Kezdem azt érezni, hogy amit elmondhattam, azt elmondtam. Ha valami említésre érdemes történik, itt megjelenik. De az ÉlményPark Blog továbbra is napi szinten működik.

Varázsnégyes

Így neveztem el azt a négy dolgot, aminek egyidejű megléte szükséges bármihez. Legyen akár kicsi vagy nagy dolog. Ha ez a négy megvan, biztosan te vagy az erre rendeltetett.

ALKALMASSÁG

KÉPESSÉG

KOMPETENCIA

SZABAD AKARAT

A jelenlegi helyzet úgy kerül rendezésre, hogy ezzel frissítettem. Hogy ez hány év alatt történik meg és milyen események hatására, azok a további paraméterektől függenek. Ilyenek például, hogy ne legyen belőle összeomlás, vegye figyelembe a fő célokat, a módszereiben legyen méltó hozzánk. Ezzel persze vissza is lehet élni, mint ahogy vissza is élnek vele olyanok, akik ezt nem tartják fonrosnak, mert az ő céljaik az összeomlásra építenek, hogy abból ők építsék ki a saját világukat. Csak az ezzel a gond, hogy ezt mások világában teszik. Amikor rákérdeztem, hogy miért, az volt a válasz, hogy ezért imádkoztok.

Én biztos vagyok abban, hogy nem ezért imádkoztok, csak ők nem veszik figyelembe a rációt. Lemértem a boldogságindexet a világaikban és 20% jött ki, szemben a mi 50%-unkkal, az imáitok pedig olyan 70%-ról indultak.

A helyzet az, hogy ez a világ a régi korok álmait valósította meg, lakói mégsem boldogok. Van mosógép, mosogatógép, porszívó, tömegközlekedés, távolsági közlekedés és még sorolhatnám. Erre a a baj, hogy nincs még több. Én azért gyanakszom itt némi szabotázsra, hisz ha a megszállót önmagadként érzékeled és a megszállók világiban ilyenek nincsenek, mint itt és erre nincsenek felkészülve, akkor könnyen lehet, hogy ők okozzák a problémát azzal, hogy nem hagynak minket ezekkel szembenézni. Taán kiderülne, hogy mégsem felsőbbrendűek.

Ha én itt egy olyan rendszerátszervezést hajtok végre, amibe ők a megszállásaikkal beleavatkoztak, akkor erre lépnem kell és nem fogom őket innen kiengedni. A hallgatók (megtapasztalók) ugyanis nem hagyhatják el az Oktatási Intézmény területét, csak akkor, ha eredményes vizsgát tesznek. Ugye értitek?