Kezdem azt érezni, hogy amit elmondhattam, azt elmondtam. Ha valami említésre érdemes történik, itt megjelenik. De az ÉlményPark Blog továbbra is napi szinten működik.

Hazautaztatás

A haza a fizikai síkon kicsit érthetetlen, de alapvetően arról van szó, hogy ha felszívsz egy csíkot, a tudatod elrepül és nem biztos, hogy ugyanolyan gyorsan vissza is tér, mint ahogy elment.

Amikor szembesültem ezzel a problémával, először csináltam rá egy holojátékot. Aztán elkezdtem vele komolyabban is foglalkozni. Először célkimentések zajlottak.

- De ezeket te idézted elő!
- Véletlen volt. Nem mindig sikerülnek a kísérletek.
- Hogy van ehhez pofád, hogy most itt vagy?
- Én vagyok a téma egyetlen igazi szakértője.

A kimentésekre a legjobb a tudathajó módszer. Mikor már nem maradtak civilek a pályán, megkezdtem a járatok kiépítését. Ráakadtam egy olyan lényre, aki bárhol megtalál és úgy ugrálgattam, hogy ki is épültek a hypertér járatok, azaz meg tudtam szervezni a tömegközlekedést. Mindenkinek a (holografikus) agyában megjelentek ezek az Állomások. Rá kell önmagadban találni, a Jegy te magad vagy. Érkezik a szerelvény, gondolatban beszállsz. Már erre azt mondaná egy bizniszmágus, hogy micsoda védelmi rendszer. A célállomáson pedig ki. Ezt amúgy leköveti az életed alakulása, hisz az életed ide alakulását is egy szippantással idézted elő. Másoknál egy gyógyszer vagy épp egy trauma.