Kezdem azt érezni, hogy amit elmondhattam, azt elmondtam. Ha valami említésre érdemes történik, itt megjelenik. De az ÉlményPark Blog továbbra is napi szinten működik.

Az Én Játékom

Ha nem lenne játék, nagyon komoly dolog lenne. Akiknek tehát nem tetszik, hogy ez egy játék, ők nem gondoltak ebbe igazán bele.

Nem könnyű, mert akivel a probléma van, valójában egy jószívű, ám rendkívül tapasztalatlan lény. Könnyen lehet, hogy ez az általam "kristálygyerek-probléma" néven említett problémakör része. Azaz hogy megszületnek, tisztaságuk okán azonnal hozzájuk kerül a hatalom, ám mivel semmilyen tudással és tapasztalattal nem rendelkkeznek a hatalomgyakorlás terén, több kárt okoznak, mint hasznot. Én már odáig is eljutottam a velük való munkában, hogy sikerült letiltani előlük azt, hogy előraszaladva az időben megszállják a saját felnőttkori énjeiket és tönkretegyék őket.

Újra elmondom, hogy amit te ésszerűnek tartasz, arra ők nagy ívben szarnak! Te fontosnak tartod az életszinvonalad, a jóléted, a szórakozást, az utazást és még egy rakás olyan dolgot, amiket ők nem tekintenek fontosnak. Aztán majd amikor már annak tekintik, a nulláról kezdhetik újraépíteni. Tényleg nem tudok jobb példát felhozni, mintha egy csapat falusi cigányt bíznának meg a világ helyreállításával és szó szerint ilyesmit élünk át a való világban. Az, hogy én erről tudok itt beszélni, komoly harcok eredménye. Ám úgy beszélek itt erről, hogy annál sokkal kevesebben olvasnak, mint kellene és nincs tervezhető bevételem sem. Azzal is tisztában vagyok, ha én ebből kilépek, jön a következő, hogy én leszek a közellenség. Ti meg már egyre jobban olyanokká váltok, mint ők, azaz kevesebb lesz az olvasó és több a kritikus, hogy a.) miért nem csinálok végre valamit (egyedül) b.) mit járatom itt a pofámat (egyedül). A lényeg az, hogy egyedül, hisz a kollektíva legnagyobb büntetése a kiközösítés.

Ha én ezt elindítom, mármint azt, amit arra az esetre készítettem, ha egyedül leszek, ti azt fogjátok mondani, hogy

Ismertem már régebbről, olvastam tőle sokat, de akkor még jó fej volt és nem tűnt ennyire veszélyesnek.

Veszélyes úgy leszek, hogy egyedül kell megoldanom ezt a problémát, ellenséges környezetben. Továbbra is jó fej maradok, ahogy egy celeb, aki mindig jó fej a kamerák előtt, csak nálam ez fordítva van, mert ha ebbe belekezdek, leszarom a kamerát. Ha ebbe belekezdek, nem fogok többször dolgozni, azaz egyszerre kezdek több problémával foglalkozni, amit senki sem fog érteni. Ha azt mondom, hogy foglalkoznom kell a bolygó túlnépesedésével és megnézzük, ki az, aki túlnépesedik, nekem meg fehér a bőröm, nem lesz nehéz kitalálni, mivé válok. Erre az lesz a válaszom, hogy ezt a problémát a fehér ember idézte elő a gyógyszereivel és a békefenntartással és ő is fogja a hibáját helyrehozni.

A helyzet iróniája, hogy ezek azt hitték, én egy könnyen irányítható, befolyásolható lúzer vagyok, akit baleknak néztek. De van az a (még náluk is) magasabb dimenziós álláspont, hogy pont így kerültem kedvező helyzetbe. Köszönöm a sok jelentkezést, de ezek akkor válnak létezővé, amikor élessé válik mindenki számára a dologban rejlő kockázatvállalás és felelősségvállalás. Én is szívesen részt vennék a civilizációnk megmentésében, hisz az egy nemes cél, de nem biztos, hogy megnyomnám az atomgombot vagy kiereszteném a vírust, mert az már egy másik szint, nem a pofázás szintje. Persze erre életbe léphetne az új jogszabály, aminek lényege az, hogy "mindenki fogja be a pofáját", ami végülis ennek a tapasztalatlan lénynek a módszere, aki kitaláljátok, hogy milyen váddal áll majd elő, ha ebbe belebukik? Az jól tippelt, aki szerint én voltam, vagyok és leszek a hibás.

Komolyan mondom, ha tudnátok, hogy ki előtt borultok le, nagyon meglepődnétek!