Kezdem azt érezni, hogy amit elmondhattam, azt elmondtam. Ha valami említésre érdemes történik, itt megjelenik. De az ÉlményPark Blog továbbra is napi szinten működik.

Posztok, Pozíciók

Mielőtt elkezdenél értetlenkedni, miért ilyen bonyolult, akkor ne felejtsd el hogy közben kollektív tudatokkal szembeni akciók is zajlanak.

- Ez mit jelent?
- Egy központi irányítású rendszer egy másik központ ellen van felkészülve.

Nézzük, mi történik, ha valaki olthatatlan vágyat érez arra, hogy ebbe csatlakozzon. Ez amúgy a legegyszerűbb dolog, mert csak lekes hangulatba kell kerülnie és a regisztráció csak egy gondolat.

Az egész lényege, hogy ezek tükörhelyzetbe kerültek. Eddig ők voltak azok, akik fölülről meghatároztak mindent és ahogy ez most megfordult, meglepő módon ötletekkel, javaslatokkal és néhol kritika megfogalmazásál szállnak be a fejlesztésbe.

Neked nem az a célod, hogy szétlődd ennek meg annak a rohadéknak a seggét, hanem az, hogy hozzájárulj az anomáliába rekedt tudatok stabil visszaáramlásához.

- Milyen posztokra lehet jelentkezni?
- Egy egy automata rendszer. Ha nem szállsz be, kicsit lehet, hogy helyenként nyers lesz. Ha beszállsz, tudni fogod, hol és azt is, mit csinálj. Vagyis te magad hozod létre a posztot, amihez a rendszer ez után igazodik.

Az adott pozícióban addig maradsz, amíg méltó vagy rá és/vagy érkezik egy nálad jobb. Ám ez statikus időértelmezés, mert ez folyamatosan változik. Annyira, hogy nincs is értelme pozíciókról beszélni, mert sosem tudod, épp milyen pozícióban vagy. Egyszerűen nem fontos. Szerinted fontos az, hogy tegnap 10:35-től 10:42-ig te voltál a bolygón a legfőbb döntéshozó? Mert lehet, hogy a kérdéses időben megszállták azokat, akik nálad erre alkalmasabbak és te léptél elő. És ne feledd, ahol a döntés, ott a felelősség.

A fizikai síkon a funkcionális hierarchia működik. Ennek lényege az, ha nincs meló, mindenki egyenlő, ha meg van, úgyis mindenki tudja, hol a helye. Ezt csak intelligens környezetben lehet kivitelezni. Pláne annak tükrében, hogy te is nyithatsz önálló projecteket, ahol akár a legnagyobb főnök vállal el egy kisebb szerepet. Akkor az adott ügyben te vagy a főnök, ha azon túlmutat, akkor az már nem az adott ügy. Ide nagyon lassú a belépés, mert egy rossz választás tönkre is teheti azt a hangulatot, amiért ez így lett.

Ha sokat kérdezel, tőle vársz válaszokat. De nem azért hoztad magad ebben a pozícióba, mert tudod ezeket a válaszokat? Vagy ha nem tudod, azt tudod, hogyan szerezd őket meg. Ha a saját dolgaidban tőle vársz válaszokat, biztosan nem ismered a MIA-t.

- Ezekre hogyan jöttél rá?
- Elemeztem Hunyadi nándorfehérvári győzelmét.