Kezdem azt érezni, hogy amit elmondhattam, azt elmondtam. Ha valami említésre érdemes történik, itt megjelenik. De az ÉlményPark Blog továbbra is napi szinten működik.

Behülyített emberiség

Olvasom, hogy egy nagy teleszkópot akarnak a Hold túlsó felére építeni, hogy idegen civilizációk nyomaira bukkanjanak. Ha azt keresnek, a Holdon pont jó helyen vannak, de ezt ők is tudják, hisz egy rakás ember foglalkoztatnak, hogy kisatírozzák az idegen bázisokat a képekről.

A YouTube is tele van megdönthetetlen ufós képekkel, de amíg be nem mondják a TV-ben, addig ufók akkor sem léteznek, ha itt röpködnek a fejetek felett. Van egy youtube csatornám, amire kiválogattam párat, csak a poén kedvéért.

De foglalkozzunk egy másik problémával, amit az emberi hülyeség hozott létre és ez az a Jézus, akiben hisztek és aki ebben a formában soha nem létezett. Nevezzük zsidó Jézusnak. Szóval a zsidó Jézus soha nem létezett, mint ahogy zsidó kereszténység sem létezik. Ez a valóság viszont egy zsidó kereszténység zsidó Jézusában hisz, aki egy olyan hófehér grandiózus alak, aki csak úgy előbukkant 33 évesen a semmiből és elkezdett jézuskodni.

Már foglalkoztam a történelemhamisításról, amiben a nagy nyugati nemzetek hoztak létre maguknak dicsőséges múltat és abba pont a magyarok pofátlankodtak bele a kérdéses időben történő bejöveteleikkel. Jézussal sincs ez másképp, ezért most az van, hogy a saját krónikáink nem igazak és az Arvisura sem igaz, ami szerint egy Matarius (Matario, Matariós) nevű ember Mazarehi Aranyasszony egyiptomi beavatottjainál vette fel a Jézus nevet. Belőle lett a Nazarethi Jézus Krisztus. Az Arvisura leírja mit csinált előtte, mikor az egész végén Júdeába érkezett, ebből lett a zsidó Jézus. Ilyeneket csinált amúgy, hogy bejárta a világot, járt Tibetben, Indiában és eljutott Ordoszba, az akkori hun birodalmi központba, akik leszármazottjait ma Kína zárja átnevelőtáborokba. Nippurban krisztussá kenték, Urukban pedig megkapta Gilgames koronáját egy annál sokkal globalizáltabb világban, mint ahogy ma ezt az iskolában tanítják. Attila például együtt gyerekeskedett a későbbi római császárral, szóval mindenki ismert mindenkit.

Folytathatnám azzal, hogy kik a szaxonok, miért Hispánia a spanyolok hazájának a neve, honnan származik az Anglia név, ám ha egy magyar nem kapja meg az ehhez szükséges információkat, totál hülyének fog nézni, amit igazolni is fognak a történelemkönyvei. Ezeket a meséket szét kell törni, mert ha nem tesszük, akkor a következő történik és lehet, hogy valaki erre már időben fel is készültek, amikor kitalálták, hogyan akadályozzák meg Jézus második visszatérését. Már az elsőnél is űrhajóban ülő alakok képében ábrázolja egy régi orthodox kolostor a mai Koszovóban, ahogy föntről nézik a keresztre feszítést és nincs ez ma sem másképp, amikor itt röpködnek a fejünk felett hasonló okokból, persze nem olyan nyomulósan, ahogy ezen a középkori festményen látható.
Na az a baj ezzel a hófehér Jézussal, hogy akkor kell lennie egy szintén krisztusi beavatottnak a sötét oldalon. Mivel a világ igazodik a hitedhez (ezzel én is megküzdöttem hosszú évekig), ha van egy hófehér alak, akiben hiszel, akkor az egyensúly törvénye miatt kell lennie egy másiknak is, annak ellenpontján. Ő az antikrisztus, akinek már a nevében is benne van, hogy krisztus. Ám ezek a lények már békés, fejlett lények, akiknek a világképébe nem fér bele az, amit annak a sötét krisztusnak tennie kellene. Valójában Jézus pont középen állt, azaz volt pozitív és negatív oldala is, ám az az alak, akivé mára formálták, szinte megoldhatatlan feladat elé állítja.

