Kezdem azt érezni, hogy amit elmondhattam, azt elmondtam. Ha valami említésre érdemes történik, itt megjelenik. De az ÉlményPark Blog továbbra is napi szinten működik.

Ösztönös mágia

Sokszor találkoztam már olyanokkal, akik fölényesen hülyéztek le, amikor a mágiáról beszéltem, hogy ilyesmi nem létezik. Aztán kicsit később mondjuk azt hallom, hogy mesélik, hogy amikor megszólal a telefonjuk, általában előre tudják, ki hívja őket.

Vannak olyanok, akik tudatosan mágiáznak. Sokféle mágia létezik, ezek tulajdonképp olyanok, mint egy egy kung fu irányzat. A tudatos mágiának viszont van egy nagy előnye. Könnyebb észrevenni, ha valaki visszafordítja rád.

Én akkor szoktam furán nézni, amikor olyan ellenem irányuló mágikus támadást érzékelek, aminek forrása tudja ki vagyok, meg látta a weboldalaimat. Hogy valaki ellenem tudatos mágikus támadást intézzen, ahhoz stabil önbizalom kell, hisz olyasvalaki ellen teszi, aki operációs rendszer szintű programokat készít. Lefordítva isteni szintű mágikus tevékenységet folytat.

Az ilyen tudatos akciózók azonban eltörpülnek az ösztönösen mágiázók mellett. Szerintem ez a csoport azért nem hisz ebben, mert akkor nagyon sokat kellene erről tanulniuk. Sokkal könnyebb és egyszerűbb nem hinni ebben, ám használni a képességeket. Ilyenkor sokkal könnyebb is lenne megfigyelni, mi is történik ilyenkor, ha a szándék visszapattan, ám ha nem hiszünk ebben, akkor visszapattanás sem létezik.

Az ilyen mágikus támadások működési elve azon alapszik, hogy a szándékod kölcsönhatásba lép a hologrammal és kísérletet tesz arra, hogy a célpont energiarendszerébe ez a szándék bejusson. Ha ez sikerül, akkor az átok működésbe lép és a célpont életét megkeseríti. Ha azonban nem sikerül, könnyen vissza is fordulhat a feladóhoz. Amikor álmodozol és filózgatsz, az ugyanúgy elmeműveletnek számít, különösen módosult tudatállapotban. Nem árt időnként visszavonós napot tartani, amikor az összes olyan szándékot és mágiát visszavonjuk, amit nem akaratlagosan küldtünk el és lehet, magunk is meglepődünk, milyen kellemesen ébredünk másnap.