Kezdem azt érezni, hogy amit elmondhattam, azt elmondtam. Ha valami említésre érdemes történik, itt megjelenik. De az ÉlményPark Blog továbbra is napi szinten működik.

A spirituális hatalomvesztés tünetei

Legjobb hasonlatom az, hogy olyanná válnak az emberek, mint a viagrához szokott, de ahhoz hozzá nem jutó pénisz. Még a takarítók is kiröhögik, mert ami addig karizmatikus hatású volt, az szánalmassá változik.

Itt lesz lényeges az emberi alkalmasság és minőség, persze most elsősorban nem a te nézőpontodból, hanem a felettes énéből. Érdekes kísérlet elé is nézünk, ugyanis ezek az emberek vagyonokat halmoztak fel maguknak, minden pozíciót elfoglaltak és arra leszünk kíváncsiak, ez mit ér, ha eléri őket az új szándék.

Félreértés ne essék, ez nem csak a fideszeseket érinti, ugyanis a hazaárulásnak nincsenek pártszínei. Márpedig én személy szerint hazaárulásnak tekintem azt, ha valaki közpénzt lop és emiatt a nemzet nem tud egyről a kettőre jutni, ráadásul ennek minősített esete, ha emiatt egyes rétegek lecsúsznak a nyomorszintre. A kilakoltatásokat egyenesen bűntettnek tekintem és ha ezek dumálnak egy szép, új világról, nos én bele is kezdek a megvalósításába.

Olyan, hogy politikaközeli vállalkozó, a szememben már bűnöző. De a frakciófegyelmet is a demokrácia elleni súlyos támadásnak tekintem, nem véletlenül dolgoztam ki a demokrácia egy fejlettebb modelljét, ahol nem létezik ilyesmi. Ennek lényege az, hogy van egy felsőház, ahol közéleti figurák, tudósok, értelmiségiek ülnek és nincsenek pártok. Ha felmerül egy téma, a frakciók úgy alakulnak, hogy összetömörülnek azok egy csoportba, akik egyetértenek, ha egy másik táma merül fel, átrendeződnek. Amilyen döntések születnek, azzal a szakpolitikával foglalkozó alsóház foglalkozik, megfogalmazzák és törvénybe iktatják.

A legelső és talán legnehezebbnek tűnő kérdés, hogyan zajlik le a hatalomváltás, amit úgy kell érteni, hogy a spirituális erő leginkább ma még olyan ismeretlen emberek felé kezd áramlani, akik megfelelnek a paramétereknek. Figyelem, itt nem a nekem történő behódolásról és jópofizásról van szó, ugyanis úgy csináltam meg, hogy ebbe nekem sincs beleszólásom. Amilyen paramétereket meghatároztam, úgy fog működni. Ennek oka az, hogy felkészültem arra, hogy engem is megszállnak és ha én elkezdek ebbe beleszólogatni, akkor tulajdonképpen nem én szólogatok bele, hanem a megszálló rajtam keresztül. Van is nagy döbbenet, hogy nekem ehhez nincs jogom. Csak egy esetben van, ha technikai értelemben kell valamilyen hibát javítanom, ám ekkor olyan tudatszintre is emelkedem, ahol ezek a megszállók inakítvvá válnak.

Az időtartam is még kérdéses. Mivel minden eshetőségre fel kellett készülnöm, sok sablonforgatókönyv van, amik amolyan modulokként kerülhetnek be ls ki, ugyanis ezt az egészet egy dinamikus forgatókönyv vezérli, ami rugalmasan reagál a pályán lévők lépéseire. A legbékésebb verzió gyakorlatilag láthatatlan, ugyanis 100 éves időléptékű, ami során kihalással veszti el ez a granitúra a hatalmát és menet közben érkeznek az erre méltó emberek. A legdurvább verzió a polgárháború, forradalom, háború, amire készítettem alternatívát, hogyan kerülhetjük el a nemzeti összeomlást. Első rész itt, második rész itt. Elsimerem, hogy innen nézve elég morbid, ám ha a polgárháború felől nézed, mindjárt változik a véleményed.

Érdekességként megjegyzem, hogy láttam spirituális hatalmát vesztett embereket, akik túlzott agresszióval oldották meg azt, hogy ne csússzanak le. Mivel ezek a megszállók az emberek kiválasztásánál nem törekedtek a minőségre, nagyon sok olyan ma még hatalomban lévő ember van, akik vélhetően ugyanehhez az eszközhöz nyúlnak, hogy pozícióikat, vagyonukat és hatalmukat továbbra is biztosítsák. A politikai vezetés szintjén is láttam olyat, hogy ha föntről elapad az energia, akkor külföldön keresnek olyan szövetségeseket, akiktől elszedhetik (Orbán látogatásai olyan diktátorokhoz, akik aztán megbuktak. A leglátványosabb Egyiptom volt, ahol a távozása utáni nap már ki is tört a forradalom.), vagy behódolásért cserébe (Oroszország), esetleg üzleti tranzakciókkal (Kína) kapnak másoktól. Megjegyzem ez semmiben különbözik attól, amikor elapasztják a civil szervezetek pénzforrásait, akik amikor külföldről kapnak pénzt, azt azonnal lehazaárulózzák. Itt sem beszélünk másról, csak a látható és tapintható pénz helyett láthatatlan és tapinthatatlan energiáról van szó.

Azaz ez a folyamat már régóta tart és olyan epizódjai is vannak, amik sok embernél kivernék a biztosítékot (pl. a lengyel kormánygép lezuhanása egy másik politikus gépének lezuhanása helyett), de ti csak továbbra is igyátok a sört és kisembereskedjetek, mert ugye hol vagytok ti attól, hogy ilyesmikre gondolni merjetek! Miközben már régóta benne lehetnétek a sztoriban, de inkább azoknak hisztek, akik majd megvédenek. A félelem ugyanis egy olyan vicces élethelyzet, amiben másokra ruházod a hatalmad. Na ez a hatalom kerül újraszervezésre és kiosztásra az alapján, mire is vagy felkészülve.