Kezdem azt érezni, hogy amit elmondhattam, azt elmondtam. Ha valami említésre érdemes történik, itt megjelenik. De az ÉlményPark Blog továbbra is napi szinten működik.

Vezetési módszerek

A mi nézőpontunkból komolyan megszaporodtak a megszállások és a világunk nehogy kedz elbutulni, ráadásul mintha feudális mintát kezdene felvenni. Ennek jeleit végre már kezdik felismerni az ezzel foglalkozó szakemberek is, ám az okait azért nem, mert az kívül esik a látószögükön. A helyzet az, hogy nem a megszállások szaporodnak, hanem mi emelkedünk abba a tudati zónába, ahol ez a szellemi világ létezik, aminek eddig nem volt fizikai síkja.

Hogy mi ennek az oka, az egy külön írást is megér. Olyan 40%-ot ebből magamra is vállalok, aminek 90%-a már szándékos és tudatos művelet, amiben egy még nagyobb komplex megoldás körvonalazódik. Személyes véleményem az, hogy ez a globális civilizáció rossz irányba emelkedett. Az emberek nem tudnak semmit, pontosabban alig tudnak valamit a világról és emiatt pár olyan ember kezébe került a sorsuk, akik a hitet irányítják. Ez a pár ember (többnyire beszűkült világban élő vallásos emberekről beszélek) aztán magára vette annak jogát, hogy az egész emberiség nevében döntsön és ez lett belőle. A vallásos emberek teljesen átvették ezt a szándékot és bűnösnek kiáltották ki ezt a világot és abban bíztak, hogy az emelkedés után a bűnösök elkárhoznak. Lefordítva ahogy a szellemi környezetbe kerülünk, mindenki, aki nem az általuk elvárt életmódot folytatja a pokolra jut.

Ebbe rondított bele az, hogy a világ nem került át a szellemi síkra, hanem lakói továbbra is vetítik a fizikai környezetet. Emiatt van az, hogy az emelkedést az emberek nem vették észre és mindent, ami ennek folyamodványa, az élet természetes folyásának tulajdonítanak. A színfalak mögött ádáz harc zajlik, amiben egyre nagyobb azoknak a száma, akik innen csatlakoznak be. Ezért nekem még ez előtt el kellett készítenem azokat a terveket, amik egy csomó mindent szabályoznak, hisz nem tudhatom kik, milyen minőségben és milyen szándékkal lépnek ebbe bele. Örömmel mondhatom, hogy bár a létszám elmarad a kívánatostól, a minőség viszont meghaladja az előzetes elvárásaimat. Ellenfeleinkhez képest olyan magas, hogy ez változtatásra késztette a szellemi világ lényeinek hozzáállását is, akik eddig csak egy szűk kör által átadott információkból tájékozódtak.

Tegnap elvégeztem egy olyan műveletet, ami mérföldkőnek számít. Tudajdonképpen minden műveletem annak számít, ám eddig olyan irányokban zajlottak, amiknek nem volt közvetlen fizikai síkú kapcsolódásuk, Ám most megtörtént az első, aminek célja a műveleti irányítás megszerzése, amivel kivesszük azok kezéből az események iránytását, akik eddig ezzel foglalkoztak. Ezzel kapcsolatban még sok anyag fog megszületni, ám a legfontosabb most a vezetési módszeremmel kapcsolatos tájékoztatás. Eddig azért voltam többnyire észrevétlen, mert a spirituális hatalomgyakorlásom nem követi az eddig megszokott mindent levevítő mintát. A minél nagyobb természetesség híve vagyok, azaz hagyom az eseményeket a maguk folyásában zajlani és csak bele-belevetítgetek. Amikor az ÉlményPark tevékenysége körvonalazódni kezdett, ez a bele-belevetítgetés egy harci művelet volt, ahol a taktikát befolyásolta az, hogy egyedül voltam rá. Kicsit a gerillahadviseléshez hasonlít, ám hamar elég népszerű lett fönn, ami miatt egyre többen érkeztek, hogy ezt lássák és akkor váltottam profilt, amikor rájöttem, hogy a holo-szórakoztatás lesz a megoldás erre az anomáliára, hogy 3D-s fizikai világok rezegnek az ötödik, sőt afölötti dimenziókban is.

Az elején úgy éreztem magam, mint az a kiscsapat, aki a Real Madrid stadionjában lelkes játékkal 4:0-ra vezet és már a közönség is elkezdett neki szurkolni. Mostanra pedig ott tartok, hogy lezártam a fizikai kís határait és megkezdem a munkát. Az első lépésben a hatalom átvétele és megszilárdítása a munka. Egy olyan világban, amit letérítettek arról az útról, ami a fejlett világ felé vezet. Itt meg is kell állnom egy pillanatra, mert azt, hogy ki mit tekint fejlettnek, elég sok minden határozza meg, többek között a kijelentő fejlettsége. Akik most elkezdték a liberális demokráciát tönkretenni, abban a hitben tették, hogy ők fogják elhozni a földi mennyországot, ahol ők abban is fogják magukat érezni, meg a haverok. Ám ez nem tekinthető isteni szintnek, mert az nem játékcélokat, hanem rendszercélokat fogalmaz meg, vagyis mindenkire gondol, nem csak azokra, akik behódolnak, azaz elfogadják az új hatalom természetét. Amit most csinálunk, az felfogható egy olyan iskolának, ahol a feudális viszonyok között rezgő Ég tanulmányozhat és megtapasztalhat egy tőle eltérő fejlettséget, ami az egyéni tudatok együttélésére épül. Amire ők hivatkoznak, hogy az az isteni hierarchia, amikor van egy nagyfőnök, aki mindenhez ért, ő a legszebb és legokosabb, az csak feudális viszonyok között működik egy kollektív hierarchiában. Ettől menekültetek meg, amikor megmaradt a fizikai sík, benne az individualitásotokkal. Itt jegyezném meg az, hogy közel sem biztos, hogy az általatok isteninek vélt szféra élvezi is a fölötte lévő szintek egyetértését, de ez is egy külön anyag lenne. Jobb inkább most csak az előttünk álló feladatokkal foglalkozni.

