Kezdem azt érezni, hogy amit elmondhattam, azt elmondtam. Ha valami említésre érdemes történik, itt megjelenik. De az ÉlményPark Blog továbbra is napi szinten működik.

Párkapcsolati problémakör

Az egyéni tudatok világában megismerkedsz a nagy ő-vel, megházasodtok és leélitek az életeket. Minden egyszerű. Ám az emelkedés nem kevés izgalmat csempészett a dologba, ugyanis fönn nem értik az egyéni tudatokat, így ezt az egészet nem értik.

Én is csak annyit mondok, hogy "ÉlményPark". Sok éven át igyekeztem erre a problémára megoldást találni és megkockáztatom, hogy sikerült is. De ez egy nagyon nagy meló volt, mégpedig a legkomolyabbak közül.

Röviden elmondom a probléma lényegét. Te ugye emberként élsz és fogalmad sincs arról, milyen létforma is vagy magasabb dimenziókban. nem beszélve a rangodról. Namost ha föntről lenéznek és meglátják az egyik alakodat, találni fognak egy hozzá társított párt. Majd egy másikról egy másikat. Megpróbálok kicsit morbidabb hasonlattal élni. Mintha lenne egy rokonod, aki az egyik héten egy fekete nővel házas, a másik héten egy falilámpával a harmadikon meg egy levesteknőssel és lehet, hogy a pénzt fogja feleségül venni a jövő héten. Kábé ilyen hatást kelt a dolog.

A dolgon tudott enyhíteni a papi nőtlenség, ám a bolygószintű dimenzióváltás kinyitotta a világot. Ekkor kerültek képbe azok a mesterek is, akikkel én is egyfajta presztízscsatába keveredtem. Ők azt állították, hogy a rám küldött nők sikere 100%, én azt, hogy ha azok a nők nekem nem jönnek be, azt az 1-es és mögötte a 0-át le is vehetik. Amúgy nagyüzemi szinten mennek ezek a párosítások úgy, hogy erről csak nagyon kevesen tudnak és nagyjából ők sem hiszik el. Nem véletlenül alakítottam azonban ki a saját protokollomat a nőkkel kapcsolatban. Régebben még könnyebb volt hozzám bárkit közel juttatni, aztán pár tapasztalatom után már kevésbé. Legalábbis ezeknek. Mert aki kompetens rá, nekik nagyon könnyű lenne, ám pont ezek a mesterek nehezítik a dolgot, hisz ha én nyerek, akkor ők vesztettek.

De nem bánom, hogy ez a harc még nem ért véget, tök jó érzés, hogy senki sem baszogat.