Kezdem azt érezni, hogy amit elmondhattam, azt elmondtam. Ha valami említésre érdemes történik, itt megjelenik. De az ÉlményPark Blog továbbra is napi szinten működik.

Helyzetjelentés

Ma, vélhetően pár napos művelet keretében megkezdődnek azok a munkálatok, amikbe be is lehet kapcsolódni. Mondom, milyen formában. Akik csak sima olvasók, azok számára itt van a már eddig megírt 76 anyag, mert pár napig új posztok nem jelennek meg.

Bár sok olyan műveletet terveztem meg és végeztem el, ahol nem volt lehetőség a kontrollra, azért ahol lehet, törekszem rá. Kontrollszemélynek lenni nem jelent semmilyen hatalmat fölöttem, ám mégis lehetőségük van vétót emelni, természetesen külön magyarázattal és ha lehet, alternatív javaslatokkal. Ennek célja az, ha valamilyen részlet elkerülte a figyelmem, sokkal jobb, ha már az elején kiderül, mintha később kellene vele foglalkozni. Van, hogy nem ismerem mélyrehatóan azokat a belső viszonyokat, amikre valamilyen hatással vagyok és ilyenkor is jól jön a segítség. A feleslegesen akadékoskodókat és az ellenfelek által manipulált embereket azonnal kidobom, viszont az építő-alkotó szellemű kritikára, fejlesztési javaslatokra továbbra is nyitott vagyok.

Minden gondolatban zajlik, a jelentkezés is így történik. Akinek van külföldi kapcsolata, akiket szívesen bevonna ebbe, annak semmi akadálya, hisz ez egy globális művelet. Van rá egy napotok. Megtenném én is, ám arra már nincs kapacitásom, hogy angol nyelvű blogot vezessek, amit alig ismer valaki. Ilyenkor érezni, hogy valójában akik engem akadályoznak, mindenkinek öngólt lőnek, mert még nem tartok ott, hogy a saját dolgaimmal foglalkozzak, ezért ezek közügyek. Az ellenfeleim azonban nem tesznek különbséget, bármit rombolnak, amit csinálok, ezért ebben a műveletben velük kiemelten foglalkozom. A kontrollszemélyek jelenléte itt különösen lényeges, mert most akár teljes népek más szintekre és más valóságokba helyezése is komolyan felmerül.

Akik bővebb információkat szeretnének, az ÉlményPark weboldalát javaslom. Lehetnek olyanok, akik a kontrollszerepen túl is érdeklődnének, azaz tevékenyen kapcsolódnának be a folyamatokba. Nekik az Élménypark egy másik weboldalát javaslom, ahol olyan beavató képek találhatók, melyek be is emelik őket oda. A technikai repertoár a holoinstall.elmenypark.net weboldalon elérhető, a feladatokhoz szükséges technikai támogatás pedig a mandala.elmenypark.net webcímen elérhető. Felhívnám a figyelmet, hogy ez egyben egy éles alkalmassági teszt is, amit ti Próbáknak is neveztek.