Kezdem azt érezni, hogy amit elmondhattam, azt elmondtam. Ha valami említésre érdemes történik, itt megjelenik. De az ÉlményPark Blog továbbra is napi szinten működik.

Szintek

Bizonyára sokakban bekapcsolt egy ráprogramozott funkció, hogy ha a zsidók szóba kerülnek, akkor biztos antiszemita vagyok rasszista vagyok, szélsőjobboldali vagyok. Egyik se vagyok, de mindet szívesen eljátszom, ha ekkora igény van rá.

- Szia hallottalak beszélni. Te svéd vagy?
- Már ne haragudj, de ez felháborító.
- Mi?
- Ez a svédezés. Antiskandinavita hozzáállásról árulkodik.

Gyerekkorotok óta nyomatják még 2020-ban is az összes csatornán, szegény zsidókkal hogy elbántak. Miközben a YouTube-omról lecenzúrázták Freedman beszédét, ahol világosan el lett modva az érem másik oldala. Van még ilyen, Izrael megalakulása és higgyétek el, a zsidókat én egészen más szinten látom, mint a többség. Ez az agymosás, amit nyomatnak a világgal a kezükben lévő média által, súlyos károkat okoz, mert amúgy az antiszemitizmusból ők hasznot húznak, miközben a világunkat ezzel kár éri. Leszarom, hogy ki a zsidó és ki nem. Ők nem szarják le és van is egy tervem az antiszemitizmus felszámolására.

Ilyen társaság amúgy több is van, csak nem mindenki nyomatja ilyen nyíltan. Van a magyarok között is, de a helyzet az, hogy azt nem mondhatom, hogy a magyarok, mert bár a zsidókhoz hasonlóan homogén társaság, nincs olyan, hogy antihunagrizmus, amiből bizonyos magyar csoportok hasznot húznának. Ami a zsidók között zajlik, az egy belháború, ami amúgy a kezdetektől fogva zajlik közöttük és ez a nagy holokauszt arra volt jó, hogy az egyik kör, amelyik ezt eltervezte, a fenyegetettségre hivatkozva elhallgattassa a többit. Nem ismerős? Ugyanezt a forgatókönyvet vették elő itthon is a koronavírus kapcsán.

Ott vannak például a franciák. Beszélgettem franciákkal, ők nem is tudták, hogy a magyarok szemében ők milyen bűnöket követtek el. Amikor arról beszéltem a spirituális csatornán, hogy mi európaiak vagyunk, külön felhívtam a franciák figyelmét, ha ők ennek ellenére franciák lesznek, akkor én magyarrá válok és ez nem lesz túl jó hír nekik.

Aki nem képes, csak szavakban olyan lenni, akkor is az lesz, ami és nem az, aminek mondja magát. Aki nem képes túllépni a nemzeti szinten, az a nemzeti szinten is marad. Lefelé a megyék vannak, fölfelé a kontinenes. Afölött pedig a bolygó. A rendszer meg van szervezve és nem kell feltölteni feltétlen emberekkel, mert működik ez emberek nélkül automatán is. Azaz itt nem az van, hogy bármi áron, hanem az, hogy ha megfelelsz, akkor bejöhetsz. És azonnal ki is esel, ha nem tudod a szintet tartani. Ez a sok megszálló rémálma, akik be akarnak ide szivárogni. Olyan, mint az első randi, ahol az elkápráztatás a cél, ám ezt a szintet a harmadik alkalommal is tudni kell tartani, ami nem fog menni, ha valójában nem vagy azon a szinten, csak ha egyszer jól összekapod magad.

A bolygószint fölött ott a galaxis, afölött az univerzum. Nálam két olyan határpont van, ahol különösen szigorú vagyok. Az egyik a bolygószint, a másik a multiverzum szintje. Ugyanis itt már önmagammal csapok össze és egyáltalán nem mindegy, kik vannak ott és mire képesek.