Kezdem azt érezni, hogy amit elmondhattam, azt elmondtam. Ha valami említésre érdemes történik, itt megjelenik. De az ÉlményPark Blog továbbra is napi szinten működik.

1ST1 és ÉlményPark

Bizonyos időszakonként visszatérek erre, mert nem feltételezem mindenkiről, hogy nekiáll utánanézni. Az ÉlményPark egy független spirituális keretrendszer, mely a kollektív tudaton fut, 1ST1 pedig egy hasonó dolog az egyéni tudaton. A kettő funkciója is jelentősen eltér.

Az ÉlményPark az, aminek lennie kellett volna az angyali-segítő-stb. gondolkodásban, hogy minden szereplő szempontjait figyeleme veszi. Ám nem ez történt. Ami történt, az olyasmi, mintha egy játékban a játékvezetők bizonyos játékosok pártjára állnának, majd úgy döntenének, hogy játékosokként a játékvezetőket megillető hatalommal beszállnak a játékba.

Ha itt egy olyan művelet zajlik, aminek forrása a játékvezetők szintje fölötti, akkor a játékvezetők abban nem fognak hinni, nem fogják elismerni mindaddig, amíg azok nem bizonyítanak. Ám ha bizonyítanak, az olyasmi lenne, mintha isten bizonyítaná létezését csak azért, hogy megnyugodjatok. A kollektív tudatú lényeknél azonban megszokott, hogy nem hajlandók a bizonyításra, mert azon az állásponton vannak, hogy ez a hit területe. De érdekes módon mindenki mástól elvárják a bizonyítást.

Maga az ÉlményPark tudathálózatra telepítése megoldotta a problémát... kollektív szinten, ahol nem számít az idő. Vagyis egyszer minden helyreáll. Igen ám, de nekem, aki ezt mindenféle paramétereknek megfelelve megálmodtam és le is meditáltam, van egyéni tudatom. Ez a munka pedig nem az egyéni tudatok érdekeiről szólt, hanem a rendszerhelyreállításról és az az utáni működésről. Biztosak lehettek abban, hogy senki sem értette, mit csinálok és mivel mindenki a félelmeit fogalmazta meg először, végig ellenséges légkörben dolgoztam. Vagyis senki sem tartotta fontosnak, hogy az egyéni tudatom számára lényeges szempontok jelen legyenek az életemben, miközben dolgozom.

Az is egyértelmű, ha valahol kialakul egy egészségtelen hierarchia, ahol én a rendszer helyreállításáról beszélek, abban mindenki a saját érdeksérelmét fogja látni. Vagyis mindenki meg akarja védeni azt, amiért eddig dolgozott (már ha a lopás rendszerének kiépítése annak számít) és ellenséget fognak látni abban, aki ezt veszélyezteti. Ez pedig itt gyakorlatilag mindenki, akinek bármilyen hatalom került a kezébe. Az pedig csak tetézte ezt a problémát, hogy eközben a blokkok feltérképezésénél erős lett az a gyanúm, hogy akiket ti az Úrnak és az angyalainak láttok, ők jelentik az egyik ilyen blokkot, ami akadályozza a rendszeráramlást. Ennek oka viszont könnyen lehet multiverzum szintű, ráadásul (még) magasabb dimenziós, lefordítva valaki áttörte a párhuzamos valóságok falait és a szakrális csatornán megkezdte a saját valóságának egyeduralmát megvalósítani, ami pontosan megfelel az itteni (sok) egyisten szemléletnek. Itt a Földön mindjért három egyisten is létezik és ez nem tűnt fel senkinek. Azért nem, mert az Ég megköveteli a (vak)hitet és akik a szakrális csatornát használják, azok istenként jelennek meg minden náluk alacsonyabb dimenzió számára.

