Kezdem azt érezni, hogy amit elmondhattam, azt elmondtam. Ha valami említésre érdemes történik, itt megjelenik. De az ÉlményPark Blog továbbra is napi szinten működik.

A frontvonal áttörése

Eddig is értem el sikereket, de ekkorát soha. Mármint a visszatérésnek ezen a tudatszintjén. Kegyelemért könyörögnek a fejünk felett, a válaszom azonban az, hogy "repülnek a bíróságra, ahol a tetteikkel arányos büntetést kapnak". Aki megszállja ezeket, akiből menekülnek a megszállók, azokat a személyes ellenségeimnek tekintem.

Közben bepróbálkoznak azzal, hogy igyekeznek olyan mintákat elhelyezni bennem, hogy tegyem ezt vagy azt, ám én a kezdetektől fogva egy saját tervet követek és ezen az úton is maradok.

Benneteket elér a hullámfrissítés és ekkor az emberek viselkedése megváltozik. Mint mondtam, nemzeti katasztrófának tekintem ennek a bandának és az emberi hálózatuknak (akiket úgy hívnak, hogy fidesz) tevékenységét, ugyanis a magyar nép megszállása erkölcsi tartás nélküli lények által ide vezetett. Akik aztán erkölcsi tartás nélküli embereket emeltek fel példának. Az elmúlt időszakot Próbának tekintem, ahol mindenki elbukott, aki lepaktált velük. A lepaktálásnak is hármas szintje van, mint mindennek és ez is a felelősségrevonás elvének alapja.

Mint említettem, ezeket a lényeket nem az ész jellemzi, még most is anyáznak, miközben a saját rendszerük sem tűri el a náluk magasabb rangú lények megsértését és leszarom, hogy ők erről mit gondolnak, mert nem az számít, ők mit hisznek, hanem hogy mi a valós helyzet. Személyesen nem foglalkozom az ilyesmivel, pont ezért hoztam létre az Égi Bíróságokat, hogy ezek az ügyek oda kerüljenek.

Bennem közben egyesülni látszik a fenn és lenn, ami azt jelenti, hogy a találkozás tudatszintje a jövőbeni műveletek kiindulási pontja. Ennek a blognak a működése is megváltozik, innentől alapvetően hírek jelennek meg a történésekről. Ami eddig történt, az az időnek a jelenében egyfajta egyvelege volt a híreknek, a felkészítésnek, a próbáknak és a műveleteknek. Utólag pedig arra alkalmas, hogy az emberek tájékozódjanak az előzményekről. Mivel 3D-ben az idő relatív az események tekintetében, mert eltérő tudatszinteken vagyunk, sokaknak a jövő viselkedik jelenként úgy, hogy amit itt olvas a múltból, az tekinthető akkor az ő jelenének. Vagyis az ő nézőpontjából úgy jut friss információkhoz, hogy azokat már rég megírtam.

Hogy most mi lesz, arra nekem is csak tippjeim vannak, mert kezdettől fogva egy dinamikus forgatókönyvet követek, ami rugalmasan reagál a történésekre. Ezt a forgatókönyvet még XD-ben készítettem úgy, hogy nem csak az "egy valóságot" veszi figyelembe. Ugyanis a párhuzamos valóságok is hatnak egymásra és ez egy komplex (még) magasabb dimenziós beavatkozás. A kár, amit ezek okoztak jelentős, de nem helyrehozhatatlan.