Kezdem azt érezni, hogy amit elmondhattam, azt elmondtam. Ha valami említésre érdemes történik, itt megjelenik. De az ÉlményPark Blog továbbra is napi szinten működik.

Hálás vagyok Jézusnak a góljaimért

Ilyenkor fönn mindig kitör a röhögés.

Szerintetek Jézus mekkora fontosságot tulajdonít annak, hogy valaki lő-e gólt a meccsén vagy sem? Ha te Jézus lennél, nem kiadnád ezeket másoknak? Ugyanez érvényes isten esetére is, mert isten egy minőségi szint és nem foglalkozik senki egyéni érdekeivel. De biztos foglalkozik valaki az ügyeddel az ő nevében.

A Bibliára épülő emberhit ezen a szinten olyan, mintha valaki egy mesekönyvben hinne. De lehet, hogy ebben a mesében Jézus tényleg segíti a touchdown-t. Mert ebben az esetben a ténymegállapítás igaz. A vallások az én szemszögemből olyan holo-fantasy játékok, amiket az emberek kiterjesztenek a valóság szintjére. De attól még egy kicsit ciki.

A kristály tudatszint egy felemelkedett minőség. Mindenki kisztussá válik, aki tudatával eléri. Vannak, akik ráfeküdtek a témára és szerintük van 144 000 ilyen spirituális álláslehetőség. De ne legyetek egyformák!

- Tudok vízből bort csinálni az akaratommal?
- Fel akarsz lépni Vegasban?

Ilyen értelemben nem vagyok a dolgok elsietésének híve. A fékrendszerre viszont mindenki azt hiszi, hogy én vagyok a geci. Tételezzük fel, hogy egy geci vagyok, mert ezt hiszitek rólam és a világ igazodik hitedhez. A geciség művészete az, hogy hagyni kell, hogy ezt higgyék rólad, aztán tudatosan kell rá felépíteni az imidzset.

Szóval ha vágysz egy körömlakkra, Szűz Mária biztos segít. Ilyen a magánszektor, hogy mire befejeztem ezt az írást, már meg is történt a fejlesztés.