Kezdem azt érezni, hogy amit elmondhattam, azt elmondtam. Ha valami említésre érdemes történik, itt megjelenik. De az ÉlményPark Blog továbbra is napi szinten működik.

Eseményhullámzás

A 3D-s gondolkodás alapja, hogy az idővonal folyamatos és csak múlt-jelen-jövő ok-okozati összefüggés működik. Az XD gondolkodás pedig lát egy T0 kezdőpontot az időben, ami az ok. Az okozat pedig hullámszerű viselkedést mutat, mely a múlt és a jövő felé lüktet. Ha mi a jelenben élünk és nem ismerjük az okot, mert az még a jövőben van, akkor is utalnak jelek arra, hogy létezik. Ha felismerjük a múltba ható hullámait.

Megjegyzem ahhoz, hogy ezt valaki a gyakorlatban is felfogja, szükséges az XD érzékelés. Mert az elme megfelelő információk híján nem fogadja el hitelesnek az eredményt, mert az nincs bizonyítva. A hit lenne szükséges hozzá, ám a hit nem bizonyítható. Ha egy Álmodó álma határozza meg az elkövetkező 3 hét eseményeit, akkor te hogyan bizonyítasz, ha ez a bizonyítás nem szerepel az álomban?

Az értelmezési környezet határozza meg a hit és a tudás határát. Ha az rugalmas, akkor képes befogadni a törvényeitől eltérő dolgokat. Ha merev, szilárd határ létesül. Ha egy angyal, aki az álomvilágban, azaz a spirituális frekvenciákon létezik úgy dönt, hogy hajlandó valóságot álmodni, akkor te egy álomvilág fizikai kiterjedésében fogod magad érzékelni. Amit semmi sem fog számodra megkülönböztetni a valóságtól.

A program nézőpontjából az angyali világok lekezelése nem valósítható meg racionális módon, csak egyetlen esetben az ezoterikus tudomány* mai állása szerint. Ha a ráció úgy áll hozzá, hogy ezen a porton túl egy különleges világ van szubjektív törvények által mozgatva. Így a ráció tovább tud haladni és egyben nyílt is egy speciális kutatási terület azok számára, akik ezt jobban meg akarják érteni. Teljesen megérteni álláspontom szerint nem lehet, ám kiismerve jó eséllyel el lehet találni a reakcióit. Ebből pedig logikai következtetéseket tudunk levonni, ám ezek nem minden irányszögre (látószögre) érvényesek.

Ha egy ilyen jövő okú esemény hulláma elér téged, kiszámíthatatlan eseményeknek fogod látni, amik váratlanul érkeznek. Ugyanis a jövőbelátók egy fix idővonalat követnek, aminél ha nem látják a jövőbeni okot, akkor annak hullámai nem szerepelnek az általuk látott idővonalon. Olyan események fognak bekövetkezni, amik nincsenek benne a prognózisokban. Erre pánik tör ki és olyan félelemalapú hiedelemek születnek, amikkel ha az angyalaik szembesíteni akarják őket, arra most már van egy szalonképes és megfelelő megoldás. Gondolom kevesen látták a Fáraó című filmet, de pár éve eljátszottam egy ehhez köthető trükköt a kínaiak fölötti térben. Akkor gyakorlatilag pucin mentem oda, mert a hatalmam még efölött volt, de már a hiteles bevezetés jegyében tartott a befogadásának előkészítése. Szóval odamentem, előadtam valami tökös beszédet, aztán lecsaptam a kezeimmel. A következő pillanatban hatalmas földrengés következett be, amit kegyesen a lakatlanabb területekre irányítottam. Bár a külső szemlélők erős összefüggést vélnek felfedezni a két eset közt, attól azok még lehetnek egymástól különálló dolgok. Csak egy icipici információ kell hozzá és ez a "mikor". Amikor leesett később mindenkinek, hogy én ott lényegében semmilyen erőt nem használtam, végül arra jutottak, hogy hiába tűnik csalásnak, ez akkor is egy isteni képesség.

Az eseményhullámzást kihasználni úgy lehet, ha közben manipulálni tudod a teremtőerővel rendelkező hülyéket.


*
- Van ilyen?
- Most már van.