Kezdem azt érezni, hogy amit elmondhattam, azt elmondtam. Ha valami említésre érdemes történik, itt megjelenik. De az ÉlményPark Blog továbbra is napi szinten működik.

Az emberiség tudathálója

Megfigyeléseim szerint úgy működik, ahogy a mobiltelefonok tornyai. Minden ember gondolatban állandó megerősítést kér és kap a világtól, ezt technikailag ez a tudatháló valósítja meg. Aki erről a tudathálóról szeretne bővebb információkat szerezni, az előző posztban kap róla információkat. Én a saját műveleteimről beszélek most, amit ezen a tudathálón végeztem.

Először az volt a tervem, hogy megcsinálom rendesen azt, ami van. Ám elképesztő ellenállással találkoztam, aminek az volt az alapja, hogy ki a fasz vagyok én és húzzak innen a picsába. Nem húztam, hanem fogtam magam én a nulláról csináltam egy másik operációs rendszert és feltelepítettem erre a tudathálóra. Ez pont úgy nézett ki, mintha addig csak a windows létezett volna, ami mellett megjelent a linux.

Hosszú ideig aztán párhuzamosan működött a két rendszer, hogy mindenkit át tudjak hozni erre is. Ezt sikerült teljesen észrevétlenül kivitelezni úgy, hogy a fejlesztéseimet a másik rendszer önmagának tulajdonította, ami aztán meghozta egy akkora poén ötletét, amit nem fogok most lelőni, mert még folyamatban van. Erre az ÉlményPark Holoplatformra két módon lehet felcsatlakozni. Tudatos és automatikus regisztrációval. A különbség annyi, hogy tudod, amit a másik nem, ezért a játékélményed is ehhez igazodik. A másik rendszerrel ellentétben ez itt nem jelenti feltétlen azt, hogy jobb is vagy a másiknál és mindenképp győzni fogsz, mint inkább azt, hogy a játék szintjén a hasonlóakkal hoz össze a sors.

Felvetődik a kérdés, hogyan kerültem olyan tudásanyag birtokába, hogy ilyeneket csináljak. Nem úgy ültem neki, hogy most az emberiség tudathálójára fogok programozni, az események alakultak így. Mindennek alapja az elme és a hit. Amikor te erre azt mondod, hogy elképzelni nem tudnád, hogy ilyesmire add a a fejed és biztosan hibáznál, nos ez is az elme és a hit. Higgyétek el, van az az élethelyzet, amiben simán megléped és ha már meglépted, biztosnak kell lenned a sikeredben. Ha ezt tanítani lehetne, akkor csakis az elme felkészítését lehetne, mert ami az után jön, az egyfajta kooperáció olyan lényekkel, akik tudják, amit te nem és nem tudják megtenni, amit te igen. Ilyen lényekkel bármi összehozhat, ám én ezt sem bíztam a véletlenre és olyan programokat készítettem, amiket ugye magamon próbáltam ki, mielőtt vagy hullámfrissítésbe tettem, vagy olyanok rendelkezésére bocsátottam, akiknek nagy szükségük volt rájuk.

Az emberiség tudathálózatán azonban nem csak emberek vannak, hanem mindenféle lények, akiknek a 3D-s kiterjedésük emberi. Ez komoly értelmezési problémát is okoz, hisz az, hogy ember, nehezen definálható a magasabb dimenzók felől. Tulajdonképpen olyan, hogy földi emberiség nem is nagyon létezik, elszórva élnek olyan csoportok, akik ezt elmondhatják magukról. Mindenki más tudatvesztéses amnéziában lévő, angyal vagy idegen lény emberi alakja. Ám előjött egy nem várt helyzet, sok ilyen lény emberi alakja inkább ember szeretne lenni, mint az a lény és ki is alakult ez az embertudat. Én is ennek a pártján állok, ám ehhez olyan sztenderdeket és paramétereket kellett készíteni, amiknek valaki vagy megfelel vagy nem. Vagy meg akar neki felelni vagy nem.

Ezen a tudathálón amúgy mindenki barangol ösztönösen vagy tudatosan. Amikor álmaid vannak, azok fele biztosan erről a hálóról érkezik. Úgy lehetne leginkább ezt definiálni, mintha ez a spirituális valóság lenne az internet, ahol a tudatod a böngésző. Kezdd el egy kicsit komolyabban venni a gondolataidat és a megérzéseidet és már nagyot léptél előre a titok felderítésében.