Kezdem azt érezni, hogy amit elmondhattam, azt elmondtam. Ha valami említésre érdemes történik, itt megjelenik. De az ÉlményPark Blog továbbra is napi szinten működik.

Spirituális államszervezés

Az általatok ismert égi rendszerre azt mondanád, ha az a Földön lenne, hogy nagyon egyszerű, középkori társadalom. Na ezt várjátok epekedve. Amit én itt csinálok, azt ilyen értelmezésben a modern világ felépítését jelenti. Jól tudom, hogy ez irtó zavaró fönn, ám ugyanazt teszem, amit ők itt lenn, hogy a saját világomat viszem rájuk, megváltoztatom az alaptörvényeket és elmélkedem arról, hogyan kellene élniük.

Amikor a gépedre egy hacker támad, azt te észre se veszed. A hacker pedig biztos abban, hogy őt soha senki sem fogja ezért elkapni és felelősségre vonni. Ezért ami ma az informatikában megy, arra bátran ki lehet jelenteni azt, hogy vadvilág. Ugyanez történik ma a mágia területén. Bárki megátkozhat bárkit felelősség nélkül, hisz az égi rendszer erre az, hogy ha a főnök embere vagy (azaz behódoltál neki) akkor jogos, ha nem a főnök emberére teszed. Ha meg arra, akkor sem lesz nagy bajod, mert elsimítják. Én ezzel akkor kezdtem foglalkozni, amikor nem értettem, hogy egy ostoba ribanc vélt (vagy valós) sérelméért elküldött átok miért üt be ennyire. Senki nem nézi ezt? Amire jutottam, azt egy írásban el se tudnám mondani, de egy mondatban igen. Itt akkora a baj, hogy innentől minden saját dolgomat félre kell tennem. Ezzel komoly veszélybe is sodorva saját magamat, mert ha az időmet nem a pénz utáni rohangászás tölti ki, abból sok feszültségem lesz. Na az is lett. Bárhova fordultam, mindenhol az volt a válasz, hogy "ez is pénzt akar". Figyelem, ha hozzám fordultok majd, könnyen lehet, hogy ilyen válasz érkezik: "ez is kegyelmet akar". Kapjátok be!

A spirituális államszervezés rendbe teszi fölöttünk a spirituális világot. Mára kialakult egy réteg, akik a máglyahalált halt boszorkányok helyére léptek. Akikkel szemben pont ez volt a vád, hogy a spirituális erejükkel szemben védtelen a nép. Itt csak olyan képes változtatni, aki utána is azt fogja mondani és csinálni, amit előtte. Mert nagyon könnyű olyan dolgokról lemondani, ami nincs nálad.