A magasabb dimenziós rendszerhelyreállítás jellemzője, hogy a dolgok nem most és hirtelen történnek. Vagyis ilyen logikával nekem, aki befejeztem a munkát azt kellene tennem, hogy örülök és csak várnom kell, lehet, hogy többszáz évig. Ám az egyéni tudatom azt látja, hogy a 20 év bevételnélküliség után továbbra sincs bevételem és erre nincs is remény, ha nem teszek valamit. Mivel a tudatom gyakorlatilag a 42. dimenziótól kezdve mindenhol jelen van, nekem nem olyan egyszerű csak úgy elmenni dolgozni és most nem a fizikai sérüléseimről beszélek, amik a harcok során értek (lágyéksérv, fogak hiánya), hanem azokról a társadalmi elvárásokról, amiknek nem felelek meg. Látszólag megfelelek, van rendes ruhám, lakásom, ám az egzisztenciális helyzetemmel senki sem foglalkozott, mert akik dolga lett volna, azok az ellenkezőjét tűzték ki maguknak játékcélnak. Azaz itt állok folyamatos XD tudati kapcsolattal rendkívül méltatlan helyzetben. Amikor erről akartam beszélni egy olyan emberrel, aki talán megértette volna, mit is csinálok, azt válaszolta, hogy "ezt nekem, magamnak kell megoldanom". Azon a tudatszinten mintha egy autistának mondta volna, aki segítésget kér. Megkezdtem tehát a lejjebb jövetelt, aminek külső tünete az, hogy egyre értelmesebbé válok mindenki szemében. Ha ezeket itt olvassátok, gondoljatok arra, hogy van több ezer oldal, amit elzártam a nyilvánosság elől, mert bár hasonó dokumentációk, mint ez, egy hozzá nem értő szemében szalonképtelenek.

1ST1-nek neveztem el az egyéni tudatom operációs rendszerét abból az egyszerű okból kifolyólag, hogy a First One sokkal jobban hangzik, mint az Ájsztvön. Ez a rendszer kiválóan alkalmas arra, hogy a játékcéljaimat érvényesítsem egy olyan világban, ahol azonnal eltaposnának nélküle. Amiket ezen a weboldalon olvastok, azok a saját játékommal kapcsolatosak és mindent el is mond rólatok, hogy ezen lógtok úgy, hogy 1 hónap alatt jócskán nagyobb látogatottságot értem el itt, mint az amúgy (nektek) kulcsfontosságú ÉlményPark weboldalán valaha.

Akik engem olvasnak, azok ezek szerint elméletileg a spiritualitásban jártasabbak, mégis a külvilággal kapcsolatos dolgokat tekintik fontosnak. Erre azt mondaná egy földi ember, hogy ez bizony egy olyan piaci rés, amire érdemes reagálni. Aki nem nagyon értené, lefordítom. Leszarjátok az önmagatok belső világának felfedezését, mert az nagyon sok időt venne el unalmas környezetben és sokkal jobban érdekel titeket a PPP, vagyis a három fő emberi hajtóerő, a Pénz, a Pina (Pénisz) és a Pozíció. A mesterek állandóan megdöbbennek rajtam, ahelyett hogy gondolkodnának. Ha itt senki sem foglalkozik önmagával, amit ha megtennének, leállna a világ és összeomlana a civilizáció (milyen jó, hogy itt ez a vírus és szembesíti őket ezzel), akkor ezt valakinek valahogy meg kellene tennie. Na és ki legyen az? Az angyalok? Azzal, hogy megidézitek Mihály Arkangyalt, hogy kardjával vágja el a titket zavaró kötelékeket, még nem lesz a probléma megoldva. A probléma úgy lesz megoldva, ha Winston Wolfot idézitek meg, aki ismeri is ezt a világot, a működését és látja benne a saját szerepedet. Hogy én csinálok egy olyan weboldalt, ahol pár kattintással mindenki olyan környezeti rendezést hajthat végre, amihez eddig évekig kellett ezós csoportokba járni, felháborító. Agyon is kell blokkolni, nehogy napi 10-nél több látogatója legyen és ez a tíz se tudni, hogy keveredett oda. Tessék rendesen csoportokba járni és elismerni a mestereket, félni az Urat és várni, hogy valaki megjelenik, mondjuk a megváltó, aki majd mindent leszíroz, lehetőleg úgy, hogy a hatalma mindenkinek megmaradjon. Mert a megváltó biztos egy ilyen hülye, aki magára veszi bűneiteket, hogy ti folytathassátok tovább azokat.

