Kezdem azt érezni, hogy amit elmondhattam, azt elmondtam. Ha valami említésre érdemes történik, itt megjelenik. De az ÉlményPark Blog továbbra is napi szinten működik.

Sérelemfegyver mágia

Célja, hogy akik sérelmet okoznak neked, átmentsék magukat és a befolyásukat az átlépésed utánra is. Védése egyszerű, ne sértődj meg semmin. Ugyanis az érzelmi reakciók és kapcsolatok nem csak a pozitív rezgéskörnyezetben működnek.

Amikor például Orbán bunkó, azon túl, hogy tényleg az, szándékosan is csinálja. Célja a szívmegszállás kiszélesítése azokra, akik kiakadnak. Vagyis ez egy mágikus fegyver az ellenzékére. Ám nem lehet ezt végtelenül csinálni, mert bár sok energiát lehet ezzel begyűjteni, van egy pont, amit nem célszerű átlépni. Persze ő átlépte.

Én is szoktam alkalmazni olyan zsidókra, akik indulatból cselekszenek és olyan mágikus repertoár áll erre a rendelkezésükre, amivel szemben egy átlagember nincs felkészülve. A bunkóság ebben az esetben a tények nyílt kimondását jelenti, ami az ő világukban (azaz az álom frekvenciáin) nem megszokott. Amikor először írtam valamit róluk és megfigyeltem, milyen bosszúenergiák érkeztek, arra is rájöttem, hogy ez kétélű fegyver, amit ők is könnyedén beszopnak.

Úgy tudod a sértődést csökkenteni, megszüntetni, ha nincs elvárásod senki felé. Ugyanis ha nincs elvárásod, akkor csalódás sem érhet. Ellenem egy időben a zsidók rendszeresen megjátszották a "számíts valamire és csalódj" mágiát, de nem voltam abban biztos, hogy látják is az eredményt. Arra jutottam, hogy vakok ilyen értelemben, ami nem túl szerencsés dolog, ha ez egy későbbi összecsapás előkészítése. Kábé a tüzérségi csapásra hasonlít a gyalogsági roham előtt, ami nem sokat ér egy beásott védelem ellen.

Tulajdonképp ez az egész az érzelmeid kontrolljáról szól, amit csak a rációddal tudsz megcsinálni. Ha kiiktatják azt, könnyen észre lehet venni a megszállást és mivel a megszállót önmagadként érzékeled, ilyenkor önmagad ellen kell játszani. Ez nem könnyű és azért is írok erről ennyit, hogy sok olyan embert visszatartsak ettől, akik nem ilyesmire gondoltak, csak beetették őket. Én nem etetek be senkit, inkább igyekszem korrekt tájékoztatást adni. Inkább legyünk kevesen, de az legyen ütőképes csapat, mint olyan tömeg, amiben nagyobb lyukak vannak, mint az ementáli sajtban. Az ellenfeleink ugyanis többnyire ilyenek.