Kezdem azt érezni, hogy amit elmondhattam, azt elmondtam. Ha valami említésre érdemes történik, itt megjelenik. De az ÉlményPark Blog továbbra is napi szinten működik.

A földönkívüli program

Sokan tévedésből azt gondolják, hogy én a Szíriusz ellensége vagyok. Nem, én a hülyeség ellensége vagyok és ha szíriuszi hülyékkel hoz össze a sors, akkor nem fogom a seggüket nyalni, csak mert szíriusziak. Magyar hangjuk azok a szentfazekak, akiknek mikor spirituális megtapasztalásaik vannak, azonnal megtért hittérítő birkákká válnak, ahelyett, hogy beszállnának a munkába.

Már gondolkoztam azon, hogy videoanyagokat is készítek, amiben szakértőként nyilatkozom bizonyos kérdésekről, ám ilyenkor az van, hogy a saját szabályaim rám is vonatkoznak és ha van ebben a műfajban nálam jobb, akkor ő csinálja.
Az ilyen videóknál mindig elmondhatnám, hogy közel sem biztos, hogy minden témában teljes az egyetértés, ám ez itt természetes, csak fönt nem. Fönt nem értik, ha nincs teljes egyetértés, miért teszek közzé a weboldalamon ilyen videókat. Azért, mert az egyet nem értés fontossága minimális, míg az átadandó információé maximális.

Személyes megjegyzés. Ha létrehozok egy megsemmisülő univerzumban egy belső univerzumot, aminek a probléma fölötti kapcsolódása van annál magasabb dimenzióba, akkor az univerzum megsemmisülése pillanatában az azzal együtt megsemmisülő belső univerzum csak az adott dimenzióig semmisül meg. Vagyis a kimentés célja az, hogy hozzunk létre egy másolatot belesűrítve az univerzum értékeit, majd azt vetítsük fel az annál magasabb dimenzióba, akkor a megsemmisülés után lehetővé válik az univerzum visszavetítése annak értékeivel. Az nem róható fel senkinek, ha nála magasabb dimenzió beavatkozásai kívül esnek a látószögén, ami jelen esetben úgy történt, hogy elkészült egy B terv ugyanarra a problémára és mi ennek a B tervnek vagyunk az emberei. Ám ettől még örülünk, ha az A tervnek sikerül eljutnia a megoldásig és teljes erőnkből támogatjuk, de fel kell készülnünk arra is, ha nem.