Az új vezetés filozófiája a következő. Én nem vagyok egy Vezér, biztosan vannak nálam szebb, okosabb emberek és nem is értek mindenhez. Egy dologhoz értek, a vezetők irányításáshoz és koordinálásához. Ami ehhez kell, mindennel rendelkezem, köztük egy olyan csapásmérő képességgel, aminek nincs párja, hisz ha lenne, én már rég nem lennék itt. Ám ezt csak a legvégső esetben vetem be, ahogy az atomfegyverrel rendelkező országok sem használnak azonnal atomfegyvert a konflktusaikban. Megtehetném, hogy egy gondolattal elsöprök mindent és mindenkit, ám mindig gondolok olyasmikre, hogy mi lesz utána. Ott állnék egy romba döntött világban, ami amúgy nem is lenne ellenfeleim ellenére. Az ellenfeleim nem rendelkeznek sem komplex tervekkel, sem világos elképzelésekkel, sem a megfelelő dimenziószinttel, én viszont igen.

Egy olyan világban, ahol nem csak én vagyok. Ha most elindulnék innen, ahol vagyok és megtennék párszáz kilómétert, egy teljesen más világban lennék, ahol az emberek más nyelvet beszélnek és más ételeket esznek. Ez az Európai Unió, ami a mintát fogja közvetíteni a világnak. Azaz itt nem homogén globalizáció lesz, ahogy az előző hatalmak elképzelték, hanem heterogén. Az elmúlt pár évtized bebizonyította, hogy a fehér ember az egyetlen, aki képes ezt a világot heterogén elvek mentén vezetni és az egyetlen, amelyik válsághelyzetben képes gyorsan és megfelelően reagálni. Az utóbbi időben persze divattá vált a fehér ember gyalázása olyanok részéről, akik ilyenkor mindig elfelejtik annak vívmányait, bennük azt, hogy szabadon kifejthetik véleményüket, miközben felnéznek a mobiltelefonjaikból, ami már 5G-vel száguld az interneten. Tudják, ha valami bajuk esik, ott vannak a gyógyszerek vagy a gyors orvosi beavatkozás. Attól sem kell félniük, hogy lerohanják őket a szomszédaik, mert ezek mind a fehér embernek köszönhetők. A rasszizmus fegyver, azaz hogy csak a fehér ember lehet rasszista nálam nem annyira működik és eddig se jött be, de szívesen eljátszom, hisz végülis felgyorsíthatná a megoldást. Ugyanis a fejlett világhoz fejlett emberek kellenek, akik értik is a demokráciát, a liberalizmust és a többi olyan szitokszót, aminek nem is tudják a jelentését. Lehet ilyesmivel próbálkozni, amire akkor mondhatom azt, hogy a túlszaporodást, amiről soha senki nem ejt egy szót sem, mert a felvetése színtiszta fasizmus a fehér ember idézte elő a gyógyszereivel és a békefenntartással és akkor személyemben a fehér ember is fogja helyrehozni. Olyan dolgok közepében vagyunk, aminek még a vetületit sem értitek és olyan nagy a tét, hogy kíméletlenül elsöprök mindenkit, aki az utamba áll. Na most, hogy mindenki a demokratikus normákat kéri rajtam számon, folytatnám.

A galaktikus helyzet nem teszi lehetővé egy szabadság alapú demokrata Föld huamosabb jelenlétét, ezért a bolygónak van egy ura. Ugyanis minden bolygónak van egy űrnője, de nálunk ura lesz. Már ez nem kis bonyodalmat okoz, de ez legyen az én dolgom. Az ENSZ-t feloszlatom és helyébe a Globális Parlament kerül. Lesz egy globális kormányzat az általam választott emberekből. Ez alatt lesznek a civilizációk képviselői, akik a jelenlegi átmeneti struktúrában a kormányfők és a globális kormányzat közötti teendőket látják el. Tehát minden marad a régiben és a dolgok lassan fognak változni, mert ha gyorsan változnának, nem lenne ott a sarki boltban a kaja. Az új struktúrák a jelenlegi rendszer fölé kerülnek, ahol az új spirituális háttérkörnyezet lehetővé teszi azt, hogy ismét arra méltó emberek legyenek választhatók a különböző posztokra.

Nem gondolom azt, hogy az isteni szándék olyan faékegyszerűégű lenne, hogy az egy emberben megjelenhessen. Sokkal inkább gondolom azt, hogy az egy tisztességes demokráciában mérhető csak, egy tisztességes választások után, ha ránéztek arra a parlamentre. Így lehet egyszerre megvalósítani a megvalósíthatatlant, hogy két, egymással semmilyen kompatibilitásban nem lévő rendszer egyszerre működhessen. Hogy aztán ennek sikere legyen a minta a galaxis átalakítása felé. Aki itt megdöbbenne, hogy miket tervezek, előre szólok, hogy én már a multverzum szintjén járok, ahol még az univerzumig is hosszú az út.