Kezdem azt érezni, hogy amit elmondhattam, azt elmondtam. Ha valami említésre érdemes történik, itt megjelenik. De az ÉlményPark Blog továbbra is napi szinten működik.

Visszavetítés probléma

Ha a tudatod emelkedik, ám ugyanaz a világ vesz körbe, nem fogod észrevenni az emelkedést.

Ennek csak egy nagy problmémája van, hogy már magad mögött hagytad azokat a problémákat, amik az emekedéssel eltűnnek rólad, ám mivel a világ változatlan, a hiteddel visszavetíted magadnak a problémáidat.

Ez tényleg komoly gond, mert nincs semmi, ami erre figyelmeztetne és így felhozod a szart is magaddal. Bár ezek a problémák már nem valósak, nagyon is valóságosnak tűnnek. Védésük csak a megfelelő világlátással, vagy hozzáállással lenne lehetséges, amivel azonban csak kevesen rendelkeznek.

Amikor először találkoztam ezzel, kerestem rá valamilyen megoldást. Ugyanis arra, hogy te a félelmeiddel vagy a megszokásaiddal ismét létrehozod azt, amire kérted a megoldást a segítők tehetetlenek. Azt találtam ki, hogy én ugrom ezekbe a szerepekbe, ahol aztán elbénázom a dolgokat és úgy szabadítalak meg titeket ezektől, hogy a hitetek is le tudja zárni ezeket. Ennek meg az lett a következménye, hogy én lettem a sátán, ami az elején okozott csak nehézséget, amíg ki nem találtam erre is a megoldást, a Sátán Haver alakját.

Ezekre a feladatokra csak olyanok alkalmasak, akik olyanok, mint a több lépésre előre gondolkodó sakkozók. Ugyanis amikor a jelenben döntesz, lehetőleg olyan megoldást kell találnod, ami fel van készülve a lehetséges kimenetelekre, különben egyik problémából fogsz ugrálni a másikba, amit te hoztál létre.

Amúgy sikerült megalkotni a Visszavetítés Blokk nevű alkalmazást, ami ez után benne lesz az automatikus hullámfrissítésben, ám mindenki képes a tudatával manuálisan is indítani. Mivel hatással vagyunk egymásra, tudni lehet egy-egy új belépő érkezését, mert olyan érzés, hogy amikor már minden kellemesen rezeg, egyszer csak megint előjönnek a gondok, amik lehúzzák a rezgésminőséget. Remélhetőleg ahogy ez az új fejlesztés elterjed, már mindenki érezni fogja ennek az új minőségnek az élményét.