Kezdem azt érezni, hogy amit elmondhattam, azt elmondtam. Ha valami említésre érdemes történik, itt megjelenik. De az ÉlményPark Blog továbbra is napi szinten működik.

Magasabb dimenziós csajozás

A logika a következő. Mivel ez egy 3D idővonal, amiben csoportszexnek híják azt, amikor több esemény egyszerre következik be, a lehetőségeinket erősen korlátozza az idő.

Első dolog tehát a távoltartási rendszer kidolgozása. Jobb, ha előbb van meg az a rendszered, ami megvéd téged attól, hogy ezzel a problémával hirtelen kelljen szembesülnöd. Fél szemmel a ciciken meg a seggeken. Ehhez egy régi védelmi rendszeremet kaptam elő, mert ugyanazon a motoron fut. Ha annyit tudsz, hogy nincs olyan, hogy tökéletes védelmi rendszer, ennyi információ már elég a tökéletes védelmi rendszer ötletéhez. Hogy miért nem alkalmazza senki? Mert szembe megy a józan ésszel. Senki nem hagyja nyitva védtelenül a főbejáratot. Ám senki nem is hiszi, hogy egy ilyen szinten dúló harcban bárki is nyitva merné hagyni védtelenül a főbejáratot, így végülis mindegy volt. Az csak hab a tortán, ha valaki azért nem támadt, mert nem érezte a védelmi rendszert és emiatt bizonytalanná válva lefújta az akciót.

- Te ezeket a paramétereket élesben határoztad meg?
- Élesben és harc közben.

Azért nem találtak semmit, mert nagy dolgot kerestek. Közben csak pár script az egész. Tényleg nem is hinnétek, hogy milyen kis dolgok elegek az emberek távol tartásához. Na egy ilyen szinten holoprogramozó mit tegyen, ha ilyen-olyan célú szerelmi mágiát akarnak neki beadni? Megnézi a nőket. Ha mondjuk ilyen téren zavarba ejtően igényes, attól az ötlet még lehet jó, ha már a csajaik nem. Szóval a távoltartási rendszer kidolgozásának végét a beléptető rendszer jelentette, ami szabályozza a velem érdemi kapcsolatba lépni tudók szintjét. Na ez után lehet csak gondolni a csajozásra. Egy kis szakmai információ, hogy az itt eltérített emberek térítési irányát a "számára legideálisabb ív" paraméter határozza meg, a harci verzióban pedig találkoznak a Nagy Ő-vel oda-vissza és szent a béke. Van, ahol már a harmadik baba is biztos!

- Elgondolkoztál azon, hogy neked melyik nőtípus lenne az ideális?
- Igen. A lány, aki nincs.

- Tehát ha jól értem a képességeeid és a lehetőségeid ismeretében azért nem vagy egy szexuális ragadozó, mert nem érdekelnek a nők?
- Annyira nem érdekelnek.

Különben egyszerű lenne. A sorozat átírásos gyógyítás motorja jó ide. Van egy A pontja, ahol kijelented, hogy ez lenne az utolsó dolog, amit valaha is megtennél és van egy B pontja, ahol benne vagy a közepében. Ha finoman csinálod meg az átlépési pontokat, a folyamat teljesen észrevétlen. A változások olyan kicsik, hogy nem tűnik fel. De ha a nagyobb képet nézed, már tisztán kivehető a mintázat. A célpont úgy kerül bele az eseményekbe, hogy mire észbe kap, már túl mélyen van bennük. Milyen szerencse, hogy a saját szabályaim rám is vonatkoznak. Így ezt a képességemet nem használom gátlástalan örömszerzésre.