Ez a sok barom nagy tiszteletnek örvendő mester közben nem jön rá, ha az emberek nem jönnek arra a weboldalra, azzal engem hoznak olyan helyzetbe, hogy ne legyen más választásom, mint tényleg istenné válni, amit nem vallásos emberként azért szeretnék elkerülni. Hisz csak isteni erővel lehet innentől egy ilyen súlyos problémát megoldani. Ha ránézek egy szabadkőműves rendezvényre és meglátom azt a sok maskarát, inkább legyintek azzal, hogy "srácok, akkor maradjatok inkább a kőnél". Amúgy istenként az lenne, hogy az összes majom lenn és fenn úgy borulna le előttem, hogy rám se mernének nézni, aminél sokkal jobb, ha úgy sétálgathatok az utcán, hogy senki se tudja ki vagyok és ha nem néznek rám, az egyáltalán nem egy baj.

Amikor Orbán Viktor el akarja hozni nekünk azt a világot, ahol mindenkinek le kell borulnia, tulajdonképp az ellenkezőjét teszi annak, ami az XD cél. Hogy szabadon lehessen járni-kelni, vitázni és élni egy olyan életet, ahova isten is szívesen jönne kisembereskedni. Biztos vagyok abban, hogy amikor megúsztatták a Szent Koronát annak idején, azt feltette a fejére. Mint ahogy feltették a fejükre a habsburgok, az amerikaiak, mert te is azt tennéd, ha ott lennél vele egy szobában, nem? Nem híve abban, hogy ez egy beavató korona és azt sem tudva, hogy mi az a beavatás. Na ezért kellek én ide, különben végetek!

Ha arról lenne szó, hogy emberek mellém, akikkel ezt csinálni lehet, nagyon bonyolult kérdés. A második világháború óta három városi ostromtípust különböztetünk meg, Párizs-Budapest-Berlin. Itt is meg tudok határozni ilyeneket. Az első a csak mágikus gondolkodás, hogy a Szándék után az elemek megvalósítják a maguk módján. Előnye, hogy ez nem igényel senki mást. Hátránya, hogy a megvalósulás minőségéhez nagyon nehéz egy fejlett embernek hozzáadnia a nevét. A második a megfelelő emberekkel való munka. Ennek előnye, hogy így az ember nyugodtan folytathatja a meditációit, hátrnya, hogy ilyen ember kevés van. Mert ehhez az kell, hogy ezek az emberek ugyanolyan fontosnak lássák a célt, hogy képesek legyenek lemondani a hatalom kísértésével járó csábításokról. A harmadik az, amit Orbán csinál, hogy hűséget hirdetve akármilyen emberekkel veszi magát körbe, akiket busásan megfizet.

Én egy negyedikkel kísérletezem és itt a kísérlet szót ki is hangsúlyoznám. Az orvostudomány is a háborúk idején fejlődik a legnagyobbat, mert olyan dolgokat is megtehet, amiktől békeidőben tartózkodna. Én se tennék ilyesmit, mert bár a negyedikről beszélek, közben már látom az ötödiket és bizonyos gondolatok forognak már a hatodikkal kapcsolatban. Ez egy látszólagos béke, miközben a spirituális szinteken ádáz harcok dúlnak. Ám ebben a műfajban meg lehet tenni azt, hogy ha valaki az elméjével atomcsapást mér egy városra, az úgy valósuljon meg, hogy egy ottani kisgyerek pofájába robban a felfújt rágógumi, gyakorlatilag ugyanazt a felismerést elérve. Amikor ti veszekedtek, verekedtek a mindennapi életetekben, ugyanez történik.

Amúgy az ÉlményPark és 1ST1 is azoknak a pitiáner majmoknak nagytiszteletű mestereknek köszönhető, akik simán elkerülhették volna, ha nem csak önmagukra gondolnak. Ám mivel nem tették, így hozzájárultak minden idők két legnagyszerűbb spiritualitáshoz köthető emberi találmányához, ha az LSD-t most nem vesszük ide. Az ÉlményPark gyorsindításának szponzorai pedig olyan alakok, akik soha senkinek nem adnának egy centet sem. Mert ha megtették volna, nem kellett volna gyorsindítani és megteremteni annak lehetőségét, hogy szabadon kísérletezhessek. Vannak már olyan jövőjelek, ahol egy elképesztően csodálatos világról, egy igazi földi mennyről számolnak be a túlélők.