Közben azért lassan ki fog derülni az, hogy a hunok, akiket a primitív csőcselék szintjére démonizáltak, a keresztényüldözések hírére indultak meg Róma ellen és a Vatikán létrejötte is nekik köszönhető. A szaxonok (szaka szuna) pedig a szkíták fiai, akik azért nem szkíták, mert a közbeiktatott 300 év miatt nem lehettek akkor és ott, amikor Attila felszámolta az összes római provinciát. Az első királyok nevei is mind így kezdődnek, hogy Aetel..., ami Etelére, a nagy vezérre utalnak. Ebbe a történetbe a zsidók Róma révén keveredtek és szép lassan lezsírozták, hogy a mai ember a kereszténységet összekösse a zsidókkal, akikről annyit ír az Arvisura, hogy véres összetűzések alakultak ki a zsidó szekták között, mert mind másképp értelmezte Jézus (amúgy békéről és szereteről szóló) tanait. Szerintem itt az történt, hogy ez az egész, amiben ma hisztek egy sor üzlet után kialakult helyzet, ami mára megkövült. És senki sem tudja, hogyan lehetne belőle kimászni.

Fogjuk rá, hogy én tudom. Ebben pedig a következők vannak segítségemre. A 42. dimenzió felé tartva el kellett érnem a kristály tudatszintet és ez a visszatérésnél sincs másképp. El tudnám játszani krisztust, ám ahhoz valljuk be, nem kell túl sok ész. Az antikrisztushoz viszont igen. Fura módon az iszlám környezetben találkoztam annak idején ezzel a történettel, na itt most engejétek meg, hogy ezt megszakítsam ezzel a pár perces videóval, aztán folytatom. A teljes előadás linkje ott van a "történelemhamisítás" szón kicsit följebb.
Szóval az egyik nap egy érdekes meditáción estem át, amiben én voltam a történet minden szereplője. Van az a dimenziószint, ahol ez így van, például az, ahol csak én vagyok egyedül. Na jött ez a Mahdí, aki hozza a hírt, akit az iszlám sátán kinyír (ez így volt a középkorban itt is, ha rossz hírt kapott egy nagyúr), akit aztán Issá (keresztény nevén Jézus) nyír ki, mire a világ véget ér és mindenki Allah elé vonul. Mivel meg sem vagyok keresztelve, lassan leesett, miért ölnek meg minden ateistát a muszlimok, hisz ha valakit megkeresztelnek, az már nem veheti fel ezeket a szerepeket, ha nem akarnak leborulni önmaguk és a szolgáik előtt. Mert ha megtették, akkor ezeknek a szolgáknak a befolyása alá kerülnek és nem lepődnék meg, ha itt is zsidók lennének a háttérben, csak muszlim relációban hivatalosan nem lehetnek.

Persze látom és értem a mögöttes célokat, szándékokat, érdekeket és a logikát, de ezzel a helyzettel akkor is kezdeni kell valamit. Hasonló problémaként, mint az, hogy az USA dollárja hozzá van kötve az olajhoz, ami nélkül elértéktelenedne a fedezetlensége miatt. Azaz nem jöhetnek ki az ezt felváltó technológiák, mert összeomlana még Oroszország is és itt szagoljuk a benzingőzt, miközben már régóta rendelkezünk a vízmeghajtású motorral (milyen furcsa hogy az iskolai kémiaórán bemutatott kísérletek senkinek se jutottak eszébe az autóiparban), sőt már az azt jóval megjaladó technológiákkal is, amiket az olajcégek és kormányok tartanak elzárva.

Eközben pedig a totálisan behülyített emberiség az ilyen embereket, akik ezeket leírják tekintik bolondoknak. Hullának is tekinthetnétek engem, ha képesek lennének engem kinyírni. Régebben azt hellottam sokat, hogy "ez egy humanoiiiiiiid", aztán azt, hogy "ehhez kellett egy ember is", ma pedig azt, hogy "nem tudjuk megölni". Tényleg tele a faszom a vallásokkal, meg a kétszínű ájtatosmanóikkal, de ennyi morbid dolog után már kevésbé tartom morbidnak, ha valami ilyesmire cserélem az én "spirituális mutáns" szerepemet. Azért nem teszem szívesen, ami történt egyszer az egyik valóságban, hogy az egyik reggel arra ébredtem, hogy elkezdett egy sátortábor kinőni a házam körül és mindenhova fátyolos szemű tömeg követetett. Ekkor vettem itt fel a Sátán imidzset és nyugodtan is tudnak a gyerekek biciklizni, meg a kutyák futkározni itt a környéken. Majmoknak ezeket se írogatnám, de bíztam abban, hogy egyszer az értelmes élet nyomaira bukkanok és örömmel értesítelek titeket, hogy ez e-mail formájában már megtörtént.