Kezdem azt érezni, hogy amit elmondhattam, azt elmondtam. Ha valami említésre érdemes történik, itt megjelenik. De az ÉlményPark Blog továbbra is napi szinten működik.

Plusz egy nap

Minden bizonnyal rájöttek fönn, hogy érdemes ebbe beszállni és úgy alakultak a dolgok, hogy egy nappal eltolódott a tudatpozíciós ugrás.

A dolog úgy van megtervezve, hogy elméletileg bármit is lehetne csinálni, ám most kapóra jön a koronavírus karantén, így vélhetően sokan maradnak otthon, ami a legideálisabb arra, hogy mellékhatások nélkül minél több emberrel sikerüljön. Vanak páran, akik arra vannak felkészítve, hogy ha probléma adódna, akkor ott legyenek. A hétköznapi ember szerencsének, a többet értők láthatatlan segítőknek érzékelheti ezt.

Ilyenek lesznek még, mondjuk az én életemben voltak is, ám azok tényleg csak pár embert érintettek, akik képesek voltak elérni egy bizonyos tudati tartományt. Most lesz az első olyan, ami már érinti a látók tudatszintjét és nagy hatása lesz a fizikai síkra. Eddig a fizikai síkra való közvetlen ráhatásom 17%-nál nem volt több, a közvetett ráhatásom azonban kb. 78% volt, ez fog most változni 50% és 97% értékekre. A fokozatosságra azért van szükség, különben felmerülne annak komoly lehetősége, hogy a változások túl hirtelen mennének végbe, ami még az ellenfeleimnek sem lehet célja.

Bár az, hogy ellenfél elég fura egy admin szintű műveletnél, ahol egy olyan okot szüntetünk meg, ami sok felesleges problémát és félreértéseket okozott. Ez után olyan határ áll fel a két világ között, amelyik megakadályozza a tudati átcsúszásokat a másik világába és mindenki sokkal jobban fogja érezni magát. Bizonyára hiányérzet keletkezik pár embernél, akik erről az egészről többet szeretnének tudni, nekik ezt a linket javaslom.