Kezdem azt érezni, hogy amit elmondhattam, azt elmondtam. Ha valami említésre érdemes történik, itt megjelenik. De az ÉlményPark Blog továbbra is napi szinten működik.

Nógrádi

Személyes kedvenceim egyike. Ha egyszer feltehetek neki egy kérdést, az az lenne, hogy addig mi volt, amíg rá nem jött, hogy őt isten biztonságpolitikai szakértőnek teremtette.

Ami miatt a sztori idekerült, azt az Index robbantotta ki egy Nógrádit szívatni akaró cikkében. Mert ugyanez a veszély fenyeget mindannyiunkat a Tufák Bolygóján.

Ha adnának egy hetet, üres szobát, ételt, italt, én a világ bármely országának megírnám a biztonságpolitikáját, úgy, hogy ha az ország nem is létezik, megmondanák, hogy a térképen hol kellene, hogy legyen.

A következtetés, hogy Nógrádi egy hülye. Ám Nógrádi nem azt akarta mondani, hogy ő egy hülye, hanem pont az ellenkezője történt. Egy olyan okosságról beszélt, amit nem volt képes az újságíró megérteni. Erre egy gondolkodó ember viszont azt mondaná, hogy Nógrádi rendszerben látja a világpolitikai eseményeket, ezért mindegy neki, mert elég csak ráböknöd valamire a térképen, hogy beszélni tudjon róla. Ha Nógrádi hülye, csak azért lehet az, mert a naprakészséghez irtózatos mennyiségű adatot, hírportált kell monitoroznia.

Abban is jó, hogy kis információt rendkívül hosszan és meggyőzően tálaljon és közben hasznosakat mondjon, mert a térlátása ebben is segíti. Csak sok a hülye, ami nem tesz jót ennek az üzletnek.