbnál jobb dolgokat hoz létre, amiket a játékban lévő primitív lények a játék tönkretételére használnak. Még annak idején emlékszem erre a problémára, ahova most haladunk és el is mondom, mi lesz belőle. Az lesz az érvük, hogy ők egy olyan világot állítanak vissza, ami ez a világ volt, mielőtt a liberális eszmék tönkretették volna. De nem hajlandók foglalkozni azzal, hogy ez a liberális közeg nagyon sok értékes fejlettséget hozott létre. Szerintem ez is lehet a dolog mögött, hogy ők és az embereik ezt a fejlettséget nem érték el, de akarják fölötte a hatalmat. Tehát valójában erre megy ki a játék-cél.

Azt mondtam nekik, hogy ha ezt igazságnak fogjuk fel, akkor én ezzel az egész világgal elhúzok innen és megcsinálom a saját verziómat. Ami arra jó lesz, ha térden csúszva könyörögnek, lesz egy működőképes verzió, amivel le lehet vetíteni azt a szart, amit ők közben létrehoznak. Lesznek közületek, akik szerencsések lesznek és lesznek, akik maradnak. Minden attól függ, elértétek-e a szükséges fejlettségi szintet, vagy szükségetek lesz a tanulásra, hogy átéljétek ezt, amikor szaktudás nélküli, felelősségérzet nélküli lények teljhatalmába kerültök. Aztán majd várjátok a megváltót, aki tulajdonképp egy frissítés lesz.