Kezdem azt érezni, hogy amit elmondhattam, azt elmondtam. Ha valami említésre érdemes történik, itt megjelenik. De az ÉlményPark Blog továbbra is napi szinten működik.

A Szeretetről

Le kell szögeznem elsőként azt, hogy a Szeretetben élő bolygókon félreértik a szeretetet, mert a gondoskodás lett belőle. A Földön is pont annyi szeretet van, mint bárhol máshol, ám a szabadság olyan dolgokat is mellé tett, aminek egy részétől a fejlett ember szívesen megszabdulna. Amikor létrehoztam a multiplex vetítést, azt pont a Szeretet diktálta, hisz akik nagy hangon hirdetik, azok minden világot a maguk gondoskodása alá akarnak gyűrni.

Én viszont arra is gondoltam, hogy amit én akarok, az nem mindenkinek jön be. Akiknek pedig nem jön be, menjenek egy saját világba olyanokkal, akik azt támogatják. Ehhez persze kellett a szükséges dimenziószint és a valóságok nyitásának és zárásának képessége. Ezt a képességet nem lehet ellopni. Kicsit fura példa lesz, de egy majomcsapat sem képes irányítani egy atomerőművet, hiába foglalják el a vezérlőközpontját. Bajt azonban okozhatnak, ha összevissza nyomogatják a gombokat, ám ha baj van, ők is felrobbannak.

Tisztában kell lennie mindenkinek, hogy akik hagosan pofáznak valamiről, ott sosincs mögötte a tartalom. Ha azt hallod, mondod vagy mondanod kell, hogy "szeretlek", ott már baj van. Az igazi szeretetről nem kell beszélni, mert azt az ember érzi.

A gondoskodás a szeretet félreértése, mert megfosztja a másikat a szabadságától. Függést hoz létre, amibe a másik bele is pusztulhat, ha a gondoskodásnak vége szakad. Szerintetek miért szaladt ennyi szíriai Európába? Összeomlott egy olyan világ, ami a gondoskodásra épül és rohantak oda, ahol tovább kapják. Hisz Európa gazdag, nem? Hogy ez a munkára épül, abba kevesen gondoltak bele és ez is okozza a konfliktust. Az arab társadalmak túlnépesedése amúgy is a rendszer összeomlását okozza. Egyiptom példáján keresztül lehet ezt megérteni. Ahogy hirtelen nőtt a népesség, a kormány egyetemeket hozott létre, amivel rövidtávon megoldotta a problémát, ám most ott állnak egy rakás munkanélküli értelmiséggel. Az iszlám képes ezt kordában tartani, csak kérdés, hogy meddig. Ez eleve egy sivatagi körülményekre optimalizált vallás, hisz nagy embertömegnek kell elfoglaltságot biztosítani egy olyan környezetben, ahol sok más választásuk nincs. Ha sok ember tartozik alád, neked kell gondoskodnod róluk és ha megfigyelitek a belső ellenzékükkel a legkegyetlenebbek, hisz a lázadás az egyetlen, ami veszélyt jelent rád és mi enek a vége? Te a szeretetre hivatkozol, ám a gondoskodás álcája mögött a hatalomféltés van. Ha megdöntenek, semmi sem változik, csak mások ülnek a helyedre, akiknek nem lesz más választásuk, mint a gondoskodás. Orbán is ugyanezt teszi a saját emberivel, ugyanis akik fölötte vannak, nem ismernek mást. Nem értik, mi az a demokrácia és ellenségnek látnak mindenkit, aki nem ért velük mindenben egyet. A hatalomféltés pedig azt eredményezi, hogy mindenki elszegényedik körülötte, hisz ha ő gazdag, a többi meg szegény, azzal demonstrálja hatalmát. A középkorban ugyanezen okok miatt épültek a katedrálisok, hogy demonstrálják az egyház hatalmát. Ennek köze sincs a szeretethez, hiába hirdeti mindenki. Mert akinek köze van hozzá, az nem hirdeti, hanem teszi. Ezért ezek az emberek mindig a háttérben maradnak, mert előtérbe csak olyanok kerülnek, akiknek fontos a hatalom, amiért törtetni és társadalmakat tönkretenni is érdemes.

Hogy mi lenne a jó rendszer? Az a jó a 3D-ben, hogy van idő kitalálni. A multiplex vetítésben pedig az a jó, hogy a variációk több idővonalon haladhatnak.

Ha azt mondod, a szeretet uralja a világot, akkor az észak-amerikai indiánok világához állsz a legközelebb. Ha csak a szeretet a fontos, akkor nem lesz semmi más fontos. Bármit akarsz tenni, az mindenképp ütközni fog a szeretettel, hisz megzavarod annak békéjét. Úgy gondolom, hogy a galaxisban most ez az uralkodó nézet és csakis azért van fejlett technológiájuk, mert rendelkeznek annak morzsáival, ami egykoron volt. Ami egykoron volt, az egy olyan nagy háborúban omlott össze, ami kiábrándította a galaxis fajait és megalapozta ezt a szeretet alapú világot, amiben mindenki hülye, aki eltérő álláspontra helyezkedik, mint a nagy gondoskodó, aki biztosítja a békét és a nyugodt áramlást.

Ám mi történik akkor, ha még számukra is idegen flották jelennek meg komoly fegyverekkel?

Amikor talán egy évtizede számon kérték rajtam a szeretetet, nem értették meg a választ. Ha a világnak vége, nincs kit szeress és nincs ki szeressen. Az ÉlményParkot sátáninak nevezik, pedig semmi sem bizonyítja jobban a szeretetet, ami mögötte van. De itt a Földön is van korrupt igazságszolgáltatás, ami egyes bizonyítékokat nem vesz figyelembe. Na ezért kell a megfelelő dimenziószint.