Kezdem azt érezni, hogy amit elmondhattam, azt elmondtam. Ha valami említésre érdemes történik, itt megjelenik. De az ÉlményPark Blog továbbra is napi szinten működik.

Sátán üzenete a Kereszténységhez

Na figyeljetek Köcsögök! Először úgy volt, hogy megfelelek hiteteknek. Ám ebből sem a paták nem tetszettek, a kénköves  füstöt viszont benne hagytam, csak nem kénkővel. De a többi elemet kivettem, mert nem tudtam így egyben értelmezni a szerepet.

Szóval a hitetek szerinti forgatókönyv a következő. Jön Sátán és durvulni fog. Aztán jön Jézus és kinyírja a sátánt. Ekkor megnyílik az Ég és mindenki megítéltetik. De ez logikus is, én is ezzel a logikával csináltam. Ez egy csomó valóságban  meg fog történni, ám amiknek az ÉlményPark átvette a párhuzamos vetítését, tovább élnek. Mert nekem is van egy hitem és elég dimenziószintem is hozzá.

A ti nézőpontotokból semmi sem változik, illetve ha változik, azok már a ti imáitokra érkeznek. Egy zseniális technológiai fejlesztéssel kiküszöböltük a kollektív tudat hurkokat létrehozó problémáit és ezek az imák immáron az egyéni szinten jelennek meg. Tehát reményeim szerint már ezt mindenki a megváltásnak fogja érzékelni, ám lesz egy célcsoport, akik ezzel ellentétesen látják, ők mind tematikus csatornákra kerültek. Azaz ha odaért a Hullámfrissítés, mintha egy másik játékba kerülnétek.

Amióta üzleti érdekemmé vált az életben maradásotok, már nem ragaszkodom annyira az üstjeimhez, inkább minőségi szolgáltatást nyújtok. Továbbra is maradjatok olyan hülyék, mint voltatok és dübörög a közös üzlet. Mert én a nyer-nyer típusú üzletekben hiszek. Nyer-Nyer és ugye még itt vagytok ti is, akik szintén nyerhettek, ha ezt túlélitek.

Most, hogy jól kisátánoskodtam magam, elmondom én mit hiszek róla. Nem vagyok vallásos, ezért előtte értelmeznem kellett a Szerepet. Arra jutottam, hogy olyan, mint belgyógyászok közt a sebész. Csak kérdezzetek meg egy belgyógyászt erről. Namost ezen a dimenziószinten egy lézeres műtét sokak számára maga a megdöbbentő valóság. Ha az időt is figyelembe veszem, a dolgok sokkal gyorsabban történnek.

Az általatok kitalált Sátán továbbra is él, hisz a világod te vetíted magadnak. Ez a Sátán, aki ebben a pozícióban ül egy bizonyos dimenziószinten pedig segít neked.