Kezdem azt érezni, hogy amit elmondhattam, azt elmondtam. Ha valami említésre érdemes történik, itt megjelenik. De az ÉlményPark Blog továbbra is napi szinten működik.

Hiba

A hiba a valóságban használatos fogalom, a tökéletességet bontja meg. Ám az álom felé haladva már kinézhet egy időben megtett okos lépésnek.

Spirituális csatornán felém érkező jogos kérdés. Követtem-e el hibákat?

Igen, először rengeteget. Aztán kidolgoztam egy hibaelhárító logikát, amit aztán tökéletesítgettem. Azóta nehezebben követek el hibát. Előtte? Most így hirtelen három jut az eszembe. Legyen négy.

Az ÉlményPark tesztelésénél történt, hogy a védelmi rendszert beüzemelve hirtelen megjelent egy csomó ismeretlen lény a rendszeren belül. Kiderült, hogy elkerülte a figyelmem a határ kijelölése, azaz hogy az ismert tartományig terjedjen ki ez a védelmi rendszer és észlelt pár olyan szférát, akiket én még nem. Szegények meg benn találták magukat a játékban, mert addigra a védelmi rendszer biztos meghívta a jogosultsági rendszert is. Ma ezt úgy kommunikálom, hogy "az Úr angyalai számára 2020 jan 1-től elérhető szolgáltatás".

Egyszer egy velem megtörtént eseten elmélkedtem és rájöttem, hogy annak idején a történetet minden szempontból megvizsgáltam, kivéve egyet. Nem vettem figyelembe annak lehetőségét, hogy a történetben én vagyok isten. Ugyanis külső szemmel ez egy ateista istenkutatás és ott voltak korlátaim, azaz nem mertem isten lenni, hogy ez kimaradt az akkori látószögemből. Ha annak idején figyelembe veszem? Lehet, nem lenne ilyen jó a játék.

Persze utólag logikus, hogy az ilyesmit szigorú rendek törvényei szabályozzák, ám egy tudományos kutatásban sokszor az első megtapasztalás nagyon sokat számít, pláne ebben a szubjektumba hajló objektumban. Szóval abban az őrült tempóban gyorsabb volt nem kiesve a folyamatból gyorsan megcsinálni, mint utána nézegetni, hogy mit szabad és mit nem olyan lényeknél, akiknél semmit sem szabad. Kiderült, hogy ez valami galaktikus bűn, ám közelharc közben az ember nehezebben hallgat azokra, akikkel azt épp megvívja. Azóta a dolog le lett korlátozva a Földre, de előtte beütött egy univerzum szint is. Ma arra a kérdésre, hogy ez nem galaktikus bűn-e, amit csinálok az a hivatalos válaszom, hogy ekkora méretben már nem.

Ja és tisztességesen van megcsinálva. Volt még egy, amit mindenki hibának lát, de az még egy folyamatban lévő poén, ezért nem mondhatom el. Korszakokat átívelő, ha szabad így mondanom. Ha kérdezitek, mindenki király volt, meg királynő. Hogy én ki voltam? Az udvari bolond. Az egyetlen ember, akivel a király össze tud ülni egy problémát normálisan átbeszélni. Ma úgy mondanám, hogy profi rendezvényszervező, vagyis a szórakoztatásért felelős személy. Majd egyszer elmesélem azt a poént, amiért majdnem kivégeztek, de a koronát csakis arra tehetem, ahol ez meg is történt. Ilyenkor az ember egy fura helyre kerül, ahol sok különleges arc van.

Na jó, találtunk egy hasonmást és letartóztattuk a királyt helyette. Már a vallatóban közelített felé az izzó fém, amikor megszólalt a kürt. Ezért majdnem a palotaőrséggel együtt, akik be voltak ebbe avatva.


- Hol nem hibázhatok?
- Holofilmben. Ám ott végig az ellenkezőjét hiszed.