Kezdem azt érezni, hogy amit elmondhattam, azt elmondtam. Ha valami említésre érdemes történik, itt megjelenik. De az ÉlményPark Blog továbbra is napi szinten működik.

Parabolica 1.

Ez egy tájékoztató céllal összeállított videoválogatás. Célja, hogy olyan eseményeket, véleményeket hozzon ide, amik ismerete nem jön rosszul senkinek.

Az első az emberi hülyeségről is szól, amit már többször megtapasztaltam. Szerintetek is antikrisztusi az a szándék, hogy pl. legyetek összhangban és harmóniában a természettel? Ennek az emberi hülyeséágnek a forrása persze nem emberi, de jól megfogalmazható érdek.
Mivel alapvetően meditációkkal töltöm az időt, nem nagyon volt időm megismerni senkit. 20 éve csinálom ezt és fogjuk rá, hogy csak 10 éve van netem. Újra meg kellett ismernem a világot, benne a sok új színésszel, énekessel és politikussal. Puzsér akkor vált figyelemreméltóvá, amikor kijelentette, hogy először az ellenzéket kellene leváltani a kormány előtt. Ő biztosan nem mozog abban az információs környezetben, amiben én, de nagyon beletrafált.
A világban annyi a dezinformáció, hogy senkinek sem lehet hinni. Teljesen mindegy, hogy az állami TV híradóját nézed, vagy a kereskedelmi televíziókét. Mind valamilyen érdekkör szándékai szerint alakítják a híreket és formálnak téged is. Ha mágiát használsz, akkor az olyenoknak van értelme, amik odahúznak téged az autentikus információkhoz. Ezeknek egy szabálya van és ez vonatkozik rám is. A belső hangodra figyelj, kinek higgy, mikor és meddig. Ha a híreket nézed és olvasod, kiderül, hogy a koronavírus katonai fejlesztés, természetes úton fejlődött ki, a denevérekről ugrott az emberekre, meg ki tudja. Akit érdekel, engem hova húzott a sugár, itt van egy videó a koronavírusról. Állítólag ezt a vírust eredetileg azért fejlesztették ki, hogy vele juttassanak nanotechnológiát az emberekbe.
A végére egy érdekesség. Addig nézegessétek, amíg még lehet!